- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- относно ревността
и още два въпроса:
обичате ли да ви ревнуват И кой е ревнивия във връзката ви (вие или половинката ви)
Ми чак да обичам да ме ревнуват... не.. ама ддз става ми приятно ако го видя моя да ревнува..![]()
.. А иначе ввъв връзката ни никой от нас двамата не е ревнив..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Той много ме ревнува, а аз хич не искам. А аз го ревнувам повече от най - ревнивия човек на света. Ама имам чувството, че на него му става няк'во готино. А на мен хич не ми харесва тая болка в корема. И е лошо, че става въпрос точно за едно определено момиче. Уфф..![]()
Няма как да ти отговорим кой от двата пола ревнува повечеВсичко си зависи от самия човек
Що се отнася до това дали обичам,когато ме ревнуват ... Харесва ми,когато виждам,че му пука за мен и се ядосва,когато друго момче прояви интерес,но естествено ако започне да минава границите на нормалната ревност ще има скандали![]()
А иначе във връзката ни май се очертава той да е по-ревнивия![]()
Хах ама то си е нормално ... все пак за мен всичко е просто няк'ва зарибявка,а той приема нещата доооста по-сериозно
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мии , чак да обичам да ме ревнува , Не , ама ти става приятно като видиш , че те ревнува ;дд.. иначе в нашата връзка повече Той ревнува ;д
.. а аз отговорих , че момчетата повече ревнуват ;дд![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не обичам да ме ревнуват...
А кой ревнува повече зависи от самия човек,но сякаш мъжете ревнуват повече![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ревността не зависи от пола, няма как да кажеш момичетата ревнуват повече или момчетата, глупаво е. Строго индивидуално си е за всеки пола тук няма роля.
Обичат ли да ме ревнува? - ми не не обичам да ме ревнува.
кой е ревнивия във връзката ви (вие или половинката ви) ? - и двамата по-много малко.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз, и приятелят ми сме страшно ревниви...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не може да се определи кой от двата пола, защото това е до индивидуалност не се съди дали си момиче или момче ...![]()
За втория въпрос ... чак да обичам не .. но ми е приятно в умерени граници някой да ме ревнува ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хаха 50 на 50Мисля че момчетата Аз обаче съм момиче и обожавам да карам момчетата да ревнуват Супер ми е приятно хахах
Дори го правя често , но не чак да прекалява , че писва ... Но иначе ми е страшно забавно и го правя нарочно супер често хахаха
![]()
phah
МършичкеПървоначално написано от balon4eee
пикла насрана обожавала да я ревнуват тя
Моля ?!
Първоначално написано от Riot
Олее...олее по-спокойно!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Няма спокойно тука
малко ред и дисциплина
от малки изкурвявате
Моля ?!
Е аз като мисля че е по равно как да гласувам ?![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Жените са по-ревниви