- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притисната в стената
^^![]()
![]()
Ако мислиш, че те следят, по-добре не ходи в полицията.
Ако мислиш, че ти подслушват телефона /малко във филми се вкарвам, ама хайде../, не се обаждай по телефона в полицията.
Уреди се с твоя приятелка /но не съквартирантката ти/ да се видите в някоой мол, абе на публично място, и вече от нейния телефон се обади в полицията, разкажи всичко и помоли да извикат ваще и секвартирантката ти в районното /или където трябва/, за да са под охрана или нещо такова, докато не ги хванат.
Не знам дали в България може да стане това с охраната, но според мен ако ще се обаждаш на полицията, то трябва да го направиш така.
Успех, после казвай какво е станало.![]()
няма значение дали е истинска или не.идеята е,че има стотици такива истински истории на непълнолетни момичета,искащи да станат известни с моделство.да се коментира как може да се вържем и т.н. е супер глупаво,защото всичко това е истинско,дори да не се случва с това момиче.сега се сещам за Карбовски,който често чопли темата за проституцията в Бг.свалете си някое предаване и гледайте историите,разказани от 1во лице,как се е почнало с обещания за фотосесии и реклами и е свършило със страх да се покажеш на улицата.Защото забъркаш ли се веднъж,измъкване няма !
та идеята ми е,помислете над историята като цяло,вместо да пускате такива глупави коментари![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
О и аз и азПървоначално написано от LambOfGod
И 50 лв. да срува, давам ги. Стана ми много интересно
![]()
А ако темата не е ебавка вече са убили момичетосе пак не е писала отдавна...
Ами да ти кажа има спасение за девственоста: ми направи го с някои които харесваш преди да се замислиш да приемеш , а до колкото заплашващите земи си пистолет ко мойе и 2 при мен сварши работа като се опитаха да ме преджобят за пари извади момчето нойа и ме заплаши а аз изжадих пистолета и го насочих кум главата муе сети се и си трагна но можех да го разтрелям.
ni6to nqma da stane kato ide v policiqta ...Първоначално написано от xplay
moito momi4e ... po dobre kaji na va6te ... fani gi za ra4i4ka i se 4upete na nqkade pone za izvesno vreme ... ot takiva maniaci ne moje da se otarve6 lesno... naistina me e jal za teb i bih iskal dori i pove4e da pomogna 6toto naskoro priutihme unas edno momi4e s gore dolu podobna istoriq kato tvoita. za nqkolko meseca pristoq i taka. no ti si na 16 .. kade kade po mlada
![]()
темата едва ли е ебавка, престанете да се смеете, баси ретардите сте.
момиче, обади се в полицията от телефона на някой познат и кажи да дойде някой от там при тебе, кажи си адреса, но да дойдат с цивилна кола и обикновени дрехи, за да може ако ония те следят, да не разберат, че това са полицаи. ако питат после кви са били тия, кажи, че са роднини на съквартирантката ти. разкажи на полицаите всичко. оттам нататък можеш само да се надяваш да попаднеш на хора, които знаят как да си вършат работата. в никакъв случай обаче не приемай да спиш с оня, ще затънеш и няма измъкване после. а и мисля, че е най- добре родителите ти да дойдат при теб. така няма да се притесняваш, че са далеч и не знаеш как са. но по- добре те да дойдат в София, вместо ти да се връщаш. не знам откъде си, но ми се струва, че в столоцата по може да намериш помощ, отколкото в друго градче.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Купи си малък пистолет и предопреди ваще. Пистолета можеш да намериш от заложна къща за 100-120 лв. Ако стане нещо стреляш на месо.
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Съгласи се. Отиди, но преди това скрий нож под дрехите си. Почни да се правиш на к*рва пред него и да му правиш стриптиз, после му кажи да си затвори очите и го наръгай! Не се ебаам. Такива педераси с радост бих ги убил. Мен ме беше нападнал един, при това на 14 февруари!
Момичето каза, че е решила ама все пак исках да пиша.
няма значение дали е истинска или не.идеята е,че има стотици такива истински истории на непълнолетни момичета,искащи да станат известни с моделство.да се коментира как може да се вържем и т.н. е супер глупаво,защото всичко това е истинско,дори да не се случва с това момиче.сега се сещам за Карбовски,който често чопли темата за проституцията в Бг.свалете си някое предаване и гледайте историите,разказани от 1во лице,как се е почнало с обещания за фотосесии и реклами и е свършило със страх да се покажеш на улицата.Защото забъркаш ли се веднъж,измъкване няма !
та идеята ми е,помислете над историята като цяло,вместо да пускате такива глупави коментари
![]()
гаден проблем....
1. Казваш на ваще сичко...
2. Отиваш в полицията и казваш всичко...
3. Погрижи се ти и близките ти да сте насигурно място докато трае решаването на проблема (охрана наеми ако трябва)...
Успех...
Погледнато реално адски ми е странна тази тема.Момичето си седи със скръстени ръце "полицията това,полицията онова" Какво очаква онези да спрат ей така,ами няма да стане,ако не ги сплаши някак си.
През това време тя все едно не излиза,много лесно е да я хванат някъде.
Объркана работа.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
+1000Първоначално написано от monincetyyy
и отново съм напълно съгласна!!Първоначално написано от totik
1. Говори с вашите и им разкажи всичко
2. Дори да си на договор с фирмата пак можеш да напуснеш, най-много
да плащап някакви неустоики там, но това е по-добрия вариант.
3. Говори с полицията, ако не можеш помоли вашите. Ако толкова не ти се
звъни от твоя телефон можеш да използваш публичен или на някоя
твоя приятелка
4. Вземи си нож. Ако не можеш дори готварски ще свърши работа стига
острието да е поне 10 см. Ако някой тръгне да те нападе забиваш ножа в бедрото
или кадето можеш и въртиш на 90 градуса. Ако се наложи или имаш
време забиваш няколко пъти и повтаряш. Особено ефективни са
ритници между краката, бъркане в очите и т.н. Можев също и да си
вземеш спрей със сълзотворен газ от оръжеен магазин. Каквото и да
направиш след това бягай здраво и намери публично място с много
хора. Там някой ще ти помогне.
Незабавно трябва да си вземе сълзотворен газ.. това е първото нещо,което трябва да направи на път за полицията![]()
omg.. vizda se che temata e ebavka kfo se vrazvate we...:X
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Не е сигурно,а даже и да е - добре е от сега някой хора да се информират за да може ако недай си Боже нещо такова и сполети,да знаят как да реагират без да губят време в ровене по сайтове примерноПървоначално написано от sKa73r4o93
![]()
Няма нали-МНОГО ПО ЛЕСНО Е ТАКА!Затова сме на тва дередже-поонеже няма защо да се тревожиме!Аз лично ще проуча по подробно тази агенция и ако видя нещо нередно директно ги предавам на ченгетата!
Първоначално написано от LambOfGod
стига бе не бъди жесток
не е умряла! ние оптимистите я чакаме да се завърне и да ни каже какво е станало
![]()
![]()
Коя е тази агенция, ако не е тайна? Много бързо ще бъдат взети крути мерки, ако се каже името. Наистина имам хората и начините, ако все пак се издаде името.![]()
![]()
![]()
лелее от половин час ги чета тия 13 страници и най-лошото е, че ми се вижда съвсем реалнонадявам се съвсем скоро авторката да се върне и да разкаже как с подкрепата на полицията са спрели всичко, това не е шега работа, точно така се започва трафика на хора .. ! Дано паниката не е изиграла лоша шега ..
Много ми е интересно какво се е случило и доколко е вярна цялата случка![]()