.
Затворена тема
Страница 1 от 9 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 206

Притисната в стената

Здравейте!
    Имам наистина сериозен проблем.
    От 14-годишна живея и уча сама в София.На 16 започнах работа като модел в една агенция, за да припечелвам допълнителни доходи.
    От агенцията "деликатно" ми предложиха да стана компаньонка, като в замяна съм щяла да получавам големи суми и, разбира се, шанс за добра кариера в модните среди.Отказах.
    И тогава всичко започна.
    Отначало получавах телефонни обаждания от някакъв мъж, който ме убеждаваше да спя с него срещу солидна цифра в зелено.После обажданията станах все по-настойчиви, смених си номера.Съквартирантката ми се прибра разплакана една вечер - някакви маскирани мъже са я заплашили с нож и са я разпитвали за мен.Казали са й да ми предаде "да не се инатя, иначе щяло да стане много лошо".
    Няколко пъти съм забелязвала някакви мусколести индивиди да вървят след мен и да гледат.Мисля, че ме следят.
    Последното обаждане беше вчера.Каза ми, че ако не спя с него, ще посегне на родителите ми, и затвори.Мислех, че няма как да разбере къде живеят те... но майка ми също ми се обади и най-невъзмутимо ми благодари за прелестната картина, която съм й пратила!Картина!!
    Не знам как да постъпя.Отначало смятах да отида в полицията, но докато нещата се задвижат, семейството ми може да пострада!Обмислям дали да не изпълня желанието на онзи... но другия ми проблем е, че съм девствена, а не искам да запомня първия си път така.
    Моля ви, дайте ми съвет!

Град
    София
    за какво ти е благодарила майка ти че не разбрах

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    за какво ти е благодарила майка ти че не разбрах
    Получила е красива картина като подарък.С картичка, написана с печатни букви, която уж е от мен.Не съм изпращала нищо такова.Смятам, че са намерили адреса им.И това е начин да ми покажат, че го знаят.

о

оле това наистина е сер проблем нз по добре сподели с майка си тя най добре ще те насочи какво да правиш
    ОБИЧАМ ТЕ

Град
    SOFIQQQ
    Ами виж по-добре гледай винаги да има хора около теб,за да не пострадаш.. Според мен това с заплахите към родителите ти е по-скоро блъф.. По-добре отиди по най бързият начин в полицията.
    I like.....

Град
    София
    аха. май този много нахален ще дойде... ти продължаваш ли да работиш за въпросната агенция??

Re: о

Цитирай Първоначално написано от pe4enkata
    оле това наистина е сер проблем нз по добре сподели с майка си тя най добре ще те насочи какво да правиш
    Как?
    Да се обадя по телефона?Знаеш, че всички телефони се следят.Лесно е да засекат обаждането и - БУУУМ!Да отида при тях?И да повлека извратения дядка с мен, да го заведа при тях?

Казах ви, че съм под наблюдение.Ако онези видят, че отивам в полицията, докато аз се обяснявам на сънения чичко полицай...

Бягай в полицията! Никой няма право да застрашава живота ти по какъвто и да е начин, нито да ти прилага психически и физически тормоз! Не се подлъгвай да спиш с него. Не можеш ли да прекратиш работата си в компанията?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Най-добре веднага се обади в полицията.
    Поискай охрана за вашите, дори за теб ако смяташ, че има нужда. Това са болни мозъци.
    В никакъв случай обаче не си лягай с НИКОЙ от тях.. Сега ще легнеш с един, след няколко дни друг ще направи същото и така никога няма да престанат.
    Обаждай се в полицията, помощ за децата и навсякъде където се сетиш. Говори с вашите и им кажи за картината и всичко, което става. Ако имат възможност да заминат някъде..
    Ако това, което казваш е наистина така, значи е сериозно и трябват незабавни мерки.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Поискай охрана за вашите, дори за теб ако смяташ, че има нужда. Това са болни мозъци.
    В никакъв случай обаче не си лягай с НИКОЙ от тях.. Сега ще легнеш с един, след няколко дни друг ще направи същото и така никога няма да престанат.
    Обаждай се в полицията, помощ за децата и навсякъде където се сетиш. Говори с вашите и им кажи за картината и всичко, което става. Ако имат възможност да заминат някъде..
    Ако това, което казваш е наистина така, значи е сериозно и трябват незабавни мерки.
    ти сериозно ли? от къде да я поиска?

Говори с майка си и я помоли да съобщи ВЕДНАГА на полицията, ако наистина те държат толкова строго. Мобилен телефон нямаш ли? Само със стационарен ли разполагаш?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Не можеш ли да прекратиш работата си в компанията?
    От такива 'агенции' излизането е ...... трудно

Имам договор.

Коя е тази фирма? Искам да си сериозна, опитвам се да ти помогна...

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    ти сериозно ли? от къде да я поиска?
    да, сериозно
    от къде може да я поиска ?? от заведението за бързо хранене
    казва на полицията и толкова.. ако са на място (т.е. не са смотаняци) ще направят нещо за да защитят родителите и.. още повече след като може би онези знят адреса им..

Разкажи на родителите ти като за начало след това прегледай http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 и виж къде може да се обадиш, ако все пак си решила да му пуснеш, но не искаш да ти е 1ви път, направи го преди това с някой друг макар че според мен да го правиш с човек когото не обичаш не си заслужава и е най-добре да се обадиш на 112
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

НЕ МОГА ДА ОТИДА В ПОЛИЦИЯТА!
    Следят ме, вървят след мен.Дори и полицаите да реагират скоростно, ще им отнеме поне ден, за да ме проучат.
    А на моите "приятели" им е необходим половин час да им теглят ножа.

xplay, не мога да ти кажа името на агенцията.Направя ли го, изгърмявам.

Знаете ли някакви организации, които се занимават с проблеми като моя?Нали имаше някакви, които се бореха срещу трафика на женска плът...

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121087 ТОВА Е закрила на детето те ще ти помогнат светкавично, само се обади да съобщиш

Ако толкова те е страх свържи се с бтв, нова или някоя друга телевизия, те ще ти запазят анонимността и ще окажат натиск в/у полицията да те предпази
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    SOFIQQQ
    Цитирай Първоначално написано от Lilina
    Следят ме, вървят след мен.Дори и полицаите да реагират скоростно, ще им отнеме поне ден, за да ме проучат.

Знаете ли някакви организации, които се занимават с проблеми като моя?Нали имаше някакви, които се бореха срещу трафика на женска плът...
    В такъв случай и в момента гърмиш,защото пишеш за този проблем тук.. По-добре кажи името на фирмата
    I like.....

Цитирай Първоначално написано от Lilina

Не казвай името, просто кажи защо изгърмяваш..
    Ако ти следяха това, което пишеш във форуми и като цяло в и-нет, трябва да си изгърмяла вече..
    Това за приятелите не го разбрах..
    Няма ли начин да накараш някой познат да отиде вместо теб в полицията и да обясни всичко ??

тоя договор, който го имаш е вятър работа
    както вече предполагам ти е станало ясно, "модната агенция" е прикритие на некфи мутри, които се занимават с проституция и трафик на хора. в никакъв случай не се замесвай с тях, няма измъкване, накрая ще бъдеш развалина, а може да заплатиш и с живота си. обясни на вашите абсолютно всичко и заедно се обърнете към полицията... въпреки че не знам с какво точно ще помогне полицията.. тъй като те взимат пари от мутрите и са подкупени... но не виждам друг вариант. стой далеч от тия.

и най-добре кажи името, ако не тук, то поне в полицията за да предпазиш други хора

Отиваш в полицията, ако не ти помогнат отиваш в НОВА ТВ и разказваш всичко, и спри да ходиш в тая агенция ! Ако трябва заради договора и при адвокат ще отидеш после, но задължително трябва да кажеш всичко и на вашите.

Тебе са те разбрали че си някое бедно момиче от провинцията, и сега са решили да те правят курва, така че ако не реагираш сега, може и да успеят да те продадът някъде или на някой.

Град
    София
    Jumbie483 да смотаняци са. явно не си опирала до тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си