.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    i kf0 kut me b0l!...mainata ti [!]

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Абсолютно нормално окосмяване.
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Re: ПроблемЧе мисля че е важно погледни !!!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Така 1 приятел (момче) ме помоли да ви попитам за савет защотот е много срамежлив и притеснителен .Сега ще ви кажа какво ми обясни на мен .Така каза че имал пробелм с окосмяването околко половия орган(демек пи*ката му).Казва че от доста време имал някакви пъпчици и нали от тях поникнали космите по х** му.Проблема е в това че известна част от х** му станала в такива пъпчици нагоре към самата главичка, и по тея пъпки имало първо нещо като мъхче и после косми и по тази час с пъпчиците пораснали черни косми.... и той се притеснява да не му стане нещо като са му излезли така нагоре.Също така ми каза че от 1 такава пъпка са му излязли някде по 2 косъмчета. Аз му казах да отиде на лекар но той каза че се срамува... така че искам вашето мнение да му помогна . П.С той е още пишлеме де на 13 е и май септември става на 14 . Такаде помогнете на бедничкото дете щото аз незнам какво да му кажа И извинете за правописните грешки
    Представям си как излизате с този фр. и той изведнъж ти казва - искаш ли да ми видиш пишката. Нещо космата ми се вижда
    :P :P :P
    "В света има повече глад
    за любов и признателност,
    отколкото за храна."

Цитирай Първоначално написано от bobituu
    папка с косам

Да внимава като прави секс, да не се заплетат неговите косми с космите на гаджето му в забавния й район.

Не, нищо му няма.
    “And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    Няма ти нищо... И не е нужно да пишеш уж за приятел ясно е че е за тебе... Е да се пак си на 13
    13 +3
    На 16 си, а допускаш толкова правописни грешки и неможеш да прецениш дали приятелят ти е нормален?!?

<<<Риторичен въпрос - не ми отговаряй на въпроса.
    П.С. Какви хора има по света...
    “And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.”

Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    към него - изрод си!Гръмни се!

Точно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си