.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: *Издънка*

Град
    Бикини-Ботъм
    Изчервявам се и започвам да се хиля тъпо.
    Ужас !!!!!!!!!!
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен
    Мацката като дойде да ме викне отварям аз вратата и викам " Ето това чукане чакам"

Ведньж си се разхождам аз и сьм се загледала в едно момче! Така се спьнах че паднах на колене(бях с цепнати дьнки) и сега още имам белег на едното коляно

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ами последното,което се сещам е от преди...няколко месеца мисля.
    Значи вторник сме и аз за сефте ще се запозная с един младеж,с който сме се запознали по нета и той нали ми казва,че ще дойде до училище-абе всичко на 6..ама моя милост както главата й витае някъде другаде-първо си обърка всички задачи на урока по химия,после се пльосна по очи пред химическия пред незнам си колко души,в училище вече-м тоалетната се спънах в една метла,а после с една топка по коридора за малко да спъна най-добрата си приятелка..абе какво да кажа-шматка съм си и това е

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Изчервявам се и започвам да се хиля тъпо.
    Ужас !!!!!!!!!!
    За втори път, съм съгласна с теб. И аз съм в "тежката" категория...

случка с един бивш
    изпраща ме той и започва да ми се обеснява колко ме обича и тръгва да ме целува.. толкова се изплаших, че побягнах и директно се прибрах в нас..горкия кво ли си е помислил ииии след 2 дена го оставих

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Хаха простотии много имам но за мен най дивата е като бях в Каварна там имам роднини и дискотеката зарибих една доста привлекателна чехкиня но преди и по време на свалката се наливах стабилно.И нали оговорихме се ще си тръгваме 2-мата да ми покаже стаята си излизаме от диското и тя се спря с няква от нейната група и в тоя момент ми се повдига супер много и само и изкрещявам да чака малко и хуквам да бягам зад ъгъла на един магазин.Ама явно съм бягал доста на зик зак щот не просто не уцелих ъгъла ми уцелих витрината и прасс вътре целия нарязан ахахах 1-во в болницата после в полицията и на сутринта отидох и платих квото трябваше адски смях беше през цялото време
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Ах.. след като се скарахме с един от бившите ми го бях видяла на центъра и му помахах, а той ми се намръщи при което аз показах среден пръст и му обърнах гръб.
    Не знам дали някой ни е видял.. но беше гадно, а аз после се чувствах тъпо

Един път бяхме на една пейка с едно момче и той ми вика, че трябва да ми каже нещо.. И без да чака отговор само избълва "Обичам те".. И аз отначалото не реагирах, а после му казах да не ме занимава с глупости, защото ме боли главата и бързам. Горкия.

Веднъж се запознах с едно момче ден преди рождения му ден.. Чатихме си няколко часа в скайп и решихме да се видим на живо на другия ден (т.е. РД-то му)
    И излизаме - всичко точно, но аз забравих че му е рожден ден. И въобще не му чиститих.. И той вечерта ме попита в скайп дали имам да му казвам нещо.. И аз само.. "еми днес беше много готин ден, само че съм много уморена и ще лягам" ... Сигурно е било гадно за него.

Веднъж ударих шамар на едно дърво.. на центъра. Ядосваше ме
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

А аз веднъж счупих ръката на едно момиче,защото замахна към мен с бутилка бира.Можеше да владее карате и да ме потроши

даМн ама че интересно :Х хихи .... аз имам много ама може да драсня някоя случка по късно шот ма мЪрзи

преди доста време си падах по една от моя клас и ходим към даскало и си лафим нещо, а аз някъв щастлив и както со говорим и аз я гледам и и викам "трябва да ти кажа нещо" и в тоя момент се блъскам в един стълб видях звезди посред бял ден

Супер фен
    Град
    България

Явно си много умна!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Град
    ВаРнАаАа
    Аз за моя случка не се сещам,но преди 1 година като бяхме на екскурзия една приятелка почна да ходи на сън по бельо и чукаше на хората по вратите Като и разказахме на сутринта тя просто не пожела да ни повярва...

п.с. не знам защо,но аз имам някаква фобия от хора ходещи на сън.. добре,че е съм я видяла

Ем аз редовно се спъвам докато ходя
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Ем аз редовно се спъвам докато ходя
    и аз офиялно съм в кражока"пречат ми краката;ръцете също"
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Мтака.. Тъй като до миналата година бях в училище до 4-ти клас .. и едно момче от гимназията минава и аз бях влюбена в него //и още съм де, ама..//. Учебните часове бяха свършили и ние си тръгваме. Ама те от гимназията , чакат да се изнесем и започват да ритат в задния двор. Та и аз си го гледам и се блъснах във вратата на излизане.. Умрях си от срам, а фр-то с което бях се спука от смях..

I was in love for a day, Love in a way
    Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..

беше миналата година с мойто гадже по стапалата на даскалото я срещам с неква нейна приятелка пият кафе и ми вика ее никак се чукахме (викам си тая нее добре ) тя говорела че се чукали с чашите

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

Явно си много умна!
    Явно ме познаваш
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

На морето бяхме с едни приятели и аз и дъщеря им бяхме гаджета , и вървим ни вечерта околко басеина и аз какъвто съм се хлъзнах и се буфнах в басеина после цяла ве4ер се смяхме

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    оххх... най-голямата ми издънка е доста прясна, не съм вярвала, че може да ми се случи нещо такова.
    С приятеля ми бяхме заедно вече около 3 седмици, но още не бяхме правили секс, защото той все казваше, че иска да ми докаже, че не всичко за него е секс... С приятелките ми се бъзикахме постоянно, че трябва до чакам 3-4 седмици.
    Един ден си чатя в скайп с гаджето и си говорихме нещо с какви боксерки е , при което той ми каза, че скоро ще ги видя, в отделно прозорче си чатех с 2 мацки - много добри мой приятелки в общ чат 3те бяхме, ии аз им копирам това, че скоро ще му видя гащите и пиша отдолу " скоро, скоро, след 3-4 седмици сигурно ", в момента в който натискам ентър виждам, че едната мацка го е добавила случайно в чата секунда преди да копирам всичко, такава паника ме хвана, че дори не можах да го изтрия ... замаzaх после нещата някакси, но беше невероятна издънка!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

ох ми аз веднъж направих нещо доста болезнено .Караме колелета
    с едни приятели и виждам момичето което харесвам (то и тя ме харесва) и нали тя нещо ми се усмихва и ми маха и аз толкос се загледах и се пребих от колелото и тя нали идва до мен и ма пита дали сам добре пак аз само мигам щот мн ма заболя важното е че после излязохме

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бях на 13 години Първото ми "сериозно" гадже (все пак ходехме 5 месеца,в които се целувахме по устните и се гушкахме ) реши,че е време да ме целуне с език ... Е оки ама на мен ми стана хипер смешно ... Помня само,че го избутах настрани и се смях поне 5 минути като луда Интересното беше,че от 5-6 човека само на мен ми беше смешно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    оо,най-прясната,която ми се случи-слизам от рейса ама съм се зачечтала и замислила и изобщо супер яко блея,при което вече на слизане не знам как съм се засилила ама се приземих направо на тротоара и прелетях едно 20на метра и ми стана супер смешно и съм се хилила като истерична-та горките хора ме гледаха като ненормална

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си