- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми любов,всичко вървеше добре,но тя ме отхвърли
какво ли не съм правил докато бяхме на кино я целунах ,но тя се дръпна хванахме се за ръце тя пак се дръпна ,питах я защо и не получих отговор.Вечерта ми звъни и вика искаш ли утре да излезем съгласих се на другия ден пак си приказваме за някви тъпи теми пак запонах да намеквам за нас и тя се усети и смени темата :S Как мога да я спечеля ? Ето сега ми звънна и ме пита какво правя и каза че е на варна на плажа .Не ме отхвърля ,но като започна тази тема за нашите отношения тя Веднага я сменя
Смс-ите ги пращам аз не тя и има оправданието ,че не ги е получила (може и така да е )Първоначално написано от Jingles
И как да и кажа ,че искам да станем гаджета като няма никаква атмосфера.Ей така ауе искаш ли да станем гаджета . Малко не се връзва .Опитвам се да създам обстановка ,но тя все бяга и не иска да говорим за това.
И как да се напрегна? Я обясниПървоначално написано от Jingles
абе, не усещаш ли, че й е приятно да е върти на пръста си, понеже й е пределно ясно, че си хлътнал по нея? лошо, ама момичетата, като разберем, че някой ни харесва, обичаме да си играем с него. не знам защо, но е така. СПРИ да й тичаш след гъза, да й пишеш, да й звъниш!!! ако ТЯ го прави, отговаряй, но да й пишеш по нз си колко пъти в денонощието, и то не кво да е, а обяснения в любов, при условие, че ВИЖДАШ, че тя иска да избегне темата, ми, извинявай, ама си зле! според мен си изпуснал шанса отдавна. запази си миниатюрното останало достойнство и леко се отдалечи от нея. като спреш да я търсиш, току виж й залипсвало вниманието ти и почнала да те търси.Първоначално написано от SK0RP10N
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
МерсиПървоначално написано от sladur4etyYy
Ще пробвам,но просто не мога да се сдържа пробвал съм и преди но само 1 ден повече не мога. Държа телефона, ръката ми трепери да натисна зелената слушалка и все си казвам няма ,искам да видя какво ще направи ,ще ми се обади ли ,ще ме потърси ли .И не се сдържам и й се обаждам
Кажете как мога да и кажа че я обичам без да я нараня ,защото просто да кажа обичам те е малко тъпо .Как да стигна до темата за нашата връзка и как да и го кажа ,защото много много не разбирам от момичета .Мерси![]()
Първоначално написано от SK0RP10N
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти верно си адски зле!!!! отговори ми:
защо, по дяволите, ще й казваш, че я обичаш за пореден път?!?!?! искаш да те резне брутално ли?!?!! тя не те иска!!!!!!! казах ти да спреш да й се натискаш и да й се обясняваш, ти пак си правиш планове как да й се обясниши бтв ти не я обичаш! тва е ебати манията, ебати чудото. няма оправия за такива като тебе, май.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от SK0RP10N
ама сте шматки и двамата - има 2 варианта - или и тя се притеснява, или по-кофти - просто не те харесва
Дано да е 1вия де
А, и това с обичането - не е хубаво да го казваш така, щото повечето момичета се отдръпват при някви крайности. Най-добре хем да вижда, че я харесваш - все пак и звъниш да излизате, нали?! Хем да не се подиграва с тебе
Защо да не я обичам ? Ако се сети за мен кво пак като преди просто да се дръпне и да смени темата ли ? затова питам после какво да направя.А ако не се сети направо да не се занимавам повече с нея и готово .Много време ще ми е тъжно и гадно ,но ............. . все още не се знае какво ще направиПървоначално написано от sladur4etyYy
Някак си е много тъпо днес да я целуна тя да се дръпне,на другия ден ми звъни и ме кара да излизаме и пак се дърпа и на др ден пак излизаме и нищо не правя приказваме си там ,лафим си ...... И сме само двамата не е с някои фр .Не мога да я разбера.Но това беше преди сега я карам на вън тя неще ,карам я да ходим на басеини,боулинг, билярд или просто на кафе и тя пак не иска ,но иначе по чатовете си пишем или говорим ,но не иска да излезем никъде .Първоначално написано от Flopper
Момичетата да помагат кога сте се чувствали така и защо.
ама ти грам не си наред..кой подяволите те накара да и кажеш някоко пъти,че не я харесваш ;ХхХхх
..както ти казаха и по-горе СПРИИИИИИИИ да я търсиш..ако тя те харесва ще ти пише/звъни ако не НЯМА как да я накараш да те харесва
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и що да е тъпо..може да се притеснява..да не се е целувала друг път..знам ли причини мнПървоначално написано от SK0RP10N
![]()
Да ,но ако се обади .................после кво да правя![]()
когато си въртя някого на малкия пръст. защо? защото ми го позволяват и не се усещат навреме. ;]Първоначално написано от SK0RP10N
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
държиш се делово ;д без много емоции, без много да говориш. като те пита нещо, отговаряш с 2 думи и затваряш. казах ти, че като види, че вече не се интересуваш толкова, може й да закачиш нещо в нея.Първоначално написано от SK0RP10N
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ще ме пита ,защо толкова много време не съм я търсил .И аз какво да отговоря че няма смисъл да я търся като я харесвам тя не ми обръща внимание и бяга постоянно ли или каквоПървоначално написано от sladur4etyYy
?
Ка да ти отговоря като изневеряваш на опте форума. А и ти си хацкер достатъчно е да и хакнеш компа
Аз не съм Хипопотама а един негов приятел и съм му всел паса ,тоест тои ми го даде
Тъкмо си помислих, че е станал и PLAYBOY вече![]()
аре ся отговаряй![]()
не. нещо от сорта, че си бил зает и не си се сетил, а и без тва няма смисъл да търсиш някой, който очевидно те избягва.Първоначално написано от SK0RP10N
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
начина ти на мислеене..отчайващо е
свиквай още от сега,че като гледам мн ще те разиграват.
виж..казвам ти го като момиче,което е било в същата ситуация доста пъти.СПРИ ДА Я ТЪРСИШ..ако тя те харесва сама ще те потърси..ако не те харесва хем на нея ще и е добре хем ти ще знаеш,че няма шанс..не и върви след гъза..поне ако ти е останало малко достойнство
Тя не иска да излезе с него....Първоначално написано от Jingles
и по темата....абе...това си е загубена кауза вече...ама пък и ти си си виновен. Защо се правиш на недостъпен, а после искаш внимание....Просто по скайпа й го написваш на едно дълго съобщение, да видим тогава как ще смени темата![]()
Започнах пак темата и тя нищо не написа просто "ти през лятото ще пътуваш ли някъде "е така смяня темите без никакъв коментар.Като ест и казах че я харесвам и искам да бъда с нея .Питах я защо бяга така и каза че не искала да се караме .......... .А за дългото писмо просто не знам какво да напиша .Сега ще пробвам да видя колко време няма да ми звънне или пише и да видя има ли нужда да и пиша това писмо .През това време вие помагайте за писмотоПървоначално написано от ifilin4ica
![]()
^ оххххх, сега пък и писмо ще й пише![]()
![]()
![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)