- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притисната в стената
+1 ..Първоначално написано от xplay
Благодаря ви!
Ще ви държа в течение, освен ако не ме убият, което си е доста вероятно...![]()
Това да не е ебавка?Първоначално написано от Lilina
![]()
Male
мисля че трябва да се сабудиш![]()
всички сте толкова заблудени ...пише: от 14 годишна живея и уча в софия о6те от това изречение разбрах че всичко е лъжа .. никоя власт и родител наи ве4е не би позволил такова нещо .. и никой не би я пуснал сама да ребивава (живее)
ама 4е сте ми заблуденички
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ти пък щото си много умна ..Първоначално написано от gabi7u
Първоначално написано от gabi7u
Не е така. Познавам момиче, което от 7 клас живее на квартира в моя град... САМА!!! Родителите и са от съседно село на 40 км. от тук.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Според мен цялата тема е ебавка.
Е, мен ме пратиха!Съквартирантката ми също е на моята възраст, от моя град.
И не, не е ебавка.
Относно визията.
Купи си шал и го носи на главата си. Тъмни очила, боядисай си косата, подстрижи се. Слагай си друг цвят червило, носи по - различни дрехи. И незабавно се обади в полицията.
xplay е много права.
Задължително си измислете изрази, те ще са ви като ключови думи.
'Обади ми се' = 'Обади се в полицията незабавно'
нещо такова
а, да... и ако ти звънят на мобилния и не е на предплатени може да ги проследиш чрез мобилния ти оператор
успех
Първоначално написано от gabi7u
Какво му е странното,една приятелка замина в 7 клас да учи в София,тренира волейбол,ако не се лъжа.
Според мен,ако не преувеличаваш работата е мн сериозна.Това със шала на главата в никакъв случай така ще привличаш още повече вниманието.
Само недей да спиш със тях,че ще стане още по-зле.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
'Що бе, аз виждам много хора с шал на главата. Т'ва един вид е аксесоар, но аз не помислих, че сме лято и ще и е топло.Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
^ сега се сетих,че има едни много модерни шапки,като тия на полето![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ако бях на твое място до са щях да са ме ебали отдавна и да е минало всичко .. глупава ли си за едното ти ебане ще ти се срути целия живот .. и мисля, че темата е фейк ..
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
НЕ Е глупава...ти да не мислиш,че тоя ще е единствения.Сега е тоя,след това ще е друг...Първоначално написано от migancy
От тая цялата работа,само едно е сигурно няма да е само един път...Или ще я пратят на обиколка по света, или някой богат чичко ще я ползва за любовница...честно казано вторият вариант е що-годе по-приемлив...Първоначално написано от migancy
Абе вие сте чисто ненормални...Чета темата и немога да спра да се смея.. Сменяне на самоличности, ножове, квартири.. Или тука адски ви се базикат, или тва момиче е супер малоумно за да не знае как да постъпи.. Хващаш първия автобус и право при вашите. Ненормални времена..
А и ако аз бях в подобно половение даже и за компютър нямаше да се сетя та камоли за тийнпроблем
Уморихте ме
Май много филми гледате
Отиди при тях уж да се уговорите плати на 2 момчета (да са здрави) примерно охрана на някоя дискотека и да му начупят пенсионерските кокали и да го ритата здраво в мъдете - тогава няма да има желание за секс![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Леле аз сериозно се вързах ...
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Един трезвомислещ човек. Lilina, смени дилъра, моля те ..Първоначално написано от t1n4e7o
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
абе не знам дали тя е зле или вие, защото никои не знае как ще реагира ако е на неино място. И не знам защо в 21 век тва с трафика на хора ви очудва толкова много. Да възможно е темата да е ебавка но може и да не е никои не може да е сигорен, а и коментарите от сорта на МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛА са адски тъпи защото тези филми точно обикновено са правени по истински случеи. Не знам аз съвети няма да давам защото то вече се искоментира всичко но тва е много тъпо да кажеш на такъв проблем СКЪСАХ СЕ ДА СЕ СМЕЯ еми извиняваите но ако на вас ви се случи нещо такова едва ли ще искате да чуете как някои сме смее на среща ви и не ви вярва.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Точно това щях да напиша.. Не давам мнение дали е ебавка или не обаче ако не е.. не искам да си представям дори да съм на мястото на мацката...Първоначално написано от miss_kiss181
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!