Първата ми любов,всичко вървеше добре,но тя ме отхвърли
В съседни клас имаше едно много красиво момче в което си влюбих от пръв поглед .Имах много приятели от нейния клас .Един ден те ме поканиха на басеини ,но не знаех че и тя ще бъде там .Отидох ,видях я и се запознахме .Преди да си тръгнем аз и поисках скаипа и тя ми го даде .След около няколко дена я поканих да отидем на кино и тя се съгласи ,след това ходихме на кафе и така около 2,3 седмици само с нея излизах .Абе ВСичко вървеше много добре до преди седмица .Не съм и казвал чувствата си към нея (не знам зашо ,някак се страхувам това е първато ми истинско влюбване) .Тя започна да не ми пише ,не си приказвахме по gsm-ите ,започна да не отговаря на sms-те .Вчера се скарахме и тя ми каза ,че преди е било по-различно .Изчаках да видя какво ще направи днес .Пита ме дали я харесвам ,аз и отговорих НЕ ,тя ме попита дали съм сигурен,аз пак и отговорих ,че съм сигурен (тук идва въпроса трябва ли да и кажа че я харесвам ?).след това ми каза ,че различното било ,че ако аз съм я харесвал ,тя не ме харесва и не искала да се чувствам „тъпо“и „гадно“.Тя ме попита няколко пъти дали я харесвам и все и казвах НЕ (дали тук не е грешката ).
На всякъде пиша „харесвам „, защото все още не може да се говори за любов .
Какво да правя сега ?Да разкрия чувствата си към нея или ? Но тя ми каза „щеше да е гадно да ме харесваш ,аз пък не “ .Помагайте!!!
Аз съм на 15 години ,сигурно за това ме е страх да и призная .
Благодаря предварително!!!