.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

SK0RP10N
    Guest

Първата ми любов,всичко вървеше добре,но тя ме отхвърли

В съседни клас имаше едно много красиво момче в което си влюбих от пръв поглед .Имах много приятели от нейния клас .Един ден те ме поканиха на басеини ,но не знаех че и тя ще бъде там .Отидох ,видях я и се запознахме .Преди да си тръгнем аз и поисках скаипа и тя ми го даде .След около няколко дена я поканих да отидем на кино и тя се съгласи ,след това ходихме на кафе и така около 2,3 седмици само с нея излизах .Абе ВСичко вървеше много добре до преди седмица .Не съм и казвал чувствата си към нея (не знам зашо ,някак се страхувам това е първато ми истинско влюбване) .Тя започна да не ми пише ,не си приказвахме по gsm-ите ,започна да не отговаря на sms-те .Вчера се скарахме и тя ми каза ,че преди е било по-различно .Изчаках да видя какво ще направи днес .Пита ме дали я харесвам ,аз и отговорих НЕ ,тя ме попита дали съм сигурен,аз пак и отговорих ,че съм сигурен (тук идва въпроса трябва ли да и кажа че я харесвам ?).след това ми каза ,че различното било ,че ако аз съм я харесвал ,тя не ме харесва и не искала да се чувствам „тъпо“и „гадно“.Тя ме попита няколко пъти дали я харесвам и все и казвах НЕ (дали тук не е грешката ).
    На всякъде пиша „харесвам „, защото все още не може да се говори за любов .
    Какво да правя сега ?Да разкрия чувствата си към нея или ? Но тя ми каза „щеше да е гадно да ме харесваш ,аз пък не “ .Помагайте!!!
    Аз съм на 15 години ,сигурно за това ме е страх да и призная .
    Благодаря предварително!!!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Разкрий й чувствата си...
    А относно това ,което ти е казала(че не те харесва) може наистина да не те харесва ,но може и да го е казала нарочно,за да види реакцията ти...може и тя да те харесва
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    София
    ех деца, децаааа

Град
    Стара Загора
    Признай й какво изпитваш и ако пак ти каже, че не те харесва.... просто се откажи
    Стискам палци да събереш смелост и да й кажеш за чувствата си

SK0RP10N
    Guest
    казах и ,но тя е на купон (ест без да ме покани) кажете как да и го кажа защтото да кажа само да обичам те е малко смотано

Град
    Стара Загора
    ами....някой път й казваш:искам да поговорим и започваш(например):не бях много искрен с теб, бях ядосн и т.н. ....и си й признаваш всичко...а то от нея си зависи как ще реагира

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    казах и ,но тя е на купон (ест без да ме покани) кажете как да и го кажа защтото да кажа само да обичам те е малко смотано
    как искаш да те покани като не си и признал, че я харесваш?

Прати и смс че искаш утре да си видите и да поговорите, да и кажеш нещо важно и което трябва да знае! Виждате се и почваш: извини ме че те излъгах, но найстина те харесвам и искам да сме заедно! и т.н. айде ти си сега :P
    писах и смс ,но съм сигурен ,че няма да отговори .Писах й и в скайп ,ще видя утре как ще реагира ,но все си мисля ,че ще ми каже че не ме обича(както по-горе писах(или това го е написала просто ей така да види как ще реагирам )или не знам вече какво да правя .Ако ме отхвърли пак да се занимавам ли още с нея или да търся друга ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Офф добре защ оси отричал .. тва са детск иистории .. като я харесваш й го кажи .. а така тя ако те харесва е казал "щеше да е гадно ако ти ме харесваше" .. просто, за да си запази достойнството ... Апфф тъпа работа.. сега и да и признаеш, че все пак я харесваш тя няма да ти повярва.. който сам си го напраи нали знаеш ..

SK0RP10N
    Guest
    Все си мисля,че ще каже че не ме обича и няма никакви отношения към мен .Благодаря за всичко .
    Иначе момичето е много красиво и умно
    Даи боже да станем гаджета.

Мега фен
    оле, много сте задръстени тя го е усетила, че я харесва и е решила да му каже, че няма шанс, за да не таи напразни надежди, вие го карате да й признава. и той пък взел, че го направил спрете с тва ''казвай си чувствата, що ги криеш''! всичко е според ситуацията, а не ей така да си плещи за чувствата наляво- надясно, когато му падне. брао, пич, ще те резне жестоко.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    К'во имаш да губиш?
    Оправи шибания правопис моля те. Мъчите ме честно!

SK0RP10N
    Guest
    хаха ЛЕле каза ми да забравим тази тема и да не се караме вече .Аз и говоря за любов тя да не се караме вече

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    3 седмици излизаш само с нея и не си направил нищо?

Ей тук ти е грешката!

Ся квото и да правиш - нагазил си в калта много яко, и няма измъкване.

Търси си друга.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Кажи и че като си и казвал НЕ си говорил на Гръцки.

Тъпо е ама като чета какво си писал - може и да мине ...

За сведение - на гръцки НЕ значи ДА !

SK0RP10N
    Guest
    Хора сега какво да правя ,каза ми да забравя тази тема и да не се караме и че"това нямало да доведе до нищо добро " аз и казах (писах по точно) да разгледа хронологията и тя пак не реагира.

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    3 седмици излизаш само с нея и не си направил нищо?

Ей тук ти е грешката!

Ся квото и да правиш - нагазил си в калта много яко, и няма измъкване.

Търси си друга.
    Все да и го кажа и точно като започна "искам да поговорим нещо важно за нас " и тя някак си избягва веднага започва друга тема или нещо подобно

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Когато замениш "да разгледа хронологията" със "да си спомни за хубавите моменти" и "писах" с "казах".. ей тогава може и да те огрее с някое хубаво (свястно) момиче.

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Когато замениш "да разгледа хронологията" със "да си спомни за хубавите моменти" и "писах" с "казах".. ей тогава може и да те огрее с някое хубаво (свястно) момиче.
    В момента сме в такова положение ,че не желае да излизаме никъде ,не си дига телефона ,и остана само да си пишем .Според мен това не е начина ,друго си е да си говорим да имам някакъв контакт с нея ,но е невъзможно не иска да изезе никъде

Град
    My own world
    В момента сме в такова положение ,че не желае да излизаме никъде ,не си дига телефона ,и остана само да си пишем .Според мен това не е начина ,друго си е да си говорим да имам някакъв контакт с нея ,но е невъзможно не иска да изезе никъде
    Ами, прави си изводите..

SK0RP10N
    Guest
    Ами, прави си изводите..
    Проблема е друг.Защо просто смени темата и се прави че нищо не е станало

Град
    My own world
    Или не е готова, или е прекалено добра и не иска да те нарани.

Не е трябвало да се правиш чак толкова на недостъпен - вярно, че за някое момиче може да е интересно в началото, но ако тя е видяла, че грам не ти се занимава с нея... ше те зареже. Явно си прекалил, а пък тя е по-горда и се е отдръпнала яко

Намери начин да се видите на живо и и обясни, че си бил много притеснен и затва си се държал така... ииии успех, дано и мине скоро

Кажи й че наистина я харесваш, но ако тя не те харесва, искаш поне да си останете приятели.
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Ееее, ти пък сега, голяма работа.

Щом 3 седмици сте излизали само двамата при положение,че не се познавате до какъв извод стигаш ?! Харесвала те е ! Но извинявай - Ако аз се занимавам с някой харесвам го и 3 седмици излизаме и той се държи като пален сдуханяк и не прави нищо по въпроса и аз ще го отрежа..на мен ще ми писне ! Ти щом отначалото си се държал сдухано , как ще се държиш ако трябва да я целунеш или да направиш нещо за вашата евентуална връзка за напред ?! Момичетата не обичат такива момчета - повярвай ми..може да е загубила интерес към теб щом толкова много те реже ! Следващият път когато се занимаваш с някое момиче - направи нещо по въпроса,а не я гледай !!
    P.S. Не използвай " Обичам те " ,защото ти като те гледам дори не знаеш значението на тази дума ... Само би я накарал да те избягва с тези изрази ! Ако "харесвам те" Не ти звучи - замести изразите с " интересувам се много от теб " "искам да съм с теб " и куп други работи-но никога "обичам те " :P
    Moito si e moe...chujdoto obsht0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си