.
Затворена тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 206

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    После кажи какво е станало!
    Ето ти последни инструкции от мен:

1. Поддържай постоянна връзка с родителите си и когато говориш с тях си измислете кодова дума, например "Охх, заболя ме крака...", което трябва да значи: "В опастност съм!!!"
    2. За визията ти казах какво да направиш, важното е да нямаш нищо общо с преди! (това е първото нещо, което трябва да направиш, вземи си поне 2-3 момчета и няколко момичета с теб.)
    3. Когато сменяш квартирата/местоживеенето си, бъди много внимателна да не те проследят!!! Защото това стане ли - изгаряш...
    И не вземай излишен багаж с теб - вземи си само най-необходимото и не се мотай, а действай бързо!
    4. Сега вече ще можеш да отидеш спокойно в полицията и да подадеш жалба...
    5. Върни се при родителите си при първа възможност, за да си спестите главоболията.

Успех още веднъж!
    +1 ..

Благодаря ви!
    Ще ви държа в течение, освен ако не ме убият, което си е доста вероятно...

Цитирай Първоначално написано от Lilina
    Благодаря ви!
    Това да не е ебавка?
    Male

Благодаря ви!
    хаххаха евала !
    phah

Град
    Шумен
    мисля че трябва да се сабудиш

всички сте толкова заблудени ...пише: от 14 годишна живея и уча в софия о6те от това изречение разбрах че всичко е лъжа .. никоя власт и родител наи ве4е не би позволил такова нещо .. и никой не би я пуснал сама да ребивава (живее)

ама 4е сте ми заблуденички
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Plovdiv`Sity
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u

всички сте толкова заблудени ...пише: от 14 годишна живея и уча в софия о6те от това изречение разбрах че всичко е лъжа .. никоя власт и родител наи ве4е не би позволил такова нещо .. и никой не би я пуснал сама да ребивава (живее)

ти пък щото си много умна ..

Не е така. Познавам момиче, което от 7 клас живее на квартира в моя град... САМА!!! Родителите и са от съседно село на 40 км. от тук.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Повече от фен
    Според мен цялата тема е ебавка.

Е, мен ме пратиха!Съквартирантката ми също е на моята възраст, от моя град.
    И не, не е ебавка.

Върни се в ПЛ че в София е джунгла

Относно визията.
    Купи си шал и го носи на главата си. Тъмни очила, боядисай си косата, подстрижи се. Слагай си друг цвят червило, носи по - различни дрехи. И незабавно се обади в полицията.
    xplay е много права.

Задължително си измислете изрази, те ще са ви като ключови думи.
    'Обади ми се' = 'Обади се в полицията незабавно'
    нещо такова
    а, да... и ако ти звънят на мобилния и не е на предплатени може да ги проследиш чрез мобилния ти оператор
    успех

Какво му е странното,една приятелка замина в 7 клас да учи в София,тренира волейбол,ако не се лъжа.
    Според мен,ако не преувеличаваш работата е мн сериозна.Това със шала на главата в никакъв случай така ще привличаш още повече вниманието.
    Само недей да спиш със тях,че ще стане още по-зле.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe

Какво му е странното,една приятелка замина в 7 клас да учи в София,тренира волейбол,ако не се лъжа.
    Според мен,ако не преувеличаваш работата е мн сериозна.Това със шала на главата в никакъв случай така ще привличаш още повече вниманието.
    Само недей да спиш със тях,че ще стане още по-зле.
    'Що бе, аз виждам много хора с шал на главата. Т'ва един вид е аксесоар, но аз не помислих, че сме лято и ще и е топло.

^ сега се сетих,че има едни много модерни шапки,като тия на полето
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ако бях на твое място до са щях да са ме ебали отдавна и да е минало всичко .. глупава ли си за едното ти ебане ще ти се срути целия живот .. и мисля, че темата е фейк ..
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    Ако бях на твое място до са щях да са ме е**ли отдавна и да е минало всичко .. глупава ли си за едното ти е**не ще ти се срути целия живот .. и мисля, че темата е фейк ..
    НЕ Е глупава...ти да не мислиш,че тоя ще е единствения.Сега е тоя,след това ще е друг...

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Ако бях на твое място до са щях да са ме е**ли отдавна и да е минало всичко .. глупава ли си за едното ти е**не ще ти се срути целия живот .. и мисля, че темата е фейк ..
    От тая цялата работа,само едно е сигурно няма да е само един път...Или ще я пратят на обиколка по света, или някой богат чичко ще я ползва за любовница...честно казано вторият вариант е що-годе по-приемлив...

Град
    Хасково
    Абе вие сте чисто ненормални... Чета темата и немога да спра да се смея.. Сменяне на самоличности, ножове, квартири.. Или тука адски ви се базикат, или тва момиче е супер малоумно за да не знае как да постъпи.. Хващаш първия автобус и право при вашите. Ненормални времена.. А и ако аз бях в подобно половение даже и за компютър нямаше да се сетя та камоли за тийнпроблем Уморихте ме Май много филми гледате

Град
    Хасково
    Благодаря ви!
    И колко спокойничко си го казваш.. Лелееее ма ти си била герой!

Отиди при тях уж да се уговорите плати на 2 момчета (да са здрави) примерно охрана на някоя дискотека и да му начупят пенсионерските кокали и да го ритата здраво в мъдете - тогава няма да има желание за секс
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    обърни се и към медиите. те поне не остават безучастни, защото търсят такива неща!
    Търсят си сензацийки.Аз не знам кой е.Аз не знам нищо, освен, че ме е набелязал.А и докато си направят интервютата, докато го излъчат...
    ---------------------------------
    Следващия път, когато се обади, ще приема.Нямам избор.
    Благодаря на всички за отговорите!Наистина оценяват времето, което отделихте, за да се разправяте с проблемите на някакво съвършено непознато момиче!

Докато медиите таковали, докато полицията тва, докато другите онова.. Абе що не вземеш да си теглиш ножа и да направиш нещо добро за света?

Супер фен Аватара на pinki
    Леле аз сериозно се вързах ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Абе вие сте чисто ненормални... Чета темата и немога да спра да се смея.. Сменяне на самоличности, ножове, квартири.. Или тука адски ви се базикат, или тва момиче е супер малоумно за да не знае как да постъпи.. Хващаш първия автобус и право при вашите. Ненормални времена.. А и ако аз бях в подобно половение даже и за компютър нямаше да се сетя та камоли за тийнпроблем Уморихте ме Май много филми гледате
    Един трезвомислещ човек. Lilina, смени дилъра, моля те ..
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

абе не знам дали тя е зле или вие, защото никои не знае как ще реагира ако е на неино място. И не знам защо в 21 век тва с трафика на хора ви очудва толкова много. Да възможно е темата да е ебавка но може и да не е никои не може да е сигорен, а и коментарите от сорта на МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛА са адски тъпи защото тези филми точно обикновено са правени по истински случеи. Не знам аз съвети няма да давам защото то вече се искоментира всичко но тва е много тъпо да кажеш на такъв проблем СКЪСАХ СЕ ДА СЕ СМЕЯ еми извиняваите но ако на вас ви се случи нещо такова едва ли ще искате да чуете как някои сме смее на среща ви и не ви вярва.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    абе не знам дали тя е зле или вие, защото никои не знае как ще реагира ако е на неино място. И не знам защо в 21 век тва с трафика на хора ви очудва толкова много. Да възможно е темата да е ебавка но може и да не е никои не може да е сигорен, а и коментарите от сорта на МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛА са адски тъпи защото тези филми точно обикновено са правени по истински случеи. Не знам аз съвети няма да давам защото то вече се искоментира всичко но тва е много тъпо да кажеш на такъв проблем СКЪСАХ СЕ ДА СЕ СМЕЯ еми извиняваите но ако на вас ви се случи нещо такова едва ли ще искате да чуете как някои сме смее на среща ви и не ви вярва.
    Точно това щях да напиша.. Не давам мнение дали е ебавка или не обаче ако не е.. не искам да си представям дори да съм на мястото на мацката...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си