- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта ли е животът или животът е любов
Според мен Животът е Любов, макар че хората често са погълнати от това чувство и си мислят, че любовта е техния живот, а реално има толкова много други неща, които осмислят живота! Животът е любов, животът те учи да обичаш... Животът ти показва какво е да бъдеш обичан... Любовта не може да е живот, тъй като с нейния край би трябвало да настъпи и края на живота, което понякога е силно драматизирано, но аз мисля че смисълът на живота е да обичаш - независимо кой, как и защо... Просто да обичаш...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
И двете са вярни, зависи от кой ъгъл ги гледаш и кой е човекът който ги гледа![]()
Ако видя още някой с аватар на този брадат тъпунгер от Д-р хаус ще започна да ви търся и избивам с моторна резачка.
По-горното не може да бъде тълкувано като заплаха към потребител, тъй като действието може да се отнася към съществителното "аватар". Правилата на форума не са нарушени.
Любовта е живот.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Първоначално написано от Riot
![]()
не любовта е трудна , а животът Ама кво ли разбирам и аз от любов..![]()
phah
За мен без любов няма живот и без живот няма любов.Така,че "Любовта е живот " и "Животът е любов".![]()
Живота е лябов.Какъв би бил живото без любов?-скучен и безсмислен.Тя е тази,която дава смисъл на съществуването.От друга страна без живот няма и любов.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Животът е любов.Всичко е любов според мен.Всичко,което правим,се основава на любовта.Ние сме създадени с помощта на любовта,без нея нямаше да съществува света,живите същества.Правим всичко въз основата на любовта.Първо възниква любовта към родителите,с времето се изгражда любов към различен вид занимания,извършваме определени дейности,защото на нас така ни харесва,защото ние обичаме да ги правим.След това,разбира се,се влюбваме.Несподелено или не,няма значение.Разбираме същността на чувството да обичаш и осъзнаваме,че без любов животът е безсмислен.Любовта да е живот?Естествено,тя създава живота и е велика,даже повече от самия живот.
Обичайте се!Това е смисълът на човешкото съществуване![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ммм,хубава тема.
Животът е любов.![]()
Всеки сам решава в какво да превърне живота си.Но колкото повече даваш,толкова и ще получаваш.Вярно,че почти никога няма справедливост,но има равновесие,така че всичко се връща.Бъди добър и животът ти ще е любов.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Аз пък мисля, че живота е едно отцеляване, а любовта е нещото което те подкрепя да продължаваш
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Да, има нещо вярноПървоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Зависи от гледната точка...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Нито едно от двете.![]()
Животът е такъв, какъвто си го направиш!![]()
А любовта само го прави по-красив и го осмисля.![]()
И все пак любовта е под най-различни форми - когато се чувстваш близък с някой приятел, когато обичаш родителите си, дори една усмивка може да бъде символ на любовта между хората (не е задължително да са познати). Когато в автобуса ти се усмихне някой, в асансьора съседското детенце ти се радва, когато някой непознат се държи дружелюбно с теб... тогава си казваш "Обичам живота". И това е най-важното. Но няма как да обичаме живота, без да обичаме хората. И какво ни струва да се усмихваме малко повече?![]()
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
Животът е живот, а любовта е любов![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
И двете. Чашата е наполовина пълна или наполовина празна?
Животът е любов!![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Животът е любов!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Първоначално написано от GossipGirl89
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
За мен любовта е живот.
Без нея сме за никъде,колкото и пари и приятели да имаме,нямаме ли човек до себе си,който да знаем,че ни обича,че за всичко и по всяко време можеш да разчиташ на него , всичко е безмислено.Няма по -хубаво нещо от чувството да обичаш и да бъдеш обичан.3а мен любовта и момчето до мен са над всичко и всички,дори над дългогодишните ми приятели и приятелки.
нито 1 от 2те...
любовта не е живот-тя е просто 1 чувство,което ни прави до някъде по-щастливи..Животът пък не е любов-той е всичко друго,но не е само радост ,птички и цветенца..живота е борба и борбата е начин на живот-това е истината![]()
^^ Но благодарение на това чувство любов,човек де чувства силен, и има желание да се бори и да живее.