- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко за жените, тяхните фасони, цупни и чалъми.
Известно време беше минало откакто бях позволявал на някой да ми се качи на главата. Редно е да кажа, че има само един такъв човек.
Та на скоро пак беше направен опит за покушение над моите нерви.
Момичета когато ви питат: "Какво има? Добре ли си? Моля те, кажи ми за да помогна.", не се отговаря: "Нищо! Супер съм! Това са си мои проблеми!".
Не бях тръгнал с момичето с идеята за лятна свалка. Съвсем не. Обясних и още в началото, че съм свършил с този период от живота си, и да си прави сметката, дали иска връзка с мене, или не. Както се оказа й бях приятен и седмица, и малко нещата вървяха добре, постепенно ескалираха. Опознавахме се общо взето.
Преди 3 дена един буреносен облак ми звъни и казва, че ще ме чака пред вкъщи да се видим. Мене ми стана готино, че е дошла чак до вкъщи, че да се видим. Не подозирам какво ще намеря доло на пейките. Слизам поздравявам я с редовната целувка и само като й видях погледа разбрах, че нещо я мъчи. Учудващо(направо граничащо с комичното) е колко ви е трудно да прикриете емоциите си, момичета и малко по-порасналите.
Не се впуснах в директна атака с въпроси, за да разбера какво й има. Пробвах друга тактика първо да кажа нещо весело, по някакъв начин да я размекна(предразположа) за предстоящия разговор, който можеше да е нещо от сорта на: свършил й е любимия лак до баща й си е счупил крака. Не можех да преценя правилно честно казано. Поне в началото.
Седнахме в кафето и казвам:
- Какво има сега?
- Нищо! - върти главата встрани.
- Нещо се е случило ли?
- Всичко е наред!
- Сериозно ли е?
- Нищо няма!
- Защо не ми кажеш?
- Това са си мои проблеми!
- Като си готова ще ми кажеш ли? Аз ако нещо ме мъчи първо на теб ще, кажа нали сме заедно?
- Не, не те засяга!
Можете да си представите как е продължил разговора. Мен естествено това ме изнерви(припомни си началото на разказа). Питах я защо е дошла изобщо само да ми скапа настроението ли? Като не иска да разговаряме какво търси при мен? Иии също и казах, че е лека категория в цупенето тъйкато съм се сбклъсквал с доста по нелогични дами.
Излишно е да казвам, че в момента съм свободен електрон.
Вашите размисли и страсти по въпроса? Споделете случки подобни. Изкажете мнение за променливото мнение на нежния пол.
Жени .. как да ни разбереш![]()
Се нещо не ни е наред..ама и ние не знаем к'во![]()
^гръмни се
та по темата.
Нима е лошо да дойде при теб, за да се опита да се разсее от мислите, които я глождат?
Не си мисли,че всичко трябва да ти се казва.
Ако си с един човек, то ти ще си в добро и в лошо с него!
Наистина има неща, които трябва да бъдат премълчани, а ако са пресни, гадното изражение от лицето слиза трудно.
Защо не се опиташ да я разбереш и да я накараш да се почувства по-добре.
Вярвай ми, има неща, при които буквално наистина ТИ би останал без думи и няма как да й помогнеш. Казах ти, единствения начин е да я обгръщаш с внимание.
Най-много от всичко на тоя свят мразя хора, които искат да знаят всичко!![]()
подкрепям `кукумявка`!Странна порода сме![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Пич изглежда имаш същия проблем като мен -не разбираш жените.Сигурен ли си че си свършил с етапи на кратките връзки?
Като иска да се разсее защо ми мълчи? Как да я разсея като не обелва думичка. Проведох 20 минутен монолог докато стигнем до кафето.Първоначално написано от cherinka
Аз пък не мисля, че трябва да се премълчава каквото и да било. Като съм решил, че съм с този човек значи той ми е опората. Защо ще крия от него?
Със сигурност е свършил.Първоначално написано от totik
Ако е разбрала, че биологичния й баща не е този, когото е мислила, че е?
Ако има някакво венерическо заболяване и не иска да знаеш?
Ако майка й има рак на гърдата, ти с какво ще й помогнеш? Как ще я утешиш, че майка й скоро ще умре?
Ако родители й са загубили всичките си пари и нея я е срам от това?
Ами ако е бременна от бившия си приятел и няма смелост в момента да ти каже това?
Ако ти каже,че й остава година живот ти как би реагирал?
Пак ще ти повторя! Има неща, които трябва да бъдат премълчани (не визирам някой от примерите ми, щото си ги изсмуках от пръстите)
Изброи доста неща, но нито едно от тях не ме плаши като идея. Както сама каза с тоя човек нали съм в добро и лошо? Как да знам как да реагирам като незнам какво й е? Ами ако е за някаква глупост?
абе виж сега..това,че имате връзна не значи,че ти трябва да знаеш всичко
..щом е преценила да не ти казва..значи така трябва
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
прости сме тва жените в това отношение. приеми го
Аз пък не мога така..Първоначално написано от sadgirlll
Не мога да крия нещо от моя.. Ако премълча нещо такова, имам гадното усещане, че все едно го лъжа... Странно, ама а де..
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Чета и вярвам на ушите си![]()
![]()
http://img2.slusham.com/profesor_vuchkov.jpg
Виж пич от така описаната от теб ситуация оставам с впечатлението, че тя наистина е искала да излезне и да се разсее. Не и се е искало да говори за проблема си, а просто да излезе с някой на който държи и това си бил ти. Може по-късно пак да ти сподели проблема си, а може и да не си го споделя, но това няма значение. Просто как да ти кажа, понякога жените не искат да излизат, за да си споделят проблема, а просто да се почувстват по-сигурно и по-добре в компанията на някой, на когото държат много.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ей т'ва е приказка ся. Аз по същия начин се чуствам като не казвам нещо.Първоначално написано от bebe7o
Да, и аз мисля ,че е искала да се разсее...Но когато питате момичето:Какво ти има?Добре ли си и т.н ,ако момичето не ви отговори просто я оставете..тя сама после ще ви каже...
Та в твоя случай е трябвало да спреш с тези въпроси...след време тя щеше сама да дойде при теб и да ти сподели,сигурна съм...
Не е трябвало да й казваш ,че е лека категория в цупенето,защото така още повече си й развалил настроението...![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Аз изобщо не обичам да говоря за проблемите си. Даже и приятелите ми ме мъмрят за това. Само дето като реша да не казвам на никой не си сменям дори изражението. Нещото, което ме е мъчило остава у нас, а аз излизам и вече съм друга. Аз мисля, че проблема е в стереотипите. Защото масово ви се набива в главите (на мъжете), че като кажем, че не ни се говори и е отчно обратното. Пък не с всички е така... Ами ако просто е била в ПМС? Как да ти го каже? Аз не бих го казала. Просто бих си се заяждала и толкова. Понякога е супер тъпо да разпитвате. Излезнала съм с приятеля с привилегии и той седи и ме разпитва за проблемите ми... За к'ъв чеп като те де факто не го интересуват? Абе... до третия опит ако не проговори, значи няма да каже нищо и толкова.