- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак изтърсих най-неподходящото :(
..
Е той пък що се е разсърдил? Това се опитай да разбереш - не може никой да ти казва с кого да се харесваш?!?!? А ако си решила да се "сваляш" с въпросното момче - просто не му обяснявай колко харесваш други![]()
Може да му е станало неприятно ,защото има някакви чувства към теб...Или ти се прекалила с хваленето![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
май и дветеПървоначално написано от sladkalady
(
Ако имаш повече от приятелски чувства към момчето, с което си пишеш - си направила голяма глупост и при всички положения ще трябва да му пишеш, но и да си потърпиш последствията (1-2 седмици ще е сухар, няма да ти пише той и някви подобни), а ако имаш само приятелски чувства към него - нищо лошо не си направила и няма за какво да се самообвиняваш!![]()
Xhah,ama 4uvstva po skype li ?
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
ама..вие само приятели ли сте или се зарибявате?
..тая глупост и аз съм я правила..ама разликата е,че на мен тогава не ми пукаше,защото не го харесвах това момче..после обаче осъзнах колко гадно се е почувствал и се отдръпна от мен..
ама сега нещатата са нормални и сме пирятели![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Леле колко сме тънкообиднииииПървоначално написано от Jadzia
![]()
Той какво - да не си мисли, че е единстения на света
Зае*и ! Ще те ревнува от всичко и от всички ... по-добре
![]()
NEXT !!
най-лесно е да не се занимавам с него ,обаче мисля че ми харесва и започнах да държа на него![]()
Ми пиши му .. явно се е засегнал ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Знам ли.. много грубо ми отвърна иии си мисля че се е ядосал мн ии това беше![]()
.. абее пиши му за най- сигурно ...Първоначално написано от Jadzia
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
..Първоначално написано от brokeninside13
Бреей той да не се мисли за гаджето ти.Ама че работа![]()
Любовта се изгася само с куршум! \m/
Тоз пък голяма путка!Извинявайте скъпи съфорумници за израза,но това беше първото,което ми дойде на ум като прочетох оплакването на мацката.Какъв съвет да ти дам...кажи му че е жена!
ем нормално....
ако има чувства към теб ще ти пише пак
ако не - няма
просто е.
Той те е харесвал или поне е имал симпатии към теб...Като си му изтърсила "харесвам друг" иииии...мани мани....проблема при него е че явно се е вбесил твърде много за нещо което неможе да промени....Вместо да си каже "Ташаци" и да продължи да пише се е ядосал и те е напсувал предполагам....
Най-добре му пиши и си изяснете .... като чакаш най-много да се ядоса повече...
Абе не се казва всичко на мъжете бе..Всичко е тактика..