.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Вярвате ли в съдбата?

Винаги съм се чудела дали за множеството странни случки съвпадения и т.н. си има някаква и причина или всичко е чиста случайност?
    Как мислите вие...дали всичко, което ни се случва е предначертано? Дали съществува съдбата? (по-конкретно в любовен план)

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... няма случайни неща!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няма случайни неща!!!Всичко се случва така както трябва да се случи, за да научим определени уроци в този живот, само ние си мислим, че контролираме съдбата си. Не! Единствено имаме избор за това дали да си научим уроците и да живеем добре или да не желаем да ги научаваме и съответно - продължаваме да страдаме!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не вярвам в случайни неща и според мен всичко е предначертано и не се случва току-така.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Според мен всичко е предначертано, вярвам в съдбата
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз вече започнах да се убеждавам,че е така,както казаха прееди мен-НЯМА СЛУЧАЙНИ НЕЩА!

Вярвам в съдбата, но вярвъм също че всеки е способен да я примени

И според мен всеки човек си има своя съдба.. всичко вече е предначертано както казаха, но между всички очертания има неща, за които ние самите трябва да вземем решения и т.н. Но тези моменти са по-незначими..

Дали ще го наречеш съдба или случайност, според мен не е чак толкоз важно - нали в крайна сметка нещата се случват, но все пак не вярвам, че това какво ще ни се случи вече е решено от някаква по-висша сила. Ежедневието ни се определя от решенията на околните ни, на нашите собствени и на това как те се преплитат едно в друго. Тъй като не някой друг, а самите ние определяме реакцията си върху заобикалящия ни свят, а и околните ни също, ние сами определяме част от съдбата си, а останалото зависи от решенията и постъпките на другите, които са също така и случайни, и напътствани от от действията на другите. Така се получава една мешаница от случайни действия. За това мисля, че нещата не са предопределени, но и не зависят изцяло от нас. Те са зависими от действията на другите. Естествено нямам доказателство за това, че никой друг не ни дърпа конците, освен самите нас - хората(а понякога и животните), за това лесно може да се опровергае тезата ми, но това е мнението ми Представете си, че всички ние рисуваме "картините" на нашия живот. Върху нашата собствена картина ние слагаме само няколко черти, а останалата част я попълват другите. Така колкото и красиви неща да нарисуваме, дали ще стане шедьовър, или ще бъде пълен провал зависи от начина, по който си взаимодействат различните форми и цветове. Та според мен чертите, които другите оставят върху нашето платно са случайни, но каквато и да излезе накрая картината, от нас зависи дали ще застанем срещу нея и ще се нацупим, или ще се усмихнем насреща й.

Голям фен Аватара на RaZzer
    В никакъв случай не вярвам, че всичко ти е предначертано... Смятам, че човек сам с действията си определя положението си!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    На 100 % вярвам в съдбата!!!

Има нещо,не може да се случва всичко просто така.....
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    ... няма случайни неща!!!
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на sladkalady
    Вярвам в съдбата и знам,че няма случайни неща
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не !

Няма случайни неща,но всичко е в наши ръце!Просто ни се предоставя възможност,а ние решаваме,дали ще я пропуснем или си струва да се въползваме.

Град
    Deserted town
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Няма случайни неща,но всичко е в наши ръце!Просто ни се предоставя възможност,а ние решаваме,дали ще я пропуснем или си струва да се въползваме.
    +1

You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...

оо определено съществува съдба особенооо в любовта.всеки може да се замисли че е имал най малко 5 срамни и 5 невероятни изживявания в любовта те не се случват е така а просто защото съдбата е решила така. лично мнение
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми