.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас

Какъв е проблема ??

Преди няколко дни идваха да ми сменят модема - на БТК съм, обаче от както го смениха и не мога да влизам в един сайт (aha.bg). Когато се опитам да влезна и ми изписва това - поддържам Mozilla-та си update-ната до последната версия и няма как web browser-а да ми е остарял. Забелязал съм, че някои от снимките в сайтовете не ми зареждат също. Питам се, а и вас - какъв е проблема ?

Нали са ти дали телефон за справки към БТК? Най-добре съобщи проблема на тях!

EDIT: А с "Internet Explorer" пак ли имаш същия проблем да попитам?

Град
    Бургас
    Ами явно ще трябва да им се обадя пак.. те горките им писна да изкачват петте етажа ама.. : / ..няма как.. абе аз пробвах със Google Chrome - ползвам си го като алтернативен browser, обаче и с него не стана..

Град
    Пловдив
    Охх пич, тоя твой проблем вече го виждам поне за 10 път. Много от мойте познати имат подобни бъгове с тези "нови" модеми на БТК. Ако се надяваш на БТК да ти помогне ще чакаш поне 2 месеца. Препоръчвам следното (до сега е помагало безотказно) : отваряш животното (модема) и гледаш за една малка платка със сериен код, махаш лепенката ,защото иначе не можеш да я откачип, а после я откачаш. Отиваш в най-близкият компютърен магазин, казваш им какво си направил и веднага ще ти помогнат.

Град
    Бургас
    ..мерси, но то си се оправи от самосебе си.. : ))

Цитирай Първоначално написано от suitable
    ..мерси, но то си се оправи от самосебе си.. : ))
    Явно още не се е бил "разработил" модема - нали все пак е чисто нов!!!

П.С. - Това е просто шегичка... да не се засегнеш нещо!

Град
    Бургас
    хаха.. еми аз не видях от кое по-точно трябва да се засегна, но както и да е.. хаха.. пък то дори може и да има някаква логика в това, което каза ти.. :Рр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си