.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

...........................

.................................

Супер фен
    Поговори с него.Питай го всичко,кеото пита нас.Разбери защо се връща и те търси отново.Ние не го познаваме и не можем да ит кажем със сигурност защо се е върнал пак при теб
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Поговори с него.Питай го всичко,кеото пита нас.Разбери защо се връща и те търси отново.Ние не го познаваме и не можем да ит кажем със сигурност защо се е върнал пак при теб
    +1
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Търси те само за едното ебане ... Ако искаше да е с теб не само за това нямаше да те остави ... Направила си грешка... не я прави пак ..

Просто го попитай...Него питай,не нас...Питай го като човек и ако той е такъв-ще ти отговори... Ако не-3-ти ред,4-та прястава...т.е. да го няма : )
    ПП:Тва за реда и пряставите много ме кефи,малко е селски тоя лаф ама дано все някой разбере закво иде реч

говори с него , ти го познаваш по- добре сама ще прецениш но не му пускай

ми чудя се дали да му се обадя да се видим,но в никакъв случай няма да му пусна

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не знам дали е за секс или за нещо друго, но само те развърта... не мисля, че има сериозни чувства към теб! Пък и дори да има след 2 месеца пак ще се осъзнае, че наранява приятеля си (Д) и пак ще те остави...

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    йебане си иска човека

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: какво иска пак от мееен ;( ;( не знам какво да си мисля

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    Здравйте
    моята история е малко объркана,ще се опитам на кратко да ви разкажа...преди 2 години и половина се запознах с едно момче (да го наречем Д.),влюбих се в него,обичах го...с него излизахме 3 месеца,въпреки че знаех за неговата приятелка,една пикла с която ходеха от 2 год .. не можех да го забравя,но един ден неговия най-добър приятел (да го наречем М.) ми писа по скайпа,заговорихме се и от дума на дума,от ден на ден започнах да се влюбвам в него..той също не беше безразличен към мен,вече започвах да забравям другия..и така една вечер се уговорихме с М. да излезнем,като знаех че там ще бъде Д. вече ми беше противен..а с М. цяла нощ танцувахме,целувахме се ... и всичко това пред приятеля му,Д. ни гледаше толкова гадно,личеше си че го е яд както и да е..после започнах да ходя при М...спах с него /ПОСЛЕ ЕБЕНЬЕ НЯМА КАЕНЬЕ/и не знам,изведнъж спря да ме търси..аз естествено си помислих,че двамата са се наговорили колкото да ме мине и тоя .. и после разбрах от приятели че са ме обсъждали двамата и некви такива глупости и сега след 2 месеца затишие той пак ме потърси и пак поиска да се видим и ми каза че има нужда от мен не мога да го разбера,дали просто му се е доебало или наистина изпитва нещо към мен..всички ми казват че не е безразличен но не знам вие какво мислите,съжалявам за дългата тема но...
    .
    Може и сложно да м у се е дое*ало. Все пак ти няма да му вземеш пари..... нали

Град
    София
    доебало му се. ама то нормално, с такива курвенски номера с извинение от твоя страна спрямо тоя Д..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    +1
    +2
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Излез с него и го попитай всичко, което те интересува.. Защо чак сега те търси, защо е постъпил така с теб.. А дано да ти даде искрени отговори.
    Но все пак не бъди наивна и не очаквай нещо приказно.. Ако е изпитвал нещо към теб нямаше да приключат нещата с едното ебане..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

според мен не трябва да му се обаждаш .. защото само ще те използва

Голям фен
    Град
    Имам :)
    От това, което си написала по-горе оставам с впечатление, че начинът ти на държане с момчетата ги провокира да се държат така с теб. Излезте няколко пъти и виж какво ще иска. Ако продължи да се обажда е възможно и да има по-сериозни намерения. А и май нищо не те бърка да си отвориш краката още веднъж. Така или иначе вече си го правила с него. Но все пак сама си прецени и не прави нищо, което не желаеш.

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    доебало му се. ама то нормално, с такива курвенски номера с извинение от твоя страна спрямо тоя Д..
    То и въпросния "Д." прави такива номерца.. Аз доколкото разбрах си е имал/има приятелка от 2 години
    ..I won't take nothin' less then a deeper love..
    Waitin' for a Miracle!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично не бих му се обадила. Цели два месеца не ме е търсил и накрая казва,че "има нужда от мен" дрън-дрън , да има нущда от секс и е решил да ти се обади. Не знам ти си решаваш, но аз не бих му се обадила.Прекалено много уважавам себе си, за да се унижа да му се обадя.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ебе му се та 2 не вижда, заеби го !
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на Riot
    Браво моето момиче
    добре, че ги има тъпите курвенца като теб да си задоволявта нуждите селянчетата
    Моля ?!

чакайте бе малко,не ме нападайте така..първо аз с Д. спах преди 2 години,и чак сега с М. (само веднъж,даже работата не се получи баш баш) не съм някоя курва..те са единствените момчета с които съм спала , ще съм ви благодарна ако дадете някое съветче,а не само да ме упреквате

П.С. и двамата сме на 18,да не си мислите че съм някоя недоклатена пикла

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    +1
    +2
    +3

Е*ати хората Ходи 2 години с момиче и забива други... Не знам как можеш да се влюбиш в такъв човек (като се замисля не си избираме в кого да се влюбим ). Мисля, че първоначално си излизала с М., за да накараш другия да ревнува... Грешка! Попаднала си на неправилния човек. Мисля, че не изпитва същите чувства към теб Не му се връзвай
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Повече от фен
    абе какво сте се захванали всички с това,че е курва,тя много ясно е написала,че е спала само с тези две момчета..аз не виждам нищо курвенско в това ... мила поговори с него,вижте се,но без да правите нищо друго..айде успех
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Ако наистина те обича, то не мисля, че би те изоставил просто ей така и то за два месеца. По-добре не се срещай с него, че не се знае какво може да ти стори. Приеми го - той те е използвал. Такива като него не ти трябват, а и нали си оцеляла два месеца без него, така че мисля, че ще го преживееш и ако изобщо не го виждаш вече. Ако уважаваш себе си - стой далеч от него.

омг Д. после М. леле (нищо общо с проблема) (( прекалено ухилена да дава съвети ))
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми