- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сутиени(за момичета)
а какво е бюстие ?
Първоначално написано от Biskfitka
+1
Немм ...![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Незнам дали сте чували но е ВРЕДНО да се спи със сутиен ! <---![]()
А стига ве! А аз вече трета година спя със сутиен... под възглавницата. Да взема да го махам? Че може да ми навреди.Първоначално написано от deadmemorial
Вкъщи не нося сутиен и не спя със сутиен. Предпочитам да ми е свободно. Навън попринцип ходя със сутиен, но ако всички мъже не зяпаха там, когато съм без, нямаше никога да си сложа![]()
Вкъщи нося, но не спя с него![]()
Emi po wkyshti s bustie,wecher go maham.. edno che me stqga drugo che sym chuvala che spira raztejaa inache kato izlizam i na daskalo i na trenki sym sys sutien, ama nqkoi weekendi na trens sym s bustie
![]()
Най-често само когато съм навън нося. Вкъщи никога. Обичам да ми е свободно.
когато съм в нас - не .. навън -почти винаги съм със сутиен .
Ако искаш да видиш пеперуди , ще трябва да изтърпиш 2-3 гъсеници ...
когато излизам винаги си го слагамно като съм вкъщи съм без - много по удобно е
![]()
и бтл никога не съм спяла със сутиен щото мн хора са ми казвали че моиш да получиш рак на гърдата
![]()
![]()
![]()
За кирлица чувала ли си ?Първоначално написано от b3b3t0y
не много ясно че като съм в къщи го свалям ти да не би да го носиш
ходя само навън със сутиен а вкъщи винаги съм с бюстие даже и като спя изобщо не ми пречи толкова съм свикнала вече![]()
Само когато излизам съм със сутиен,вкъщи го махам и в никакъв случай не спя със сутиен тфа е много странносамо ме стяга и ме притеснява аз няма да мога да спя
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ми аз никога не съм излизала навън без сутиен, и вкъщи си го нося, а иначе или спя със сутиен (рядко), или с бюстие, ама без нищо ми е супер некомфортно.. не знам![]()
Ми аз не носяНито навън,нито докато спя...и нокой не ме гледа странно
![]()
Излизам с.Иначе в къщи без и спя без :]] Е,зависи къде спя![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
В нас винаги нося,неможе да се разхождам пред наще и примерно през блузата да си личат зарната ми или нещто друго.Като почнах да нося сутиен даже и нощем не го махахтолкова ми харесваше
Сега ест. си го махам нощем
![]()