.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

7 клас .. балове ;хх

еми може да съм кьорава , ама не открих къде са сложили прословутите балове .. искам баловете на училищата за СОФИЯ , защото и в РИО влизах , ама на , нищо не намерих .. ;д или просто не ме бива в търценето .. Малко Помощ !
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

не мисля, че се изнасят балове.. а просто излизат резултатите от изпитите и ти сам/а си смяташ бала... но не съм сигурна .. пък и не си ли го проверила вече
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Не се дават балове- просто си подаваш документите за първо класиране и на 10ти отиваш в училището гнездо (или проверяваш в нета) и виждаш къде си приета,ако не ти харесва се пробваш на второ класиране и така...

такава публична информация няма как да се изнесе...ти още малко поискай Егн-тата на форумците
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

аа на нас ни казаха че трябвало да отидем до саото училище и че в нета нямало да излезе нищо?Така ли ие

намерих баловете от миналата година и това ми беше достатъчно .. ама и аз идиотката не се изразих правилно да ви кажа , че искам тези от миналата година ( от тази ще излзезнат по - късно ) .. се пак си ги намерих и даже преди около 30 мин си пуснах документите с училищата ;д ..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    намерих баловете от миналата година и това ми беше достатъчно .. ама и аз идиотката не се изразих правилно да ви кажа , че искам тези от миналата година ( от тази ще излзезнат по - късно ) .. се пак си ги намерих и даже преди около 30 мин си пуснах документите с училищата ;д ..
    Къде ги намери?! дай линк, моляя
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)

Цитирай Първоначално написано от justt
    Заповядай http://mon.bg/opencms/export/sites/m...Sofia_grad.xls

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от maNjaRe
    Цитирай Първоначално написано от justt
    Заповядай http://mon.bg/opencms/export/sites/m...Sofia_grad.xls
    Благодаря (:
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Цитирай Първоначално написано от dari95
    А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)
    И на мен първо желание ми е 1 АЕГ. Всички (айде не всички, но почвечето) я плюят..кви ли не неща съм чувала. Но английски се научава перфектно именно там. И е факт. А относно езика - аз ти препоръчвам руски,щото в нашето поколение ако знаеш английски и руски ти отваря много врати за понататък. Така мисля аз..

като публикуват кой къде е приет ще публикуват и баловете спокс...а ако не те мързи ги сметни ...успех

Цитирай Първоначално написано от invisiblechild
    като публикуват кой къде е приет ще публикуват и баловете спокс...а ако не те мързи ги сметни ...успех
    той ги е намерил вече xD
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си