Здравейте!
Имам наистина сериозен проблем.
От 14-годишна живея и уча сама в София.На 16 започнах работа като модел в една агенция, за да припечелвам допълнителни доходи.
От агенцията "деликатно" ми предложиха да стана компаньонка, като в замяна съм щяла да получавам големи суми и, разбира се, шанс за добра кариера в модните среди.Отказах.
И тогава всичко започна.
Отначало получавах телефонни обаждания от някакъв мъж, който ме убеждаваше да спя с него срещу солидна цифра в зелено.После обажданията станах все по-настойчиви, смених си номера.Съквартирантката ми се прибра разплакана една вечер - някакви маскирани мъже са я заплашили с нож и са я разпитвали за мен.Казали са й да ми предаде "да не се инатя, иначе щяло да стане много лошо".
Няколко пъти съм забелязвала някакви мусколести индивиди да вървят след мен и да гледат.Мисля, че ме следят.
Последното обаждане беше вчера.Каза ми, че ако не спя с него, ще посегне на родителите ми, и затвори.Мислех, че няма как да разбере къде живеят те... но майка ми също ми се обади и най-невъзмутимо ми благодари за прелестната картина, която съм й пратила!Картина!!
Не знам как да постъпя.Отначало смятах да отида в полицията, но докато нещата се задвижат, семейството ми може да пострада!Обмислям дали да не изпълня желанието на онзи... но другия ми проблем е, че съм девствена, а не искам да запомня първия си път така.
Моля ви, дайте ми съвет!