- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми как мамка му
Трудно..
Може да се пробваш да не виждаш, говориш, чатиш с въпросния човек.. ама така сигурно още повече ще искаш да го виждаш и пак нищо.. Мнз питай някой, който се е справил с това![]()
и аз съм се чувствал така най добре е да игнорираш
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Всичко е въпрос на воля.Напълни съзнанието си с гадни неща за гадната любов и всичко ще се избистри и няма да правиш грешката да допускаш хора до себе си и да се влюбваш.Its so easy.Нали?А го владея само от година и половина!
за това,че е глупава да се влюби..въобще не е си глупава миличка..даже и по-добре..така кат си "загубиш ума по някое момче"...си губиш расъдъка..не мислиш трезво..имам такава приятелка..която наистина мислеше реалистично на нещата,дали за животът,дали за любовта няма зн...но от когато се хвана с това момче,вече не е същото момиче..бе просто си е кофти да си влюбен..до едно време ще ти е яко..ще си на 7мото небе и послее :X не се знае кво ще ти поднесе съдбата...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
точно така . (: ImmortalForever тва се опитвам да направя и май става да хах![]()
phah
Еми май другите са прави ... примиряваш се, пък ако не трябва да е така ... всичко ще си мине от самосебе си !![]()
![]()
![]()
.. отвличаш си вниманието с нещо!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-добре да си влюбен,отколкото да не изпитваш нищо.Любов не се заличава ей така,с гадни мисли.Няма начин,мацка,ще търпиш.. Успех с момчето![]()