.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Няколко обичайни проблема

Здравейте, на 16г. съм от Варна. Подобни теми сте виждали сигурно стотици но искам отговори/съвети в лична тема
    Така значи първо на 16г съм както вече казах а съм девствен и вече се притеснявам дали е късно(защото повечето приятели казват че чукат всеки ден (връстници са ми)а аз ги лъжа ча съм чукал защото ме е срам (да знам че е тъпо))
    Второ не знам дали ми е малка пишката значи колкото тъпо и банално да е тези въпроси притесняват много хора та така значи 16,5 санта ми твърд
    а като се погледна в огледалото ми изглежда малък. та малък ли ми е? и кофти ли е че на тая възраст не съм правил секс? Благодаря ви предварително.

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Еми кфо да му е кофтито? Да не би да си гей като не си чукал баце? Барай си х** и да не те боли патката за тва А за големината четох някаде че на жената са и нужни само 7 см да влезе за да се задоволи напълно така че не се притеснявай аре УсПех :P
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    човече , напълно нормално си е Та ... Хубава пишка имаш , чукай А и за секс никога не е късно Няма какво да се притесняваш бе. Имам 1 от моя клас който все като заговоря за секс и простотии и го бъзикна нещо той пак ... Аз се гордея , че съм девствен А е почти на 18 ... Та не се притеснявай толкова , но и не се гордей като него
    Станислава

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Нормално е.И двете неща са нормални.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Пиши лс ако ти се прави секс с готин загорял мъж
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    Ти хем си загорял хем педал ... акто нищо и да си педофил ай сиктир от тука

зоо, некрофил, направо суперсексуален. Бих чукал и бъктериите атакуващи тоалетната ако можех
    Голям размер на картинката! /machoka/

Не се притеснявай, за всичко си има време, а и то от теб зависи , като толкова искаш да правиш секс , просто прави , ако се държиш както трябва и т.н , можеш да си намериш с кой А относно размера , ОК си е :P
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    УЖАСНИ СТЕ!С това ващо ебане се побъркахте.Гледай си лятната ваканция,радвай се на живота,чети си книгите от списъка и стига си мислил за ебане!

Цитирай Първоначално написано от Glezanka
    УЖАСНИ СТЕ!С това ващо е**не се побъркахте.Гледай си лятната ваканция,радвай се на живота,чети си книгите от списъка и стига си мислил за е**не!
    хахахах чети си книгите

Аз бих казал 1во чукай после чети

Освен ако не е кама сутра, тогава обратното

Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    с тебе ако се уговорим за нещо най много да ти натроша главата може би трябваше да напиша и че НЕ СЪМ ГЕЙ хюмне долнопробно

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Няколко обичайни проблема

Цитирай Първоначално написано от vaaanko
    Здравейте, на 16г. съм от Варна. Подобни теми сте виждали сигурно стотици но искам отговори/съвети в лична тема
    Така значи първо на 16г съм както вече казах а съм девствен и вече се притеснявам дали е късно(защото повечето приятели казват че чукат всеки ден (връстници са ми)а аз ги лъжа ча съм чукал защото ме е срам (да знам че е тъпо))
    Второ не знам дали ми е малка пишката значи колкото тъпо и банално да е тези въпроси притесняват много хора та така значи 16,5 санта ми твърд
    а като се погледна в огледалото ми изглежда малък. та малък ли ми е? и кофти ли е че на тая възраст не съм правил секс? Благодаря ви предварително.
    1. И те лъжат !
    2. Не ти е малък - расте до 19 г. Лъскай редовно

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    1. И те лъжат !
    2. Не ти е малък - расте до 19 г. Лъскай редовно
    Слушай доктор хаус .... правилен съвет

Ама аз съм чувал че когато не се лъска и тестостерона стой патката растяла повече тва вярно ли е?

Виж приятел никак не ти е малък, нормален е... Малък според мен е под 14 см, а голям е над 20 см ... Но така или инъче с твоят размер можеш да задоволиш една жена. Няма от какво да се тревожиш. Другото, което е, не лъжи приятелите си! И твоят момент ще настъпи! Ще си намериш момиче, което ще оцени това, че си още девствен и двамата ще загубите заедно девствеността си! Няма по-хубаво нещо от това! Успехи!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Ама аз съм чувал че когато не се лъска и тестостерона стой патката растяла повече тва вярно ли е?
    Някой здраво те е излъгал мой човек То тогава кофти за поколенията отпреди 100 години, когато мастурбацията е била обявена за болест и е имало забрани да се прави това, тогава горките подрастващи не им е растял достатъчно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    Виж приятел никак не ти е малък, нормален е... Малък според мен е под 14 см, а голям е над 20 см ... Но така или инъче с твоят размер можеш да задоволиш една жена. Няма от какво да се тревожиш. Другото, което е, не лъжи приятелите си! И твоят момент ще настъпи! Ще си намериш момиче, което ще оцени това, че си още девствен и двамата ще загубите заедно девствеността си! Няма по-хубаво нещо от това! Успехи!
    ехеее 20 санта едва ли ще имам някога пък и нз що ама имам чувството че е по яко да може да го нахаш целия а 20 санта малко ще поизмъчиш колежката

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    ехеее 20 санта едва ли ще имам някога пък и нз що ама имам чувството че е по яко да може да го нахаш целия а 20 санта малко ще поизмъчиш колежката
    да ти кажа имала съм гадже с над 20 см и не ми беше никак хубаво... Така че си идеален поне за мен
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

еми благодаря ви за отговорите неучаквах да ми отговори някой понеже има сигурно хиляда подобни теми благодаря за отзивите

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Еми кфо да му е кофтито? Да не би да си гей като не си чукал баце? Барай си х** и да не те боли патката за тва А за големината четох някаде че на жената са и нужни само 7 см да влезе за да се задоволи напълно така че не се притеснявай аре УсПех :P
    ДААА БЕ 7 СМ Пръста ми е толко... Защо тогава не правиме секс с ръце?!
    Ужас... Поне 16 см требва да е...

Млади момко, твоето решение да пишеш в този форум е безпогрешно.Тука ще получиш най-правилните отговори, от най-компетентните лица. Голям процент от хората като теб, с подобни притеснения накратко са наречени "комплексари". Това се дължи на ниският им коефициент на интелигентност, комбиниран с незапознатост и желание за подръжание. Когато порастнеш психическим а не физически всичко това няма да е проблем за тебе.

Надявам се съм ти бил полезен
    Винаги очаквай неочакваното!

Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Млади момко, твоето решение да пишеш в този форум е безпогрешно.Тука ще получиш най-правилните отговори, от най-компетентните лица. Голям процент от хората като теб, с подобни притеснения накратко са наречени "комплексари". Това се дължи на ниският им коефициент на интелигентност, комбиниран с незапознатост и желание за подръжание. Когато порастнеш психическим а не физически всичко това няма да е проблем за тебе.

Надявам се съм ти бил полезен
    аз по принцип че съм комплексар си го знам но това за ниският коефицент на интелигентност малко ме убиди просто съм девствен и не разбирам от тези неща все още

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Такааа ...
    Първо ти лъжеш защото теказват че се чукат и те лъжатзашото ти казваш и такаааа нататък ... сещаш се
    Второ няма нищо лошо че не си правил още се пак ти си решаваш.Напоследък мн чувам как момчетата казват че искат да правят секс с девствени момичета и първия път .. не че нещо обаче 90% от случаите е пълен провал.Малк отъпо звучи ама според мен чвия път тряабва да го направиш с някоя "кака" или поне момиче което има опит
    А иначе ти си решаваш кога и с кого.Ще разбереш сам когато си дойде момента

да ама освен че съм комплексар явно съм и малко задръстен щот не ме харесват момичетата изобщо (при това и не съм много красив )и се притеснявам тоя момент да не земе да не дойде въобще

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си