- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата ми любов,всичко вървеше добре,но тя ме отхвърли
Не става въпрос за писмо.... просто едно цяло съобщение, а не разпокъсано, за да не може да те прекъсне и пак да смени темата
А иначе какво да й пишеш....просто й казваш за чувствата си(не фермани, а нещо просто, кратко и ясно....), а тя ако наистина те харесва(надяваме се да е така) ще те разбере и с малко ... ако не - отказвай се вече ... със сигурност има и по-добри момичета от нея.
Както каза sladur4etyYy, тя сигурно те разиграва.... а може и да не знае какво иска, а с такива момичета ... абе не е на добре![]()
Ти сам си решаваш...
след като непрекъснато сменя темата и отклонява въпроса от тва, че той я харесва, не става ли ясно, че просто не й се ще да го реже направо? тя не го харесва и колкото и писма, фейлетони, разкази, стохове, приказки и книги да й напише, няма да я трогне, защото си е изпуснал шанса. я погледни само за кой пореден път се кани да й се обясниПървоначално написано от ifilin4ica
вече става адски досаден, като пълен навлек. та нали ако тя го харесваше поне малко, щеше да отвърне на поне 1 от многобройните признания. а тя не го прави, напротив- отбягва въпроса. => авторе, спри да се правиш на клоун и се дръж поне малко като подобие на мъж, каквото определено не си
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
Според мен тя не го разиграва, нито иска да го отреже.... абе изобщо знае ли какво иска тва момиче
нека я попита...добре:не искала да се карат...да каже какво иска тогава...
ох....... да я забравя щото вече става тъпо...взе да ми омръзва. Темата се изчерпи още с първите мнения....айде стига вече
![]()
+1 делПървоначално написано от ifilin4ica