.

Виж резултатите на анкетата: Narcoticite

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Promeniat obshtestvoto

4 8,16%
  • neshto svejo v toia jivot

7 14,29%
  • izsmukvat mozacite na teen-ovete

18 36,73%
  • sega narkoticite sa na moda

3 6,12%
  • niama polza ot tiah

9 18,37%
  • avtora sigorno e chenge

8 16,33%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Приятелката ми иска да се снима по бельо за списание!

Priatelkata mi e na 18g. adski mnogo ia obicham i durja na neia podkrepiam ia no naskoro si prikazvahme i tia povdigna vaprosa kak shte reagiram ako tia se snima za niakoe spisanie po belio ili gola.. dali shte si go kupia i dali shte se gordeia sus neia.az i otgovorih che tova bi me raztroilo. ne mi haresva fakta che chekijiite v ciala Bulgaria(koito hich ne sa malko!! ) shte ia gledat po belio i shte slepiat stranicite misleiki si za moiata priatelka.. i i kazah che niama da mi haresa ne che niama da se gordeia no ako izka da dokaje na horata che e krasiva i sexapilna ne e tova nachina a tia kaza che ne izka da dokazva nishto prosto izkala da se snima pak ia popitah zashto no tia ne moja da mi otgovori i mi kaza che sum bil mnogo Staromoden ta az sum na 20g ne e kato da sum na 40g...stana mi mnogo gadno i prekratih temata.. spored vas tova konservativnost li e ? priznavam che ot chasti i revnost ama.. az ako ne revnuvam znachi ne mi puka dostatuchno..oburkan sum.. veche neznam az li sum prav. ili si vuobraziavam razni raboti

Нарушена 7 точка от правилата на форума
    редактирано от RiseGirl
    Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...

Град
    Стара Загора
    Приятел, аз съм на 17 години и мисля точно като теб. На твое място бих се почувствал по същия начин... Дали съм старомоден? Едва ли... Просто не всеки държи на етиката и морала...
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

poniakoga e dobre chovek da se dopita do chujdo mnenie.. zashtoto samo ne moje da se spravi i vsiako reshenie vse edno ne e na miasto...

P.S. dopusnal sum greshka.. izkah da poblikuvam tema no reshih che i anketa shte napravq za tova se poluchi taka za sefte poblikuvam tema v teenproblem .
    Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Нормално е да ти стане гадно ... че всички ще я гледат ... обаче все пак решението си го взима тя?!
    Нз какъв е проблема просто да я оставиш да се снимка щом толкова иска..!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Нормално е да ти стане гадно.Ако бях на твое място и аз бих се почувствала така .. ама все пак тя взима решението, така че ако иска толкова много да се снима просто я остави.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    И аз мисля като теб, не мисля,че е старомодно просто принципи.
    Но както казаха по-горе, това решение тя си го възма не ти , ако иска толкова много не виждам какво ти можеш да направиш... Погледни го и от друга страна всички ще гледат,но само ти я имаш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Oт кога е старомодно да си с принципи ?
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

estestveno che tia shte vzeme tova reshenie az ne izkam da si nalagam mnenieto ne iskam da ia promeniam ili da i zabraniavam da pravi tova i onova.. no prosto mi e gadno ot dobrata strana naistina samo az shte ia imam no poniakoga revnuvam za takiva neshta... normalno e

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Нормално е да ти стане кофти. Едва ли на повечето момчета ще им бъде приятно всички да са видели приятелката му по бельо или пък гола...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Ямбол
    Ако бях момче нямаше да разреша на приятелката ми да се снима по бельо. Не ме интересува, че решението било нейно. Щом имаме връзка значи трябва и да се изслушваме и да взимаме заедно решенията, а не тя да си право каквото си иска...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Не се стряскай,бе,човек.Тя желанието да си го има,обаче нека първо да й предложат от някое списание,та после да ходи да се снима.

Супер фен Аватара на Riot
    Твърдо НЕ
    не изневеявай на принципите си
    Моля ?!

Споко бе те вече са на по 20 години въпросните.
    Къв е тоя навик да изкарвате стари теми ???
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

дори в наркотиците има - и + бе !!! Те те карат да осъзнаеш неща които не си виждал преди ! И не ви говоря за халюцинации а за истина !
    phah

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Приятелката ми иска да се снима по бельо за списание!

Цитирай Първоначално написано от TimeKiller
    Priatelkata mi e na 18g. adski mnogo ia obicham i durja na neia podkrepiam ia no naskoro si prikazvahme i tia povdigna vaprosa kak shte reagiram ako tia se snima za niakoe spisanie po belio ili gola.. dali shte si go kupia i dali shte se gordeia sus neia.az i otgovorih che tova bi me raztroilo. ne mi haresva fakta che chekijiite v ciala Bulgaria(koito hich ne sa malko!! ) shte ia gledat po belio i shte slepiat stranicite misleiki si za moiata priatelka.. i i kazah che niama da mi haresa ne che niama da se gordeia no ako izka da dokaje na horata che e krasiva i sexapilna ne e tova nachina a tia kaza che ne izka da dokazva nishto prosto izkala da se snima pak ia popitah zashto no tia ne moja da mi otgovori i mi kaza che sum bil mnogo Staromoden ta az sum na 20g ne e kato da sum na 40g...stana mi mnogo gadno i prekratih temata.. spored vas tova konservativnost li e ? priznavam che ot chasti i revnost ama.. az ako ne revnuvam znachi ne mi puka dostatuchno..oburkan sum.. veche neznam az li sum prav. ili si vuobraziavam razni raboti

Нарушена 7 точка от правилата на форума
    редактирано от RiseGirl

Приятелката ми е на 18г. адски много я обичам и държа на нея подкрепям я но наскоро си приказвахме и тя повдигна въпроса как ще реагирам ако тя се снима за някое списание по бельо или гола.. дали ще си го купя и дали ще се гордея със нея.аз и отговорих че това би ме разтроило. не ми харесва факта че чекижиите в цяла България(които хич не са малко!! ) ще я гледат по бельо и ще слепият страниците мислейки си за моята приятелка.. и и казах че няма да ми хареса не че няма да се гордея но ако изка да докаже на хората че е красива и сексапилна не е това начина а тя каза че не изка да доказва нищо просто изкала да се снима пак я попитах защо но тя не моя да ми отговори и ми каза че съм бил много Старомоден та аз съм на 20г не е като да съм на 40г...стана ми много гадно и прекратих темата.. според вас това консервативност ли е ? признавам че от части и ревност ама.. аз ако не ревнувам значи не ми пука достатъчно..объркан съм.. вече незнам аз ли съм прав. или си въобразявам разни работи

Мега фен Аватара на Hilary_
    Клюююююююч!!! Не гледате ли от кога е темата бе ... Сря Дек 17, 2008 3:06 am ..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Бях писал подобен коментар ... даже и репликата за залепените страници е моя .....

Но все пак !

Блага сума железни крака отваря ..... онбре !!

Супер фен
    Мисля, че всеки, който е съгласен на това и "се гордее" още повече пък... не е нормален.. и не държи на гаджето си меко казано. Никак не си старомоден, просто си най-нормалния човек на света

Голям фен
    Тва в кой филм го гледа?

Супер фен Аватара на fenasf
    гласувах "Автора сиг е ченге"

Град
    В думите на хората ;)
    Съгласне съм с теб брат.Най-малкото че като твоя приятелка би тряало да уважи мнението ти а не да ти казва че си старомоден...Поне да изчака да се разделите (не ти го пожелавам) преди да го направи...

П.П. Препинателните знаци са за отделяне на изреченията...Не е яко да наблъскаш 300 думи в 1 изречение...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Нормално е да ти стане гадно ... че всички ще я гледат ... обаче все пак решението си го взима тя?!
    Нз какъв е проблема просто да я оставиш да се снимка щом толкова иска..!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си