- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви пускат ли ви...
Да, от известно време ме пускат, сега съм на 17![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Пускат ме навсякъде, но аз обичам да си стоя вкъщи.На 12 съм.![]()
...
Ми незнам дали ме пускат щото не ги питам и си ходя дето си искамНа 13 съм.
![]()
Keep Smiling (sun)
Не в София съм и не е малък град.
на 13 съм![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
От деня ,в който станах на 18 ме оставят да си троша главата колкото искам.
П.П. А някой казваше,че 18тият рожден ден не променял нищо.![]()
Да, но преди тва трябва да има яка лекция..![]()
![]()
тфуу никаде не ме пускат 9 ми е вечерния час а съм на 16но тфа не ми пречи да обикалям софия по цял ден
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Не не ме пускат да напусна града без тях,е ако съм на училище да,но иначе не ..на 13 години съм на 04.09.2009 ставам на 14г.![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
На 16 съм. Пускат меИ за по 1 ден, и за повече
Даже ме караха да си намирам компания за море, ама накрая отидох с майка ми. В това отношение не се оплаквам. Е, вярно, че ще звънят всеки ден, но си е нормално
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Живея в София .. На 14 години съм .. Но съм от Русе ,прибирала съм се сама .. Нямат основание да не ме пуснат .. А и в момента си имам причина да ходя в друг град .. Така че и да не ме пуснат бих избягала ,колкото и глупаво да звучи .. Има някои неща ,които са на живот и смърт ,но за жалост родителите понякога не ги разбиратВ случая не говоря за прищявки на разглезено момиченце ..
На 18 години и половина съм и ме пускатНе случайно за последния един месец ходих във Варна,в Кранево,в Русе,в Добрич и на 2 вили в курортни селца до Силистра.Освен това нашите си ме пускат още,от както бях 15 годишна,но това е благодарение на доверието,което ми имат
![]()
![]()
![]()
П.П.Сега в събота мисля да ходя с приятели в Балчик ама да видим,а после с гаджето на вилата им
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Те не ме пускат,но в крайна сметка не ме интересува ,аз си бръмчосвам >Д на 14 съм![]()
Summer (h)
пускат ме,но трябва първо да говорят с незнам си кой и незнам си кво и така ;д не съм проявявала желание само веднъж и гостувах на една фр за 1 седмица на близко ни беше града и така :Р
едит;ш права 14 след няколко дни![]()
на 14 -сам пускат ме на сякаде аз сам от нова загора щом с приятели ме пуснаха на Левски - Ц(*ка тая година смятай ;p
На 16 почти съм, пускат ме... От година някъде насам... Но някак си не ми е сладко кат ме пуснат само след кат разпитат къде, с кого и за колко ще съм. Щото е друго като се бориш, за да си получиш своето, тогава извоючвано му се наслажаваш най-много...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Ами, зависи с кого точно . Принципно да . На 15 съм.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
По-скоро не.
На 14 съм.
Всъщност имало е и такива случаи..ноооо зависи с кого съм.
Пускат ме на 19 съм,но рядко ходя извън града на събирания.По-често на почивка,по работа![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Абе ... да кажем, че си ме пускат, но все пак ... според зависи