- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбванетооо
Според вас има ли разлика между това да обичаш и да си влюбен?!
има,защото обичаш майка си,но не си влюбена в нея нали?
ех, изпревари ме...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
според мен има, драга госпожице, защото можеш да се влюбиш в някой още преди да тръгнеш с него, за което ти е нужно да си го опознал, а да го заобичаш трябва време, за да усетиш, че не можеш без този до теб.. а след раздяла влюбването по-лесно се заличава от заобичването !![]()
оо естствено че има....боже боже..
Да има .. влюбването е най - лесно ... обичта след това е трудно да се запази ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много ясно, че има.
Ти от Марс ли падаш?
има разбира се .. : О
Има разлика![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Има разлика и то не малка..
Влюбването е като някаква много силна тръпка, а обичта е къде по - силна..
Ох.. мързи ме да обеснявам на дълго и широко..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Еми обичта според мен може да е към предмети даже,но в повечето случей е обичта към семейството и приятелите ,а Любовта това е човекът до теб /от другия пол/ когато при неговата поява сърцето ти бие така силно сякъш ще изкочи от гърдитети .. И без това думите Обичам те можем да ги чуем на всякъде.. естественооо без да узаснаваме истинският им смисал!![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
има да
едното е споделено, другото не е задължително да е споделено
фактически има разлика между това да обичаш твой/я приятел/ка и това да си влюбен/а в него/нея![]()
Сам/а ще разбереш някой ден, колко голяма е разликата.![]()