.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    София

Въпрос за 7-мо СОУ София?

Интресува ме дали е добра дисциплината по време на часовете в 7-мо СОУ (София) гимназиалният етап?

Също и има ли чести смени на учители, как са преподавателите по информатика, МАТ, Бел и английски?

Моля за отговори от хора, само с преки наблюдения.

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Учила съм в 7 СОУ до седми клас включително, тоест го завърших преди месец. Не бих го препоръчала. Дисциплинат не е на ниво, има някои учители, при които се мълчи, но при другите си е пълна говорилня. Няма отсъствия на учителите, не и чести. Поне в при нас, заместници не се предсотавяха. Сградата е в ужасно състояние, едва тази година ни смениха дограмата. Тоалетните са в ужасно състояние, вратите, стаите. Има отделни кабинети по химия, биология и физика, но са бедно снабдени - в смисъл че тази по химия много рядко ни показваше разни химични реакции. по биология от Трифонова съм много доволна. Преподавала е биолгоия на английски, но се е отказала заради учениците. Също така има една по английски, която подготвя осми клас, поне тази година е било така. Една с тъмно червена коса - много е добра, като дисциплина е желязна и при нея езика наистина се учи. това е ,което мога да кажа. Плюс на училището е, че е в центъра на града. Униформи нямаме.

Град
    София
    Ох, много ми е трудно да се спра на у-ще, защото не знам отвътре как са нещата. Но дисциплината в час е много важна, защото ако човек не може и да чуе какво се казва.....

Иначе, бал момче за езиков профил 29,5
    за математически 28,8

Аз си го написах някаде на 5-6то място.Чувала съм,че е хубаво даскало,обаче е мн наркоманско (което мене не ме инт мн ).

не знам ама там са бати клюкарските путки до 1 Няма по двулично училище там всички са някви путки двулични Тва е
    phah

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    7мо е една голяяяяяяяяяяяяяяяяяяяма ДУПКА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си