- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *Издънка*
Изчервявам се и започвам да се хиля тъпо.
Ужас !!!!!!!!!!![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Мацката като дойде да ме викне отварям аз вратата и викам " Ето това чукане чакам"
Ведньж си се разхождам аз и сьм се загледала в едно момче! Така се спьнах че паднах на колене(бях с цепнати дьнки) и сега още имам белег на едното коляно![]()
![]()
![]()
ами последното,което се сещам е от преди...няколко месеца мисля.
Значи вторник сме и аз за сефте ще се запозная с един младеж,с който сме се запознали по нета и той нали ми казва,че ще дойде до училище-абе всичко на 6..ама моя милост както главата й витае някъде другаде-първо си обърка всички задачи на урока по химия,после се пльосна по очи пред химическия пред незнам си колко души,в училище вече-м тоалетната се спънах в една метла,а после с една топка по коридора за малко да спъна най-добрата си приятелка..абе какво да кажа-шматка съм си и това е![]()
![]()
За втори път, съм съгласна с теб.Първоначално написано от sulley
И аз съм в "тежката" категория...
![]()
случка с един бивш
изпраща ме той и започва да ми се обеснява колко ме обича и тръгва да ме целува.. толкова се изплаших, че побягнах и директно се прибрах в нас..горкия кво ли си е помислил ииии след 2 дена го оставих![]()
Хаха простотии много имам но за мен най дивата е като бях в Каварна там имам роднини и дискотеката зарибих една доста привлекателна чехкиня но преди и по време на свалката се наливах стабилно.И нали оговорихме се ще си тръгваме 2-мата да ми покаже стаята си излизаме от диското и тя се спря с няква от нейната група и в тоя момент ми се повдига супер много и само и изкрещявам да чака малко и хуквам да бягам зад ъгъла на един магазин.Ама явно съм бягал доста на зик зак щот не просто не уцелих ъгъла ми уцелих витрината и прасс вътре целия нарязан ахахах 1-во в болницата после в полицията и на сутринта отидох и платих квото трябваше адски смях беше през цялото време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ах.. след като се скарахме с един от бившите ми го бях видяла на центъра и му помахах, а той ми се намръщи при което аз показах среден пръст и му обърнах гръб.
Не знам дали някой ни е видял.. но беше гадно, а аз после се чувствах тъпо![]()
Един път бяхме на една пейка с едно момче и той ми вика, че трябва да ми каже нещо.. И без да чака отговор само избълва "Обичам те".. И аз отначалото не реагирах, а после му казах да не ме занимава с глупости, защото ме боли главата и бързам. Горкия.
Веднъж се запознах с едно момче ден преди рождения му ден.. Чатихме си няколко часа в скайп и решихме да се видим на живо на другия ден (т.е. РД-то му)
И излизаме - всичко точно, но аз забравих че му е рожден ден. И въобще не му чиститих.. И той вечерта ме попита в скайп дали имам да му казвам нещо.. И аз само.. "еми днес беше много готин ден, само че съм много уморена и ще лягам" ... Сигурно е било гадно за него.
Веднъж ударих шамар на едно дърво.. на центъра. Ядосваше ме![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
А аз веднъж счупих ръката на едно момиче,защото замахна към мен с бутилка бира.Можеше да владее карате и да ме потрошиПървоначално написано от Jumbie483
![]()
преди доста време си падах по една от моя клас и ходим към даскало и си лафим нещо, а аз някъв щастливи както со говорим и аз я гледам и и викам "трябва да ти кажа нещо" и в тоя момент се блъскам в един стълб
видях звезди посред бял ден
![]()
Явно си много умна!Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз за моя случка не се сещам,но преди 1 година като бяхме на екскурзия една приятелка почна да ходи на сън по бельо и чукаше на хората по вратите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като и разказахме на сутринта тя просто не пожела да ни повярва...
п.с. не знам защо,но аз имам някаква фобия от хора ходещи на сън.. добре,че е съм я видяла![]()
Ем аз редовно се спъвам докато ходя![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
и аз офиялно съм в кражока"пречат ми краката;ръцете също"Първоначално написано от xplay
![]()
![]()
![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Мтака.. Тъй като до миналата година бях в училище до 4-ти клас .. и едно момче от гимназията минава и аз бях влюбена в него //и още съм де, ама..//. Учебните часове бяха свършили и ние си тръгваме. Ама те от гимназията , чакат да се изнесем и започват да ритат в задния двор.Та и аз си го гледам и се блъснах във вратата на излизане.. Умрях си от срам, а фр-то с което бях се спука от смях..
![]()
![]()
I was in love for a day, Love in a way
Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..
беше миналата година с мойто гадже по стапалата на даскалото я срещам с неква нейна приятелка пият кафе и ми вика ее никак се чукахме (викам си тая нее добре ) тя говорела че се чукали с чашите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Явно ме познавашПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
На морето бяхме с едни приятели и аз и дъщеря им бяхме гаджета , и вървим ни вечерта околко басеина и аз какъвто съм се хлъзнах и се буфнах в басеина после цяла ве4ер се смяхме![]()
![]()
![]()
оххх... най-голямата ми издънка е доста прясна, не съм вярвала, че може да ми се случи нещо такова.
С приятеля ми бяхме заедно вече около 3 седмици, но още не бяхме правили секс, защото той все казваше, че иска да ми докаже, че не всичко за него е секс... С приятелките ми се бъзикахме постоянно, че трябва до чакам 3-4 седмици.
Един ден си чатя в скайп с гаджето и си говорихме нещо с какви боксерки е , при което той ми каза, че скоро ще ги видя, в отделно прозорче си чатех с 2 мацки - много добри мой приятелки в общ чат 3те бяхме, ии аз им копирам това, че скоро ще му видя гащите и пиша отдолу " скоро, скоро, след 3-4 седмици сигурно", в момента в който натискам ентър виждам, че едната мацка го е добавила случайно в чата секунда преди да копирам всичко, такава паника ме хвана, че дори не можах да го изтрия ... замаzaх после нещата някакси, но беше невероятна издънка!
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
ох ми аз веднъж направих нещо доста болезнено![]()
.Караме колелета
с едни приятели и виждам момичето което харесвам (то и тя ме харесва) и нали тя нещо ми се усмихва и ми маха и аз толкос се загледах и се пребих от колелотои тя нали идва до мен и ма пита дали сам добре пак аз само мигам щот мн ма заболя
![]()
важното е че после излязохме
![]()
Бях на 13 годиниПървото ми "сериозно" гадже (все пак ходехме 5 месеца,в които се целувахме по устните и се гушкахме
) реши,че е време да ме целуне с език ... Е оки ама на мен ми стана хипер смешно ... Помня само,че го избутах настрани и се смях поне 5 минути като луда
Интересното беше,че от 5-6 човека само на мен ми беше смешно
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
оо,най-прясната,която ми се случи-слизам от рейса ама съм се зачечтала и замислила и изобщо супер яко блея,при което вече на слизане не знам как съм се засилила ама се приземих направо на тротоара и прелетях едно 20на метраи ми стана супер смешно и съм се хилила като истерична-та горките хора ме гледаха като ненормална