Малко съм объркана :с .Има едно момче, с него сме приятели...станахме доста добри, но още от самото начало аз го харесвам много.Когато почнах да го харесвам той си имаше гадже и аз просто не се надявах. Той разбра че го харесвам и си поговорихме и ми каза не че заради това че има приятелка няма да стане нищо ами защото просто ме има само като приятел.След време отидохме на басейн и си прекарахме хубаво.На другия ден той ми каза че вече не е с гаджето си.След време го питах защо н каза че те двамата си знаят.Но пише на skype си разни човечета.Оня ден излзяхме да разхождаме кучето му 2 км из природата беше хубаво, после гледахме филм в нас но ..нищо не стана.Вчера му предложих да гледаме july morning и той предложи да излезем по рано за да гледаме и звездите.Сутринта се видяхме н имаше много облаци и дойдохме и пак гледахме филм.По едно време бяхме до толкова уморени , че аз почти заспивах , а той си тръгна защо и на него му се спеше.Но пак нищо не стана .В скъпе понякога прави някакви намеци но когато се видим нищо.Какво забога става.Представям ли си че има нещо или не :С Какво да правя, как да го разбера ? :С

ДОБАВКА:Снощи бяхме заедно на купон беше яко.По едно време той излезе на терасата и след секунди ми звънна да изляза при него.Седяхме и си говорихем и се сериозни работи.И се смяхме също.Толкова беше приятно.И ми вика "чудя се как момчетата не се редят на опашка за теб." Аз се измях но все тая.Вика ми после"Аз ако бях някой друг ...ся кат идвам у вас да гледаме филми и като знаех че ме харесваш щях 100% да тръгна с теб и да се възползвам...но немога" ...След време вика " Искам да има нещо ,но знам че ще проваля всичко ,че нещо ще стане и за това не искам .Имаме много хубаво приятелство с теб мога да говоря искренно пред теб се разкривам..."След това ми вика "Кажи ми че не ме харесваш и че не искаш да смее заедно ?! и аз му викам "Искаш да те лъжа ли ? " вика ми "защо всико ми е толкова сложно ."измъчвам се заради теб :с " И накрая ме изпрати и като ми подаде ръка ме гушна.ИЗкарах си яко колкото и да е ...