- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притисната в стената
Първоначално написано от scyLLa
Кефиш ме
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
Лилина слава богу че си добре-дано си вземеш поука от този случай.Същото се отнася и за момичета решили да стават манекенки.Тези които взеха да си правят ташак с нещо толкова сериозно им пожелавам да ме срещнат като не съм на кеф![]()
Пфф, че аз те видях вчера бе даже те заснех найстина си много яростен.. [img]http://api.ning.com/files/jCOtmtIh-I7nEeClzfmkfAnCVvyMxJvaRBBHbzJ3XUuvRqc2IQEvH-D4gn4*nV-IoqtEca-gy*QtcZVxBBRebqxtY-gM1Urq/hulk.jpg[/img]Първоначално написано от totik
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Мен така ме тормозеха по телефона известно време, но понеже нито на баща ми нито на гаджето ми им е чиста работата просто им казах на тях, пратиха си хората и проблема ми се реши до края на деня. До колкото разбрах са го пребили тоя дето ме тормозеше и от тогава нямам проблеми(жив си е човека...май). Иначето отностно следенето-аз съм под наблюдение по цял ден. Баща ми праща хора да ме пазят, гаджето също си праща приятелите уж за всеки случей ако си навлека неприятности, понеже непрекъснато ме свалят гнусни дъртаци (но според мен по този начин се подсигурява че не му изневерявам, докато е извън България) и така. Вече съм свикнала да има някой около мен и не ми прави впечатление.
Ок. Заключвам темата.Първоначално написано от Lilina
И на мен темата ми изглеждаше несериозна и е много грозно, ако наистина е така, защото този проблем е наистина сериозен. Измъкването е трудно, но с малко повече изобретателност - успешно.