- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- бадемово масло
Взех си днес Бадемово масло
ето това http://ehealthbeauty.com/index.php?m...products_id=11
Искам да попитам това масло става ли за косата и по-колко и кога да слагам
Питах аптекарката но тя каза че незнае![]()
Първоначално написано от sexy_baby_originale
аз го ползвам и за косасмесвам го със стимуланта за коса
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Мажеш се с него, слагаш кърпа и седиш 1-2часа.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
И аз го взех същия преди няколко дена .Виж вътре има някаква листовка,прочети я.Иначе да,става и за коса ..Пък ако я нямаш листовката ето какво пише за косата -Бадемовото масло се нарежда сред най-мощните приподни стимулатори за поникване и заздравяване на косата.Подхранва нейните корени,стимулира растежа,засилва блясъка,гъвкавостта и еластичността.
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
То е идеално и за коса и за кожа,но по-добре да не използваш балсам като се мажеш с него. Или пък можеш да го смесиш с шампоана си и преди да го използваш всяко ползване да го разклатиш,за да не остава на дъното-майка ми правеше така и косата й ставаше като пухче!![]()
Ти си тъпаПървоначално написано от Sneki
![]()
И как не ти писна във всяка тема да се заяждаш а ??
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
За коса е! Слагаш си го на косата - като гледаш да не слагаш в корените и седиш и чакаш - колкото повече , толкова по-добре : ) После гледай да го измиеш хубаво , че е доста мазно :P
а бадемовото масло става ли за миглии ако да как се нанася
Да,става.Първоначално написано от hahxa
може да го нанасяш с памук или клечка за уши.
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
да става и за мигли, също така и за вежди ако някой случайно иска да му станат по-тъмни. действа наистинаот личен опит знаммм
Щипе ужасноПървоначално написано от hahxa
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен не ми щипе, за първи път чувам такова нещоПървоначално написано от kalpazanka
![]()
ъммм..че то освен за коса за какво друго се използва?![]()
^за масаж на тялото и мноогоо другии...![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Може 1-2 пъти в седмицата да заместиш крема за лице с него,кожата става хубаваПървоначално написано от guinessgirl
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
в корените на косата ли трябва да се мажа?![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Аз си го мажа на филийка![]()
Да питам: става ли за нокти? помагали по някакъв начин?
и аз за първи път чувам че щипеПървоначално написано от kalpazanka
Аз като си го намажа да миглите и ми се замъгляват очите защото малка час навлиза в очите иначе изобщо не ме щипе.......
Ами аз ползвам на Икаров бадемовото масло и съм много доволна.Вътре в кутийката си има доста листчета,на които пише всевъзможни маски и чудесии с бадемовото масло.Само за веждите и миглите не бях чувала :-o Някой по-запознат може ли да обясни какъв точно е ефектът као се ползва там..
Аз съм пробвала да си слагам на миглите и не щипе само че аз после го мия и е малко мазно![]()
Става ти мазна , защото си го втриваш в корените , а точно там не трябва! Слага се само по дължината на косата , без в корените , и се измива после много хубаво !!!Първоначално написано от Sun4o19