- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След секс всичко отдолу ме боли и ми пари ..
Да ви попитам защо след като правим секс с приятеля ми и като отида след това до тоалетната всичко отдолу ме боли и ми пари едно такова..(на 17 и 18 год сме)
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
{ }obicham te
{ }
Ами може да стане ако ползвате Durex Tingle (ментолките) на мен от тях ми се е получавало така но не е гадно парене. При всякакви други обстоятелства - ИДИ НА ЛЕКАР!
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ами не по принцип използваме Sportex..страх ме е..как да отивам![]()
{ }obicham te
{ }
еми отиваш до личния лекар дава ти направление отиваш на гинеколог и се надяваш да е нещо малко... Кфо значи "страх ме е" бе хора?! Мисли си за здравето! няма да те изяде тоя лекар...Първоначално написано от petqgeorgievaa
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ами знам че няма да ме изяде ама..все си викам утре ще отида утре ще отида и това утре е от незнам колко време..
{ }obicham te
{ }
Еми то си е за теб.. Като отлагаш нещо не значи че си го свършила...Айде успех дано да е нещо дребно
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Ходи на лекар, той не яде хора!!!
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Колкото повече отлагаш, толкова повече ще се задълбочат нещата, ако имаш нещо .. Човекът е преглеждал 1000 жени, ако си мислиш, че точно от теб ще се впечатли...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ами явно ще се престраша и ще отивам..![]()
{ }obicham te
{ }
ами явно ще се престраша и ще отивам..мерси все пак за отговорите
{ }obicham te
{ }
А замисляла ли си се дали не е протриване....може пък да си сухичка и да се простъргваш леко....пробвайте с някакво лубрикантче...и все пак ходи на лекар де![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
ми използваме лубрикант и мисля че изобщо не е сухичко..ами ще отивам..какво да правя..няма начин![]()
{ }obicham te
{ }
Хубаво ще направиш![]()
За болката мисля ,че е нормално ,но за паренето Оо..
Дано всичко е наред!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
да се надяваме че всичко ще е добре..![]()
{ }obicham te
{ }
Не се безспокой, млада госпожице.Първоначално написано от petqgeorgievaa
Проблема ти не е сериозен, тези симптоми могат да се появят само при едни обстоятелства: Приятелят ти има проблеми с ерекцията, може и да е импотентен и за да прикрие липсата на мъжко достойнство тои прибягва до използването на домакински предмети за да задоволи партньорката си. В случая той е използвал ютия, което е често срещано при хора които страдат от шизофрения.
Кажи на приятеля ти да не спира да си пие хапчетата и не се безспокой за изгарянията 3-та степен - ще преминат![]()
Надявам се съм ви бил полезен, лек ден![]()
Винаги очаквай неочакваното!
Случвало ми се е от силно ароматизиран презерватив.. Сменете презервативите, също и лубриканта.. Виж как ще си тогава и ако продължава - лекар.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
А горе-долу колко струват Durex лубрикантите?Тоя ментоловия ми звучи доста...глупаво,все пак ментата люти.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абе да ти кажа мирише мн силно и мн приятно, а паренето което се усеща не е някфо гадно а е лекичко и засилва ефекта.. а лубриканта май беше към 5-6 лвПървоначално написано от Extremescream
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Мерси.А останалите и те ли са по толкова,че ми допадна онзи затоплящияPlay Heat май беше
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
може да има инфекция най-добре отидете на лекар
HVIS LYSET TAR OSS !!!
Ми всички са на приблизително една и съща ценаПървоначално написано от Extremescream
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Може приятеля ти да е радиоактивен ..?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Подобно нещо се получава и при протриване. Вижте как сте сложили презерватива, а може просто да ти е много нежна кожата. Опитайте с някой лубрикант.
Ее,не,т'ва направо ме разби..Първоначално написано от nefchi_bs
![]()