- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за обезкосмяването отдолу (за момчета)
През ден-два... И си растат нормално, не като брадата гъсти-гъсти.. С епилато мисля,че ще боли яко.. Защото епилатора не изтръгва ли от корена?!Първоначално написано от D0D091
![]()
Първоначално написано от Zagorql
![]()
![]()
яко
Аз досега винаги съм ползвал бръсначка и мноу рядко се режаНаскоро си взех епилатор за 55лв филипс и мисля да го ползвам само за подмишниците. Направих го само един път за сега на лявата а дясната с бръсначката, за да видя разликата след време. Значе при мен има мноу малка разлика в големината на космите, но има. Проблема ми е че след като се ускубах не съм ползвал нвщо за мазане а само се изкъпах пак и след 2-3 дена ми излязоха няколко пъпчици. Та въпроса ми е с какво да се мажа след това?
вие сте пълни пyтки ... аз с пинсетата
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ми един път в месецаПървоначално написано от D0D091
![]()
Крещящо си тъп Саше
Аве не се страхувай фащай браснача и давай ..... най-много ти падне пишкатаПървоначално написано от D0D091
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
или да си я отмъкнеПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Всичко си има недостатъци.
За епилатор на оная работа не искам и да си помислям, кола маска също не ми се нрави. Ако не те мързи може с пинсета- косъм по косъм- само че е голяма занимавка, а и не е много кеф. С бръснач може да се порежеш, а и е гадно усещането за остри наболи косъмчета. С крем депилатор може да се изгориш много гадно, но въпреки това тва е моя метод. Вземи си някой хубав и качествен, за чувствителна кожа, някакъв за деликатни зони![]()
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
май с крем депилатор ще пробвам.![]()
интересно ми беше и по топките ли се бръснете със самобръсначки (тези, които казаха, че така се обезкосмяват)?
също и за косъмчетата по самия ствол на пениса?![]()
Земи 1 хубав крем и мажеш и вече се кефиш че мое си видиш пишката!Първоначално написано от D0D091
![]()
![]()