- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Няколко обичайни проблема
Здравейте, на 16г. съм от Варна. Подобни теми сте виждали сигурно стотици но искам отговори/съвети в лична тема
Така значи първо на 16г съм както вече казах а съм девствен и вече се притеснявам дали е късно(защото повечето приятели казват че чукат всеки ден (връстници са ми)а аз ги лъжа ча съм чукал защото ме е срам (да знам че е тъпо))
Второ не знам дали ми е малка пишката значи колкото тъпо и банално да е тези въпроси притесняват много хора та така значи 16,5 санта ми твърд
а като се погледна в огледалото ми изглежда малък. та малък ли ми е? и кофти ли е че на тая възраст не съм правил секс? Благодаря ви предварително.
Еми кфо да му е кофтито? Да не би да си гей като не си чукал баце? Барай си х** и да не те боли патката за тваА за големината четох някаде че на жената са и нужни само 7 см да влезе за да се задоволи напълно така че не се притеснявай
аре УсПех :P
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
човече , напълно нормално си еТа ... Хубава пишка имаш , чукай
А и за секс никога не е късно
Няма какво да се притесняваш бе. Имам 1 от моя клас който все като заговоря за секс и простотии и го бъзикна нещо той пак ... Аз се гордея , че съм девствен
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А е почти на 18 ... Та не се притеснявай толкова , но и не се гордей като него
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Нормално е.И двете неща са нормални.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пиши лс ако ти се прави секс с готин загорял мъж![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ти хем си загорял хем педал ... акто нищо и да си педофил ай сиктир от тукаПървоначално написано от Zagorql
![]()
![]()
![]()
зоо, некрофил, направо суперсексуален. Бих чукал и бъктериите атакуващи тоалетната ако можех![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не се притеснявай, за всичко си има време, а и то от теб зависи , като толкова искаш да правиш секс , просто прави , ако се държиш както трябва и т.н , можеш да си намериш с койА относно размера , ОК си е :P
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
УЖАСНИ СТЕ!С това ващо ебане се побъркахте.Гледай си лятната ваканция,радвай се на живота,чети си книгите от списъка и стига си мислил за ебане!
хахахах чети си книгитеПървоначално написано от Glezanka
![]()
Аз бих казал 1во чукай после чети![]()
![]()
Освен ако не е кама сутра, тогава обратното![]()
с тебе ако се уговорим за нещо най много да ти натроша главата може би трябваше да напиша и че НЕ СЪМ ГЕЙ хюмне долнопробноПървоначално написано от Zagorql
1. И те лъжат !Първоначално написано от vaaanko
2. Не ти е малък - расте до 19 г. Лъскай редовно![]()
Слушай доктор хаус .... правилен съветПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Ама аз съм чувал че когато не се лъска и тестостерона стой патката растяла повече тва вярно ли е?
Виж приятел никак не ти е малък, нормален е... Малък според мен е под 14 см, а голям е над 20 см ... Но така или инъче с твоят размер можеш да задоволиш една жена. Няма от какво да се тревожиш. Другото, което е, не лъжи приятелите си! И твоят момент ще настъпи! Ще си намериш момиче, което ще оцени това, че си още девствен и двамата ще загубите заедно девствеността си! Няма по-хубаво нещо от това! Успехи!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Някой здраво те е излъгал мой човекПървоначално написано от vaaanko
![]()
![]()
То тогава кофти за поколенията отпреди 100 години, когато мастурбацията е била обявена за болест и е имало забрани да се прави това, тогава горките подрастващи не им е растял достатъчно
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ехеее 20 санта едва ли ще имам някогаПървоначално написано от purple__love
пък и нз що ама имам чувството че е по яко да може да го нахаш целия а 20 санта малко ще поизмъчиш колежката
![]()
![]()
да ти кажа имала съм гадже с над 20 см и не ми беше никак хубаво... Така че си идеален поне за менПървоначално написано от vaaanko
![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
еми благодаря ви за отговорите неучаквах да ми отговори някой понеже има сигурно хиляда подобни теми благодаря за отзивите
Млади момко, твоето решение да пишеш в този форум е безпогрешно.Тука ще получиш най-правилните отговори, от най-компетентните лица. Голям процент от хората като теб, с подобни притеснения накратко са наречени "комплексари". Това се дължи на ниският им коефициент на интелигентност, комбиниран с незапознатост и желание за подръжание. Когато порастнеш психическим а не физически всичко това няма да е проблем за тебе.Първоначално написано от vaaanko
Надявам се съм ти бил полезен![]()
Винаги очаквай неочакваното!
аз по принцип че съм комплексар си го знам но това за ниският коефицент на интелигентност малко ме убиди просто съм девствен и не разбирам от тези неща все ощеПървоначално написано от VforVendeta
Такааа ...
Първо ти лъжеш защото теказват че се чукат и те лъжатзашото ти казваш и такаааа нататък ... сещаш се
Второ няма нищо лошо че не си правил още се пак ти си решаваш.Напоследък мн чувам как момчетата казват че искат да правят секс с девствени момичета и първия път .. не че нещо обаче 90% от случаите е пълен провал.Малк отъпо звучи ама според мен чвия път тряабва да го направиш с някоя "кака" или поне момиче което има опит
А иначе ти си решаваш кога и с кого.Ще разбереш сам когато си дойде момента![]()
да ама освен че съм комплексар явно съм и малко задръстен щот не ме харесват момичетата изобщо (при това и не съм много красив )и се притеснявам тоя момент да не земе да не дойде въобще