- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притисната в стената
Да се заключи тогава![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Еми явно сега админите са заетиПървоначално написано от IRule
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Сигурно лъскат...................................... ... чаши в някой бар![]()
So U Stay TOPLESS !
Не знам да ли темата е сериозна или както повечето пишат "ебавка " или не , но аз намерих тази модна агенция в интернет, погледнах и в полето "регистрирай се" и там ясно си пише , че трябва да се остави телефон за връзка, адрес , телефон на родител (ако си под 18г )....
Ако темата е сериозна , ако всичко това се случва (обаждания , проследявания -все пак си оставила адрес), трябва да се съобщи на полицията. Веднага!
Много ясно, нали написах вчера, че по досието от агенцията са разбрали адреса й, всеки нормален работодател прави такива досиета на служителите си![]()
So U Stay TOPLESS !
xplay, мислиш ли, че ако това е истина щяха да я следят и да заплашват съквартирантката и, и какви ли не още глупости. Ако на някого му е толкова зор да я оправи, ще го направи. Момичето си прави ташак с вас. Не знам какво и изглежда безопастно в интернет, при положение, че интернета е измислен точно с тази цел - следене. Слезте малко на земята и вие![]()
п.п. И то за да и блокира мозъка, първо мозък трябва да има![]()
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
Първоначално написано от Psychic
![]()
що не го преби на място
Първоначално написано от weninka
Не виждам как някаква фалшива агенция, която се държи от мутри, ще те следи какво си написал в интернет![]()
So U Stay TOPLESS !
Weninka, предназначението на интернета е безплатен, лесен и бърз достъп до информация, а не следене. А си представи, че не се бъзика с нас? Не е ли по-добре дори да е ебавка темата да накара всеки един да се замисли "Ами ако бях аз на нейно място???"Първоначално написано от IRule
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ТЕМАТА НЕ Е ЕБАВКА!
По дяволите, не се шегувах, иронизирах!!
Пиша във форума ви, защото търся съвет от хора на моята възраст, които са минали през това!
И не смятам че вие сте тези, които могат да дават оценка на интелекта ми!Да, колкото и да е странно, не смея да се обадя в полицията, защото там освен корумпирани, са и бавни!Телефоните ми се подслушват, той ми го каза.След мен вървят хора.
Паникьосана съм!
Нямам представа защо направо не ме изнасилят, може би не искат да привличат излишно внимание, защото ако изчезна, все някой ще забележи... не знам!
Със семейството си не успях да се свържа (чрез телефон на приятел), дава сигнал "заето".Ще продължавам да опитвам.
Сменяй бързо номера и квартирата, гледай да НЕ Е в София.. там всеки може да бъде лесно издирен. После се обади лично на родителите си!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Той ти го каза ?
Аз ако ти се обадя, и ти кажа че след 2 дни земята ще загине заради ядрена война, и за да се скриеш в моя бункер трябва да правим секс, сигурно ще се навиеш![]()
![]()
So U Stay TOPLESS !
Tва е като ония криминални филми. Купи си дълго сако, шапка идиотка, тъмни очила и се обади на вашите от уличен телефон и им кажи набързо как стоят нещата и най-добрия вариант ще е да заминете за чужбина.
Аз съм си на мнение, че в този случай се бъзика. Както казах - ако някой иска секс от момичето, хич няма да си играе на "лази и по нервите", а щяха да са я бутнали в някоя кола и да свършат работата.
xplay - не казвам, че е невъзможно да се случи, дай Боже никому. Отбелязвам, че всеки в тази ситуация ще потърси квалифицирана помощ, а няма да пише из форуми.
..I won't take nothin' less then a deeper love..
Waitin' for a Miracle!
Коя ти си, че да отбелязваш какво бих направила аз?
Както и да е, вече получих нужните отговори, за което много благодаря!
Можете да заключвате темата.
На мен това ми звучи на изтъркан сценарий за някой американски филм.
Хора на твоята възраст които са минали през това? Тук? Реалността?
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Съжалявам,ако съм в грешка,обаче според мен темата е лъжа и наистина за момент се вързах, но просто не го вярвам. Не защото е невъзможно,а защото просто не ми се вярва някой родител да си пусне детето на 14 да живее само в 2 милионен град (който се увеличава), а после пък не ми се вярва да иска мнението на някакви си там тийнове от някакъв си там форум в някакъв си там сайт...
Колкото до това,че се шегува със смъртта си- когато човек е толкова отчаян,колкото тя описва че е- тя тези думи въобще не ги взима на сериозно и даже до някаква степен иска те да се сбъднат,така че това не е критерий.
Но ако все пак темата не е ''ебавка'': можеш да пробваш да им кажеш,че си съгласна,за да те оставят намира и спокойно да можеш да се обадиш на вашите,в полицията,в теливизията,на някой горещ телефон и тн тн...
добре ве ако е ситина , аз ще ти помогна LILINA , никой няма да те следи повече , кажи ми на лично от къде си
а фейк знаеш ли кво означава?!
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Колкото и да те е страх отиди в полицията.Ако си мълчиш може да пострадаш и то даста.Сподели ставащото с вашите.Не чакай ами действай докато е време.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Първоначално написано от xplay
Срещу 7ма поликлиника е.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Първоначално написано от adizitk1
Ми всъшност към някои гимназии в София има общежития за ученици от други градове. Явно има доста такива родители.
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
как да не може да си пуснат детето на място, където ги има хората и обстановката за да се развива. Предполагам тя има доверието на своите родители и е достатйчно отговорно момиче. Та... миличка, според мен ако се съгласиш да спиш веднъж с него, той ще продължава да те заплашва и ще става все по.опасно. Така че взимай се в ръце. Най-вероятно виждат, че си малка и че се плашиш и затова те заплашват! Отивай в полициятаУСПЕХ
Здравейте. Подслушват телефоните ти, а тези на съседите? Нима някой от Support-а на teenproblem би ти отказал помощ? Не можеш да се свържеш с приятели, посредством интернет? Нямаш достъп до сайта на Министерство на Вътрешните Работи (сиреч МВР)? Няма онлайн медии? Нямаш си приятели? Съученици? Училище? Сигурен съм, че дори и лелята от близката бакалия не би ти отказала помощ... Моля, не прави подобни шеги с цял форум, грехота е. Надявам се, че всичко е Окей и това е един голям Бъмп...
Умея да греша.
Аз ако бях момиче в подобна ситуация се сещам само за 2 решения:
1- Ям като прасе => ставам 100 кила и на чичката му минава мерака
2- Емигрирам някъде в централна Азия и оставям наще да се оправят
(първото е по добре за всички)
П.С: не, не се ебавам