- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сутиени(за момичета)
+1Първоначално написано от Jumbie483
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
аз попринцип в къщи не нося.. а пък като спя - абсурд, освен ако не съм заспала някъде на гости без да искам![]()
И сега ако почнете да си давате точните адреси тези които спите без сутиени и да кажете кога ги няма ваще мисля че цялата мъжка аудитория ще черпи![]()
ахахахах я ми кажи как се тренират женски гърди като няма един мускул в тях или по тях :Д да има под тях, но за да има резултат трябва циците ти да са като копче под балатом...Първоначално написано от Alexandra93
по темата... нося на дрехи на които се изисква сутиен и не нося докато спя. Ако сложа сутиен сутринта за излизане до вечерта не го махам.. ако не сложа, като се прибера вкъщи естествено няма да облека. Сутиените по принцип тормозят гърдите и в последно време давам луди пари за хубави сутиени, но си струва. Първия хубав сутиен го купих преди година и половина и е като нов, а го нося всеки ден - няма изскачащи банели или счупени презрамки.. определено си струваше. Сутиена струва 55 лв.. Важно е да се грижиш за здравето си. Сутиените поддържат гърдите, но не е поддържане да си на 15 и да носиош по-малък номер сутиен и гърдите ти да изскачат и да си мислиш, че са големи. Гърдата трябва да се излее в сутиена, а не да изскача от него.. не е полезно. Това е само гъзария и да ви кажа след време ще имате сериозни проблеми.
Нося на вън у нас не![]()
Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]
у нас не нося... понякога седя с горнището на банския щот не ми стяга или с бюстие, а като спя... само ако съм много уморена и съм заспала с него.. ама като се събудя го махам ;] даже и навънка понякога излизам без :P
Нося го навсякъде (освен докато се къпя) и спя с него,защото така съм свикнала![]()
Вкъщи стоя със сутиен, но не спя с него.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от Rebirthing
Вкъщи - НЕ (дори да имам гости) Спя - БЕЗ (винаги
)
![]()
Първоначално написано от Burn94
![]()
![]()
![]()
навън нося,но вкъщи-не.Случвало ми се е да заспя със сутиен,но това е било рядко.Най-често спя без![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
вкъщи попринцип не нося,щото ме стяга,ама понякога се случва да забравя да го махна,спя без,а понякога се е случвало на вън да изляза без сутиен,странно защо момчетата с които се разминавам ме гледат се едно съм гола![]()
![]()
![]()
mnogo umnoПървоначално написано от nqmam_name
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужасно мразя да видя някоя девойка да ми ходи без сутиен и да и се мандахерцат циците наляво надясно.Моите са доста големи и не мога да си позволя ,но и не искам да излизам без сутиен.Спя без него от съображения за сигурност ,а и ми е по удобно.Подържам ги стегнати ама няма да изляза без.. бла![]()
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...
Мразя ги мама им и сутиени..![]()
Нося май само навън като излизам, ама някой път и без се е случвало..![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
и има ли някой нормален който да спи с него.. ?![]()
![]()
![]()
а иначе аз само като излизам слагам ;р
Няма вече буйни страсти ..сексът стана като здрасти.. ;]]
По принцип КаТо СпЯ мИ 0бИвЪъИ гУ маХаМм
![]()
Като спя и аз го махам,защото ме стяга иначе като съм някаде навън в повечето случаи го нося![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ми честно казано нено навън винаги със.. вярно че няма кой знае кво да го пълни ама все пак......
не обичам да нося и в къщи и навън ходя без.и все пак има некви дрехи къде не върви просто без сутиен да се носят и тогажа слагам![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."