Цитирай Първоначално написано от faststep

По темата: Мисля, че е ебавка, защото:
1. Ако бях в такава ситуация, нямаше да пиша за проблема си в съвсем непознат форум и да питам съвсем непознати хора. (пиша "съвсем", защото авторката има много малко мнения). Щях вместо това да потърся полиция или поне да уведомя родителите си(ако не мога от моя телефон да се обадя, ще ползвам този на приятел, все нещо ще измисля). Това за блокирването на мозъка е глупост.
2. В посочения от мен цитат, някъде в предишните страници, авторката се смее и пуска плоски шеги(да не кажа черен хумор). Вие, ако бяхте на нейно място, щяхте ли да се шегувате със смъртта си?
3. Потребителят има много малко мнения, което ме навежда на мисълта, че някой си прави "фейк" акаунти само за да пуска ебавки(има много такива случай).
Някои от останалите потребители посочиха и други причини.

1. Това, какво ти би направил не можеш да кажеш, защото не си бил в такава ситуация. Ти си точно от онези 70%, които не осмислят добре положението. НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ, ЧЕ И СЛЕДЯТ ТЕЛЕФОНИТЕ, КАКТО И САМАТА НЕЯ??? Интернет изглежда най-безопасното място за нея в момента. И напротив, това за мозъка не е глупост.
2. Това, че пуска шеги и се смее не значи, че наистина и е смешно. Не я нападай. Да, аз съм се шегувала с моята смърт, когато оживях благодарение на някакво чудо...
3. Потребителката има малко мнения, защото се е рег-нала и си пише само в тази тема.