- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7 клас .. балове ;хх
еми може да съм кьорава , ама не открих къде са сложили прословутите балове .. искам баловете на училищата за СОФИЯ , защото и в РИО влизах , ама на , нищо не намерих .. ;д или просто не ме бива в търценето .. Малко Помощ!
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
не мисля, че се изнасят балове.. а просто излизат резултатите от изпитите и ти сам/а си смяташ бала... но не съм сигурна .. пък и не си ли го проверила вече![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не се дават балове- просто си подаваш документите за първо класиране и на 10ти отиваш в училището гнездо (или проверяваш в нета) и виждаш къде си приета,ако не ти харесва се пробваш на второ класиране и така...![]()
аа на нас ни казаха че трябвало да отидем до саото училище и че в нета нямало да излезе нищо?Така ли ие
намерих баловете от миналата година и това ми беше достатъчно .. ама и аз идиотката не се изразих правилно да ви кажа , че искам тези от миналата година ( от тази ще излзезнат по - късно ) .. се пак си ги намерих и даже преди около 30 мин си пуснах документите с училищата ;д ..![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Къде ги намери?! дай линк, моляяПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
А какви отзиви имате за 1 АЕГ и какъв втори език да уча- френски или руски(в случай че не ме приемат с испански)
ЗаповядайПървоначално написано от justt
http://mon.bg/opencms/export/sites/m...Sofia_grad.xls
Благодаря (:Първоначално написано от maNjaRe
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
И на мен първо желание ми е 1 АЕГ. Всички (айде не всички, но почвечето) я плюят..кви ли не неща съм чувала. Но английски се научава перфектно именно там. И е факт. А относно езика - аз ти препоръчвам руски,щото в нашето поколение ако знаеш английски и руски ти отваря много врати за понататък. Така мисля аз..Първоначално написано от dari95
![]()
като публикуват кой къде е приет ще публикуват и баловете спокс...а ако не те мързи ги сметни ...успех![]()
той ги е намерил вече xDПървоначално написано от invisiblechild
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief