.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 206 от общо 206

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от MoP
    Бягаи при бате Бойко и Яне Янев, те ще те оправят

Иначе сериозно, според мен тая тема е фалшива, защо ли?

1. Най-елементарна логика, ако те следят, те виждат какво правиш и в момента.
    2. Още по-елементарна логика, не би се обадила по телефона, където има някакъв шанс да ти проследят обаждането, ами пишеш във форум достъпен за всеки....
    3. Вече савсем елементарна логика дето и кучето ми я има, такъв проблем... Едва ли ще пишеш във форум за него...

Мерси все пак, посмях се като ви четох коментарите на някои
    4. супер най-перфектно много яко къртеща елементарна логика, щом пишеш по форуми значи можеш да пратиш съпбщение на мамушка от сайта на който мобилен оператор си
    Кефиш ме
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Вагината ти да не ти е устата да завираш само боклуци вътре.

Лилина слава богу че си добре-дано си вземеш поука от този случай.Същото се отнася и за момичета решили да стават манекенки.Тези които взеха да си правят ташак с нещо толкова сериозно им пожелавам да ме срещнат като не съм на кеф

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от totik
    Лилина слава богу че си добре-дано си вземеш поука от този случай.Същото се отнася и за момичета решили да стават манекенки.Тези които взеха да си правят ташак с нещо толкова сериозно им пожелавам да ме срещнат като не съм на кеф
    Пфф, че аз те видях вчера бе даже те заснех найстина си много яростен.. [img]http://api.ning.com/files/jCOtmtIh-I7nEeClzfmkfAnCVvyMxJvaRBBHbzJ3XUuvRqc2IQEvH-D4gn4*nV-IoqtEca-gy*QtcZVxBBRebqxtY-gM1Urq/hulk.jpg[/img]
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Мен така ме тормозеха по телефона известно време, но понеже нито на баща ми нито на гаджето ми им е чиста работата просто им казах на тях, пратиха си хората и проблема ми се реши до края на деня. До колкото разбрах са го пребили тоя дето ме тормозеше и от тогава нямам проблеми(жив си е човека...май ). Иначето отностно следенето-аз съм под наблюдение по цял ден. Баща ми праща хора да ме пазят, гаджето също си праща приятелите уж за всеки случей ако си навлека неприятности, понеже непрекъснато ме свалят гнусни дъртаци (но според мен по този начин се подсигурява че не му изневерявам, докато е извън България) и така. Вече съм свикнала да има някой около мен и не ми прави впечатление.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lilina
    Стори ми се, че въпросът ти беше риторичен Та тъй като се нагледах на мнения на хора, които по някаква необяснима причина са решили, че аз, ако това не беше вярно, бих имала интерес да хабя толкова много от времето си, за да разкажа и да помоля за помощ.Та черното се смеси с бялото... Извинявам се.
    Както и да е.
    Можете да заключвате темата.
    Ок. Заключвам темата.

И на мен темата ми изглеждаше несериозна и е много грозно, ако наистина е така, защото този проблем е наистина сериозен. Измъкването е трудно, но с малко повече изобретателност - успешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си