- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- малко срамен проблем...
Та така хора нов съм във форума...Утре съм на среща с момиче а имам малко срамен проблем.Когато се притесня и ми се досира изключително много...А аз се притеснявам много за утре...Стигал съм до там че да взимам Имодиум по 3-4 хапчета само и само да не се насера...Ако някой има подобен проблем моля помогнете ми защото много се притеснявам.
Темата не е ебавка абсолютно сериозна е вапреки притеснението ми...Надявам се да ми погонете,защото се филмирам мн яко...
тя ако те харесва и да се насереш, няма да е проблем.
Да ама сешсе че като сам в такава ситуация ми става супер напечено и се сдухвам мн яко...
пффф...добре че форума е анонимен че иначе не знам...
![]()
![]()
![]()
Сори ама
![]()
![]()
![]()
мнооооооооого се съмнявам, че не е ебавка ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хора не се шегувам наистина не е ебавка ... пфф супер гадно ми е :S
ми върви до тоалетна преди да излезешили не яж .. нали се сещаш че като не си ял няяма от какво да ти се .. ходи по голяма нужда
сериозно
Благодаря Jadzia поне ти взе проблема ми насериозно въпреки че това съм го пробвал ииии самото усещане си остава.Затова смятам че е психологическо...
Аз ти вярвам!Едни като се притеснят треперят-на други им се доаква..Мисля,че проблема е на психологическо равнище,сам трябва да го преодолееш а не с хапчета и външни влияния,опитай се да го контролираш.Мисля,че с времето сам ще успееш,но не се притеснявай ако не се наакваш не е проблем,на всеки по различен начин му се отразява притеснението!
Успех с мацето
мерси moneycomeme...
Първоначално написано от Ufff
Мислиш ли....![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ако искаш аз да отида на срещата
Пич ако е истина тва ... хич не ти завиждам... по-добре последвай савета на moneycomeme - най-добре сам да го преодолееш...
+++Първоначално написано от Jadzia
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Странно защо си мисля, че някой тук се опитва да ни метнее.
НО, за да не е спам, вземи иди на лекар.![]()
Покани я на среща в някой кенефПървоначално написано от Sankeru
![]()
![]()
![]()