.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 158
    Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от nqmam_name
    аз пък помислих,че имаш предвид сутиени за момчета..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Цитирай Първоначално написано от renchence
    Вкъщи никога не стоя със сутиен, нито пък спя с него. Когато съм сред хора винаги нося. Никога не съм излизала без сутиен
    +1

Зависи ..
    Навън по-често със ..
    Вкъщи все ми е тая

Егасииии тъпото...носи го когато ти е удобно.,, кво те инт.другите как го носят
    .. Pebuls ., slunchoo ;]

Вкъщи никога не стоя със сутиен, нито пък спя с него. Когато съм сред хора винаги нося. Никога не съм излизала без сутиен
    me2

ne nosq, za6toto gardite sa mi dosta stegnati i stoqt dobre i bez sotien. pak se i 4uvstvam po seksi i po se vazbujdam kogato gadjeto mi me pipa po cicite :P

ОМГ
    Не, разбира се.

Мега фен Аватара на ameli
    навънка задължително СЪС, само до магазина или да хвърля боклука без. вкъщи го махам или слагам бюстие и седя с него. същото е и като лягам-за да не съм съвсем гола си слагам бюстието
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    в нас се размотавам по бюстие
    толкова съм му свикнала, че понякога не знам дали е на мен или не.. съответно се е случвало и да спя с него.. не ми пречи
    +1
    Още не нося сутиен, но съм като теб с бюстие
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Навън задължително. В къщи пак щото винаги излиза нещо да направя и ми се налага д аизляза.. и общо взето само като спа го махам. не мога да го търпя.. аз и постоянно се въртя и той кат се размести и рррр дразни ме

Cruel Intentions

Град
    Враца
    Винаги съм със. Свикнала съм и изобщо не ми пречи и не ме стяга.
    Вкъщи си нося един стар, дето съм му извадила банелите, та поне не да не ме 'притесняват'

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    не

АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Вкъщи не нося почти никога,но излизам ли-слагам го

спя както ме е майка родила,като стана слагам нещо колкото да не е без хич(потник/тениска),а сутиен слагам само когато ще излизам.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Мм, свикнала съм да съм без сутиен и ми е некомфортно без, даже вкъщи си стоя със. За излизане да не говорим. Но да спя с него - не. Трябва да ми е свободно..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Не и доста често не нося и когато съм навън.По добре ми е така ,няма какво да ме опъва и стяга ,пък и гърдите ми са стегнати ....сутиена си е излишен аксесоар понякога!
    +1
    На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Не че нещо ама със сутиен изглеждате по добре защото понякога като Ви щръкнат зърната не е мн приятна гледка Това е лично мое мнение АМА като се замисля голо момиче със сплескани зърна Абе които както го кефи

Град
    Кола.
    Аз никога не слагам сутиен , та аз дори и гол-а се разкарвам понякога , по пърфюм
    Така сега сериозно . Мили дами моля ви , не не УМОЛЯВАМ ВИ слагайте сутиен , ако не са ви стегнати гърдите . Гадно ми е като вида момиче без сутиен с виснали гърди като на някоя старица Иначе на момичета със стегнати гърди им се радвам , как им подскачат боцките и им са настръхнали зърната ... повече хормони пръскат и желание за ...
    Wenn Du Dich mit dem Corrado einlasst, verandert sich nicht der Corrado. Der Corrado verandert Dich!

spored men kolkoto i da sa stegnati bez sutien .... malko kofti , 6toto kato hodi6 i nqma kakwo da gi durzi mirni a za prez no6tta daze sum 4uwala 4e ne bilo polezno no taka i nikoj ne moza da mi kaze za6to
    ONE LIFE ONE LOVE

Град
    София
    не е полезно да носиш сутиен нон стоп щот мусулите ти атрофират един вид

Не нося сутиен докато спя, понякога вкъщи, но много рядко.Иначе като излизам си слагам винаги.
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И какво общо има това със секса?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Нося почти постоянно ......
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Мда ве, стягам се по цял ден с него :ДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си