- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мокри сънища...
Дае като се събудя не е мокро.. не съм свършвала или нещо такова, но бях мн възбудена
тва стана 2 пъти дося.. за жалост.. като помня втория път бях в няква кухня и просто някво момче с червени гащи от тия висналите дет ся са на мода, като анцуг.. главата му не се виждаше
беше тъмно обаче тялото му беше яко с плочки, яки ръце... и то даже нищо не стана
просто ме дръпна, стисна ме за задника и ме целуна и аз тогава се събудих.. обаче все пак бях възбудена
а по принцип все сънувам че се губя.. тръгвам на разходка и улиците са различни
![]()
Cruel Intentions
Във всяка дупка кокал,ама така е.....
Влажни гащи FTW
Аз наистина преди малко пих мляко.. Тоест кЪфе с мляко.. Или мляко с кафе?![]()
Ааа да, сънувал съм первезни сънища доста ама никога не съм се събуждал мокър ... ще е гадно и не искам да става . А това прави отговора в анкетата отрицателен нали,защото не съм свършвал докато спя ...![]()
![]()
![]()
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Колко е кофти само да си мъж
![]()
Някой по-напреднал да сподели к'во е това мокри сънища,че нещо е късно и не помня да съм чела за такова нещо![]()
Първоначално написано от graceless
Мокър сън се счита за сън по време на който момчето /момичето свършва без да се усети
(е усеща като се събуди
)
Къде да свършва той да не пише домашно.Тея термини сам ги дочувала от клас,но хич не съм се вълнувала така че мерси за свършването.Азз за днес си свърших работата като изчистих и правих джогинггг![]()
Е хайде не се прави на остроумнаПървоначално написано от graceless
и бтв попринцип мокри сънища имат само момчетата ,но явно някои момичета твърдят,че имат такива и аз реших да ги напиша и тях
![]()
Остроумна?Остър ум имам ха тва сааа ми заложбите дете да бъде остроумна иначе съм за бързия влак![]()
![]()
Първоначално написано от graceless
![]()
Откъде си толкова сигурна, че само момчетата имат мокри сънища ?Първоначално написано от BePoHuKa
А и между другото... @graceless прави разлика между това да си остроумен и това да се правиш на остроумен.![]()
Е ся то си е нормално ко?! Например съм сънувал от тоя сериал д-р Хаус, със д-р 13е направооо
![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
i praska 4ekii liПървоначално написано от iwancho
Имал съм какви ли не перверзни сънища ама никога не съм бил свършил,освен леко влажен...за жалост,има време стискайте палци![]()
Иначе почти винаги сее събуждам по-време на правенето и направо ще ми се пръсне кокала,понякога успявам да си заспя и продължа съня..амааа ако не цел ден ми е криво![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Точно защото не съм сигурна включих и момичетатаПървоначално написано от AceXe
Попринцип се води ,че уж само момчетата имат,но аз после направих леко проучване и установих ,че не било така
![]()
![]()
извинявам се.. не знам всичко на този свят
![]()
![]()
много пъти съм санувала.... още в 4ти клас сънувах сънища в които правя секс .... перверзна работа
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Да, последно беше някъде около месец. Сънувах, че правим тройка (3 момичета) в козметичния салон (аз, маникюристката и масажистката)...:P
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
аз мн рядко а пък последния път сънувах че съм с 1 мн яка мацка от моя клас и 1 друг само седеше в нашата стая и неискаше да си тръгне да ни остаи да си праим кво треагадното е че не се сетих да го изгоня в съня си
![]()
ахаххаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
Аз никога не съм сънувала нещо подобно или поне не си спомням![]()
Първоначално написано от slun4evka
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...