.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Формат на филм

Кажете ми някакъв формат,който да ми смали филма до 100 мб =]

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    a ? Не може тъй.По-скоро зависи от битрейта и резолюцията, в която го конвертираш. Почти не зависи от формата. Но в твоя случай може би 3gp. Качеството е ужасно, но филм за 100 мб не очаквай магии.
    Изтегли си конвертор. Any video converter например
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Не съм съгласен с slavito007, че не зависи от формата. Да вземем пример с *.divx този формат запазва всеки един кадър за по високо качество един филм е средно 4GB, но ако разгледаме *.avi формата той запазва само разликата м/у 2 съседни кадъра а не целите кадри което се сещаш, че намаля значително размера, но разваля качеството.

Но slavito007 е прав трябва да се намалят резолюция/битрейт и качество на кадрите за да го смалиш до толкоз. Аз си правя филми по 80МБ за телефона, но резолюцията им са 240x320 pixels, въпреки, че качеството се запазва.

Задник съм!

Re: Формат на филм

За какво ти трябва ще си го качваш на телефон ли
    Ако ще го качваш на тел кажи какъв модел ти е телефона... и ще ти дам няколко програмки

Да добър въпрос с какви цели искаш да го смалиш ?

Задник съм!

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Ако ти трябва за телефон използвай тези програмки: www . zamunda . net/details.php?id=109081&hit=1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си