Здравейте Преди време бях писала за 1 момче което е много недостъпно.Накратко с него историята е такава,че той е много сладък,но и много надут.Не съм се опитвала да говоря с него на живо,но сме си писали в скайп и си личеше,че няма особен интерес,но отй се държи така със всички момичета,които го харесват-студено и гадно и общо взето много го харесвам и нищо не мога да направя освен да го забравя и това ме побърква.Другото момче там историята е по-сложна...Миналата година много ме харесваше.Постоянно ходеше след мене,всичко правеше за мене,но аз постоянно го разигравах,правех го на нищо докато накрая му казах окончателно не след 4 месеца да,мне,може би,не съм сигурна,но скоро имахме една случка,където бяхме цял ден заедно и нещо ми стана,просто някви чувства се появиха и не след дълго се появи един купон послучай завършването 30ти юни където всички се натряскаха и той беше там и аз почнах да дрънкам глупости...Питах другите и за него и за другото момче,абе много пянска история,където той разбраа,че иам нещо към него...После му изясних всичко в скайп казах му ,че не е било плод само на пянски изпълнения а наистина иам някфи чувства и той каза,че нищо не може да направи.И с пълносто си право..много съм объркана и в двата случая нищо не мога да направя..
Е ако имате някакви съветчета ще съм ви благодарна и благодаря на всички дето все пак го прочетоха