От 4 години имам чувства към едно момче и винаги съм си мислила, че тези чувства ще си останат до края на живота ми.И така до средата на юни месец.Започнах да движа с нова компания, в която беше и едно момче.Той беше просто невероятен, държанието му, външноста му, походката му, всичкооооо .. идеален от където и да го погледнеш.От тук идва и моя проблем.Започнах да го харесвам много силно, не мога да кажа любов, понеже го познавах от съвсем скоро, но чувствата ми наистина бяха силни.Колкото повече време минаваше, толкова повече се привързвах към него.За*бах онова момче без да се замисля, още една грешка.И така до миналата седмица.Седим си аз въпросното момче и един наш приятел на плажа към 23:00 часа.Някъде там и си лафим за най-различни неща и си викам ей ся е моя шанс.Викам им я кажете кой харесвате а у, споделете си чувствата и после аз моите.Нашия приятел почна баба Яга някакви такива простотий, на което аз и момчето към което имам чувства се напикаваме от смях.И накрая аяз се натварих и викам ае сериозно е лигавета, кажете и това момче някакъв такъв почна да мисли, вика амии.. миии .. амиии ,, докато забиваше супер много и накрая каза ае аз никой не харесвам е.И аз викам ае ако не ми кажете няма да ви проговоря, като се бъзикам .. аз не мога да се сърдя на никого.Обаче той вика абе аз не мога да кажа, просто ... и аз се направих на убидена и тръгнах към нас.На другия ден той беше на плаж с една моя приятелка и и казал "ивка ако се отсърди тази вечер да ми звънне да излезем някъде", само че аз забравих да звънна и така от тогава не сме си казали и дума.А на него някой му набива филмите, защото казал на едно момиче, че осъзнал, че не трябва да се движи с нас и още 100 неща за мен и за още една приятелка.А аз не съм казала нищо на него или за него.Много мразя някой да говори зад гърба на другите, а камоли аз да го правя .. дайте ми съвет какво да правя, как да си върна дните прекарани с това момче, защото наистина с него бяхме много близки.Гледахме филми в тях, държахме се за ръце, абе въобще се чувствам направо съсипана ..