.
Затворена тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 206

Град
    София
    ^^

Град
    София
    Ако мислиш, че те следят, по-добре не ходи в полицията.
    Ако мислиш, че ти подслушват телефона /малко във филми се вкарвам, ама хайде../, не се обаждай по телефона в полицията.
    Уреди се с твоя приятелка /но не съквартирантката ти/ да се видите в някоой мол, абе на публично място, и вече от нейния телефон се обади в полицията, разкажи всичко и помоли да извикат ваще и секвартирантката ти в районното /или където трябва/, за да са под охрана или нещо такова, докато не ги хванат.
    Не знам дали в България може да стане това с охраната, но според мен ако ще се обаждаш на полицията, то трябва да го направиш така.
    Успех, после казвай какво е станало.

Град
    Пловдив
    няма значение дали е истинска или не.идеята е,че има стотици такива истински истории на непълнолетни момичета,искащи да станат известни с моделство.да се коментира как може да се вържем и т.н. е супер глупаво,защото всичко това е истинско,дори да не се случва с това момиче.сега се сещам за Карбовски,който често чопли темата за проституцията в Бг.свалете си някое предаване и гледайте историите,разказани от 1во лице,как се е почнало с обещания за фотосесии и реклами и е свършило със страх да се покажеш на улицата.Защото забъркаш ли се веднъж,измъкване няма !
    та идеята ми е,помислете над историята като цяло,вместо да пускате такива глупави коментари
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Бахти яката тема! Тая е ебаси филмарката!Ако почне да пише криминални романи ще ги купувам!
    О и аз и аз И 50 лв. да срува, давам ги. Стана ми много интересно

А ако темата не е ебавка вече са убили момичето се пак не е писала отдавна...

Град
    nqkde iz sveta

Притисната в стената

Ами да ти кажа има спасение за девственоста: ми направи го с някои които харесваш преди да се замислиш да приемеш , а до колкото заплашващите земи си пистолет ко мойе и 2 при мен сварши работа като се опитаха да ме преджобят за пари извади момчето нойа и ме заплаши а аз изжадих пистолета и го насочих кум главата му е сети се и си трагна но можех да го разтрелям.

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Бягай в полицията! Никой няма право да застрашава живота ти по какъвто и да е начин, нито да ти прилага психически и физически тормоз! Не се подлъгвай да спиш с него. Не можеш ли да прекратиш работата си в компанията?
    ni6to nqma da stane kato ide v policiqta ...
    moito momi4e ... po dobre kaji na va6te ... fani gi za ra4i4ka i se 4upete na nqkade pone za izvesno vreme ... ot takiva maniaci ne moje da se otarve6 lesno ... naistina me e jal za teb i bih iskal dori i pove4e da pomogna 6toto naskoro priutihme unas edno momi4e s gore dolu podobna istoriq kato tvoita. za nqkolko meseca pristoq i taka. no ti si na 16 .. kade kade po mlada

Мега фен
    темата едва ли е ебавка, престанете да се смеете, баси ретардите сте.
    момиче, обади се в полицията от телефона на някой познат и кажи да дойде някой от там при тебе, кажи си адреса, но да дойдат с цивилна кола и обикновени дрехи, за да може ако ония те следят, да не разберат, че това са полицаи. ако питат после кви са били тия, кажи, че са роднини на съквартирантката ти. разкажи на полицаите всичко. оттам нататък можеш само да се надяваш да попаднеш на хора, които знаят как да си вършат работата. в никакъв случай обаче не приемай да спиш с оня, ще затънеш и няма измъкване после. а и мисля, че е най- добре родителите ти да дойдат при теб. така няма да се притесняваш, че са далеч и не знаеш как са. но по- добре те да дойдат в София, вместо ти да се връщаш. не знам откъде си, но ми се струва, че в столоцата по може да намериш помощ, отколкото в друго градче.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Купи си малък пистолет и предопреди ваще. Пистолета можеш да намериш от заложна къща за 100-120 лв. Ако стане нещо стреляш на месо.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Град
    Hueco Mundo
    Съгласи се. Отиди, но преди това скрий нож под дрехите си. Почни да се правиш на к*рва пред него и да му правиш стриптиз, после му кажи да си затвори очите и го наръгай! Не се ебаам. Такива педераси с радост бих ги убил. Мен ме беше нападнал един, при това на 14 февруари!

Момичето каза, че е решила ама все пак исках да пиша.

няма значение дали е истинска или не.идеята е,че има стотици такива истински истории на непълнолетни момичета,искащи да станат известни с моделство.да се коментира как може да се вържем и т.н. е супер глупаво,защото всичко това е истинско,дори да не се случва с това момиче.сега се сещам за Карбовски,който често чопли темата за проституцията в Бг.свалете си някое предаване и гледайте историите,разказани от 1во лице,как се е почнало с обещания за фотосесии и реклами и е свършило със страх да се покажеш на улицата.Защото забъркаш ли се веднъж,измъкване няма !
    та идеята ми е,помислете над историята като цяло,вместо да пускате такива глупави коментари

!!!!!!!!!!!!!!!!

абе мила вземи се оплачи в полицията вземи си охрана

Град
    В думите на хората ;)
    гаден проблем....

1. Казваш на ваще сичко...
    2. Отиваш в полицията и казваш всичко...
    3. Погрижи се ти и близките ти да сте насигурно място докато трае решаването на проблема (охрана наеми ако трябва)...
    Успех...

Както гледам, Лилина не е писала скоро по случая.

Погледнато реално адски ми е странна тази тема.Момичето си седи със скръстени ръце "полицията това,полицията онова" Какво очаква онези да спрат ей така,ами няма да стане,ако не ги сплаши някак си.
    През това време тя все едно не излиза,много лесно е да я хванат някъде.
    Объркана работа.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    абе не знам дали тя е зле или вие, защото никои не знае как ще реагира ако е на неино място. И не знам защо в 21 век тва с трафика на хора ви очудва толкова много. Да възможно е темата да е ебавка но може и да не е никои не може да е сигорен, а и коментарите от сорта на МНОГО ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛА са адски тъпи защото тези филми точно обикновено са правени по истински случеи. Не знам аз съвети няма да давам защото то вече се искоментира всичко но тва е много тъпо да кажеш на такъв проблем СКЪСАХ СЕ ДА СЕ СМЕЯ еми извиняваите но ако на вас ви се случи нещо такова едва ли ще искате да чуете как някои сме смее на среща ви и не ви вярва.
    Точно това щях да напиша.. Не давам мнение дали е ебавка или не обаче ако не е.. не искам да си представям дори да съм на мястото на мацката...
    +1000

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от totik
    и отново съм напълно съгласна!!

Град
    Plovdiv
    1. Говори с вашите и им разкажи всичко

2. Дори да си на договор с фирмата пак можеш да напуснеш, най-много
    да плащап някакви неустоики там, но това е по-добрия вариант.

3. Говори с полицията, ако не можеш помоли вашите. Ако толкова не ти се
    звъни от твоя телефон можеш да използваш публичен или на някоя
    твоя приятелка

4. Вземи си нож. Ако не можеш дори готварски ще свърши работа стига
    острието да е поне 10 см. Ако някой тръгне да те нападе забиваш ножа в бедрото
    или кадето можеш и въртиш на 90 градуса. Ако се наложи или имаш
    време забиваш няколко пъти и повтаряш. Особено ефективни са
    ритници между краката, бъркане в очите и т.н. Можев също и да си
    вземеш спрей със сълзотворен газ от оръжеен магазин. Каквото и да
    направиш след това бягай здраво и намери публично място с много
    хора. Там някой ще ти помогне.

Град
    ВаРнАаАа
    Незабавно трябва да си вземе сълзотворен газ.. това е първото нещо,което трябва да направи на път за полицията

Град
    Go Skate Day ! ! !
    omg.. vizda se che temata e ebavka kfo se vrazvate we...:X
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Не е сигурно,а даже и да е - добре е от сега някой хора да се информират за да може ако недай си Боже нещо такова и сполети,да знаят как да реагират без да губят време в ровене по сайтове примерно

Няма нали-МНОГО ПО ЛЕСНО Е ТАКА!Затова сме на тва дередже-поонеже няма защо да се тревожиме!Аз лично ще проуча по подробно тази агенция и ако видя нещо нередно директно ги предавам на ченгетата!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Не е сигурно,а даже и да е - добре е от сега някой хора да се информират за да може ако недай си Боже нещо такова и сполети,да знаят как да реагират без да губят време в ровене по сайтове примерно

Добре, ако не е ебавка значи авторката вече е мъртва и няма защо да се тревожиме...
    стига бе не бъди жесток не е умряла! ние оптимистите я чакаме да се завърне и да ни каже какво е станало

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Коя е тази агенция, ако не е тайна? Много бързо ще бъдат взети крути мерки, ако се каже името. Наистина имам хората и начините, ако все пак се издаде името.

лелее от половин час ги чета тия 13 страници и най-лошото е, че ми се вижда съвсем реално надявам се съвсем скоро авторката да се върне и да разкаже как с подкрепата на полицията са спрели всичко, това не е шега работа, точно така се започва трафика на хора .. ! Дано паниката не е изиграла лоша шега ..

Много ми е интересно какво се е случило и доколко е вярна цялата случка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си