.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Имат ли значение чувствата

Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек?Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства или пък възбудата тогава е по-слаба.
    Питам защото вмомента съм влюбена в едно момче и се чуствам адски странно,защото дори сам от една негова прегръдка и аз се възбуждам

Град
    София
    можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - абсолютно ДА

Твърдо не за секс без чувства .. това е нещо,което е между двама влюбени човека.
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Ами човек може да се възбуди от много неща и по много начини, физическия контакт с това момче явно несъзнателно означава нещо за теб, за да се възбуждаш. Нещо предизвиква възбудата, за да става така, това е моя отговор
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - абсолютно ДА
    Подкрепям...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Напълно нормално е така да се чувстваш
    С времето ще се научиш неволно да се контролираш

Колкото по-дълга е една връзка и има все повече чувства, толкова повече желанията и възбудата се променят, но не в по-лоша посока, а по-различна и пак интересна (но това зависи колко е щастлива и разнообразна връзката).

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Напълно нормално е така да се чувстваш
    С времето ще се научиш неволно да се контролираш

Колкото по-дълга е една връзка и има все повече чувства, толкова повече желанията и възбудата се променят, но не в по-лоша посока, а по-различна и пак интересна (но това зависи колко е щастлива и разнообразна връзката).

Подкрепям
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек? - ДА!

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

Чуства без секс - Не!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Определено чувствата имат значение а секса без чувства е просто разтваряне на краката или казано по накратко не е секс

Чувствата допринасят за психическата нагласа , но огромно удоволствие и възбуда можеш да изпитваш и с/към някой , който не обичаш.
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Много ясно че може да те възбужда и без да го обичаш, а дали го обичаш тва вече ти ще кажеш

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Имат ли значение чувствата

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    Според вас чувствата оказват ли някакво влияние върху възбудата на човек?Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства или пък възбудата тогава е по-слаба.
    Питам защото вмомента съм влюбена в едно момче и се чуствам адски странно,защото дори сам от една негова прегръдка и аз се възбуждам
    Ако беше момче - нямаше да питаш

разбира се че е нормално да се възбуждаш толкова лесно от човека в когото си влюбена

Супер фен Аватара на mOBSCENE

Тоест...можете ли да се възбудите от човек към който нямате никакви чувства - НЕ!

Чуства без секс - Не!

+
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Разбира се, че когато имаш чувства към дадения човек се възбудаш по-лесно, а и самия секс е по-хубав, поне по мое мнение. Иначе и без чувства секса си е секс, но не е същото. Когато обичаш човека е много по-хубаво

Град
    София
    ^^ yessss

Чувствата са важни. Определящи са за възбудата. Не че не е възможно да се възбудиш до полуда без чувства, но това е друг въпрос.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Напълно възможно и нормално е да се възбудиш и със и без чувства
    Просто усещането по време на акт е различно, ако го правиш с любим човек и просто за спорта.
    Аз на едното му викам "чукане" на другото "правене на любов" и двете са хубави и двете възможни с любим човек

Др е въпроса, че само лекия допит(аромата, гласа) на човека, към който имаш чувства може да те възбуди и да те отнесе на др място

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    мии според мен да ...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Имат ли значение чувствата

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    За мимичетата - мисля че има, но за мен лично ... не Стига да е готина мацката винаги мога да я ... НАобичам така да се каже ИЗобичам - също

е кво .... според мен оказват

Зависи за какви чувства става въпрос. И страстта може да се ряазглежда като чувство...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Сексуалната възбуда,която е предизвикана от психическата нагласа за привлекателност на партньора,също може да се разглежда като чувство.Така че не е нужно да си влюбен в партньора си за да изпитваш силни чувства към него.Не гледайте по филмите как е,там са все влюбени!

Чуства без секс - Не!
    Искаш да кажеш " СЕКС без чувства "
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    Много ясно че може да те възбужда и без да го обичаш, а дали го обичаш тва вече ти ще кажеш
    +1

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си