- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имат ли значение чувствата
Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек?Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства или пък възбудата тогава е по-слаба.
Питам защото вмомента съм влюбена в едно момче и се чуствам адски странно,защото дори сам от една негова прегръдка и аз се възбуждам
можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - абсолютно ДА
Твърдо не за секс без чувства .. това е нещо,което е между двама влюбени човека.
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Ами човек може да се възбуди от много неща и по много начини, физическия контакт с това момче явно несъзнателно означава нещо за теб, за да се възбуждаш. Нещо предизвиква възбудата, за да става така, това е моя отговор![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Подкрепям...Първоначално написано от Ufff
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Напълно нормално е така да се чувстваш
С времето ще се научиш неволно да се контролираш
Колкото по-дълга е една връзка и има все повече чувства, толкова повече желанията и възбудата се променят, но не в по-лоша посока, а по-различна и пак интересна (но това зависи колко е щастлива и разнообразна връзката).
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ПодкрепямПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от KiSsMyAsS
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Определено чувствата имат значениеа секса без чувства е просто разтваряне на краката или казано по накратко не е секс
![]()
Чувствата допринасят за психическата нагласа , но огромно удоволствие и възбуда можеш да изпитваш и с/към някой , който не обичаш.
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Много ясно че може да те възбужда и без да го обичаш, а дали го обичаш тва вече ти ще кажеш![]()
Ако беше момче - нямаше да питашПървоначално написано от SunFl0w3r
![]()
разбира се че е нормално да се възбуждаш толкова лесно от човека в когото си влюбена![]()
Първоначално написано от KiSsMyAsS
+
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Разбира се, че когато имаш чувства към дадения човек се възбудаш по-лесно, а и самия секс е по-хубав, поне по мое мнение. Иначе и без чувства секса си е секс, но не е същото. Когато обичаш човека е много по-хубаво![]()
^^ yessss
Чувствата са важни. Определящи са за възбудата. Не че не е възможно да се възбудиш до полуда без чувства, но това е друг въпрос.
Напълно възможно и нормално е да се възбудиш и със и без чувства
Просто усещането по време на акт е различно, ако го правиш с любим човек и просто за спорта.
Аз на едното му викам "чукане" на другото "правене на любов" и двете са хубави и двете възможни с любим човек
Др е въпроса, че само лекия допит(аромата, гласа) на човека, към който имаш чувства може да те възбуди и да те отнесе на др място![]()
мии според мен да ...
За мимичетата - мисля че има, но за мен лично ... неПървоначално написано от SunFl0w3r
Стига да е готина мацката винаги мога да я ... НАобичам така да се каже
ИЗобичам - също
![]()
Зависи за какви чувства става въпрос. И страстта може да се ряазглежда като чувство...
Сексуалната възбуда,която е предизвикана от психическата нагласа за привлекателност на партньора,също може да се разглежда като чувство.Така че не е нужно да си влюбен в партньора си за да изпитваш силни чувства към него.Не гледайте по филмите как е,там са все влюбени!![]()
Искаш да кажеш " СЕКС без чувства "Първоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
+1Първоначално написано от IRule
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН