- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новият Garnier Pure
Мм да ..Но все пак мисля че 3в1 е по-добър![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Тази вечер го използвах за пръв път.Добре освежава,не ми изсушава кожата,а по принцип моята кожа е много нежна и имам само черни точки.Но според мен не е нищо повече от garnier pure 3v1,може би в някои случаи премахва черните точки,защото има "максимална концентрация на салицилова киселина" - мисля,че така казват на рекламата.![]()
Взех гоДо сега съм се измила само 2 пъти с него, но съм доволна.
Не мога да кажа дали изсушава кожата, защото слагам винаги слагам крем след измиване.
За черните точки.. не ги почиства много по добре от 3 в 1... мисля че и Clean and Clear върши почти същата работа.
Чувството когато се измиеш обаче е по-яко. Кожата е освежена и наистина се чувстваш много яко![]()
Друго.. сега не мога да се сетяТова са моите скромни наблюдения
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
преди седмица си купих 3 в 1 и новият.и от двата съм доволна защото при първото измиване усетих разликата.сега за всеки тип кожа повилява по ралзичен начин но аз определено намирам ефект и ще продължавам да го ползвам![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ммм да аз съм доволна. Мирише мн яко![]()
8-9 лв![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Вече 2ри ден си мия лицето с новия гарниер и при мен се забеляза ефект.Черните точки по нослето ми значително намаляха.Имах и 2-3 петна по челото и те се заличиха.
![]()