- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми иска да се снима по бельо за списание!
Priatelkata mi e na 18g. adski mnogo ia obicham i durja na neia podkrepiam ia no naskoro si prikazvahme i tia povdigna vaprosa kak shte reagiram ako tia se snima za niakoe spisanie po belio ili gola.. dali shte si go kupia i dali shte se gordeia sus neia.az i otgovorih che tova bi me raztroilo. ne mi haresva fakta che chekijiite v ciala Bulgaria(koito hich ne sa malko!! ) shte ia gledat po belio i shte slepiat stranicite misleiki si za moiata priatelka.. i i kazah che niama da mi haresa ne che niama da se gordeia no ako izka da dokaje na horata che e krasiva i sexapilna ne e tova nachina a tia kaza che ne izka da dokazva nishto prosto izkala da se snima pak ia popitah zashto no tia ne moja da mi otgovori i mi kaza che sum bil mnogo Staromoden ta az sum na 20g ne e kato da sum na 40g...stana mi mnogo gadno i prekratih temata.. spored vas tova konservativnost li e ? priznavam che ot chasti i revnost ama.. az ako ne revnuvam znachi ne mi puka dostatuchno..oburkan sum.. veche neznam az li sum prav. ili si vuobraziavam razni raboti
Нарушена 7 точка от правилата на форума
редактирано от RiseGirl
Ооо, миа моаа, без теб не моаа, ти иди на завоаа, аз ся ше доаа. Я доаа, я не доаа, ама ако доаа, знаеш кво моаа...