- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сутиени(за момичета)
Първоначално написано от nqmam_name
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Зависи ..![]()
Навън по-често със ..
Вкъщи все ми е тая![]()
Егасииии тъпото...носи го когато ти е удобно.,, кво те инт.другите как го носят![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
me2Първоначално написано от renchence
ne nosq, za6toto gardite sa mi dosta stegnati i stoqt dobre i bez sotien. pak se i 4uvstvam po seksi i po se vazbujdam kogato gadjeto mi me pipa po cicite :P
навънка задължително СЪС, само до магазина или да хвърля боклука без. вкъщи го махам или слагам бюстие и седя с него. същото е и като лягам-за да не съм съвсем гола си слагам бюстието![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
+1Първоначално написано от Jumbie483
Още не нося сутиен, но съм като теб с бюстие![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Навън задължително. В къщи пак щото винаги излиза нещо да направя и ми се налага д аизляза.. и общо взето само като спа го махам. не мога да го търпя.. аз и постоянно се въртя и той кат се размести и рррр дразни ме![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от renchence
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Вкъщи не нося почти никога,но излизам ли-слагам го
спя както ме е майка родила,като стана слагам нещо колкото да не е без хич(потник/тениска),а сутиен слагам само когато ще излизам.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Мм, свикнала съм да съм без сутиен и ми е некомфортно без, даже вкъщи си стоя със. За излизане да не говорим. Но да спя с него - не. Трябва да ми е свободно..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+1Първоначално написано от Alexandra93
![]()
На два пъти отлагаш .... НА ТРЕРИЯ ... Г-О-Р-И-Ш [!] ;]
Не че нещо ама със сутиен изглеждате по добре защото понякога като Ви щръкнат зърната не е мн приятна гледка Това е лично мое мнениеАМА като се замисля голо момиче със сплескани зърна
Абе които както го кефи
![]()
Аз никога не слагам сутиен , та аз дори и гол-а се разкарвам понякога , по пърфюм![]()
![]()
![]()
![]()
Така сега сериозно . Мили дами моля ви , не не УМОЛЯВАМ ВИ слагайте сутиен , ако не са ви стегнати гърдите . Гадно ми е като вида момиче без сутиен с виснали гърди като на някоя старицаИначе на момичета със стегнати гърди им се радвам , как им подскачат боцките и им са настръхнали зърната ... повече хормони пръскат и желание за ...
![]()
Wenn Du Dich mit dem Corrado einlasst, verandert sich nicht der Corrado. Der Corrado verandert Dich!
spored men kolkoto i da sa stegnati bez sutien .... malko kofti , 6toto kato hodi6 i nqma kakwo da gi durzi mirnia za prez no6tta daze sum 4uwala 4e ne bilo polezno no taka i nikoj ne moza da mi kaze za6to
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
не е полезно да носиш сутиен нон стоп щот мусулите ти атрофират един вид
Не нося сутиен докато спя, понякога вкъщи, но много рядко.Иначе като излизам си слагам винаги.
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
И какво общо има това със секса?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire