.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Разлика..

Hybrid View

Разлика..

Добре знам че имаше подобна тема за това толкова ли е лошо да имате голяма разлика с приятеля/ката си.. Та проблема е следния.. В момента приятелят ми е на 22.. а аз на 15 . Двамата имаме адски много общи черти харесваме едно и също имаме една кви мнения,че в такъв момент се сещам че е твърде хубаво за да е исктина.. Дали имаме бъдеще.. ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Разлика..

Цитирай Първоначално написано от BleedingSoul
    Добре знам че имаше подобна тема за това толкова ли е лошо да имате голяма разлика с приятеля/ката си.. Та проблема е следния.. В момента приятелят ми е на 22.. а аз на 15 . Двамата имаме адски много общи черти харесваме едно и също имаме една кви мнения,че в такъв момент се сещам че е твърде хубаво за да е исктина.. Дали имаме бъдеще.. ?
    Не!

п.п. Знам че сега не ти се вярва но ....

Мега фен Аватара на babity
    Не го мисли това сега. Изживей си с него каквото имаш да изживееш, наслади се на всеки миг с него, а после... тогава ще имаш достатъчно време за равносметки.

аве момиче та ти си само на 15 кво ти бъдеще (рядкост са тези случаи)
    има още много време ще имаш още любови
    това ще е до време
    ще се скарате ще се разделите ще хванеш нов и така
    тва е живота

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не се знае нищо и все пак думата "бъдеще" ми звучи твърде странна относно връзката м/у 15 годишно момиче и 22 годишно момче...
    Да,в началото всичко е хубаво и прекрасно...после идват проблемите
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Бъдеще - не! Трърде ти е рано да мислиш за бъдеще и такива..
    Единственото, което мога да ти кажа и аз е да се наслаждаваш на моментите ви заедно..
    Ако ти кажа, че е голям за теб и бла бла ... надали би се вслушала в написаното.. затова няма и да коментирам това..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Е добре че е голям съгласна съм ии за мен това му е едиствания кусур и то точно какъв.. На него годините не му личат и физически - и психически. И да едва ли бих го оставила защото е с 7 години по-голям от мен.Причината поради която тръгнах с него независимо възрастовата разлика беше че наистина много си падам по него и по-малко ще ме е яд ако съм опитала и нищо не е станало от колкото това да не опитам..

Мега фен Аватара на Hilary_
    И според мен нямаш шанс .. рано или късно ще си намери някоя кака и "любовта ви" ще е до там .. Сори ама си все още дете ..

P.S. Само на мен ли не ми пречат връстниците ми .. освен всички батковци покрай мен?

Цитирай Първоначално написано от babity
    Не го мисли това сега. Изживей си с него каквото имаш да изживееш, наслади се на всеки миг с него, а после... тогава ще имаш достатъчно време за равносметки.
    +1

За съжаление никой от тук не ме познава за да знае как мисля . Пак казвам да знам че все още съм дете и знам че той е доста по-голям от мен и мен ме е яд и то много за това че е със 7 години по-голям от мен. Както казах по-горе тръгнах с него защото много си падам по него и защото по-малко ще ме е яд ако съм опитала и нищо не е станало

Спкойно, в днешия забъзан и модерен делник това, че ти си непълнолетна и, че това си е ГОЛЯМА разлика, да не те притеснява, въобразявай си, че си достатъчно зряла и другите там тъпотии.
    Като му омръзнеш, звънкай.

Голям фен Аватара на unicorn_f
    абе ти нормална ли си,кво бъдеще

Супер фен
    Според мен също трябва да си караш живота сега и да не му мислиш много много.. защото няма значение дали е на 22 или 17 или 15, никой не може да ви гарантира щастливо бъдеще, нито може да гарантира, че нищо няма да стане.. Зависи от много неща, но преди всичко от вас. Времето ще си покаже. Сега се наслаждавай на всеки миг с него Леле като от някоя приказка прозвуча Успех :Р

Kakto kazvat horata:6te pojiveete,6te vidite
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Разликата не е от значение,щом се обичате.

Аз пък ще те успокоя.. и ще ви кажа на всички вас.. Абе вие нормални ли сте? Напълно е възможно..познавам момиче със същия случай като твоя и са заедно.. така че зависи от момчето.. Не значи че като е на 22 ще иска дете и някви такива неща..щял да си хареса кака..ако му даваш това което иска защо пък да е с друга.. Съдбата ще покаже

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Абе не е толкова невъзножно и ненормално, колкото го изкараха тук. Разликата ни с моя приятел е точно колкото вашата-7 години и мога да ти кажа, че има бъдеще, ако и двамата го желаете. Но е относително, тъй като свесните момичета и момчета вече рядко се срещат и още по-рядко се улучват. Така че опитай, на мен не ми е излязло 3то око или ухо като ходя с 23-годишен.

не

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Аз пък ще те успокоя.. и ще ви кажа на всички вас.. Абе вие нормални ли сте? Напълно е възможно..познавам момиче със същия случай като твоя и са заедно.. така че зависи от момчето.. Не значи че като е на 22 ще иска дете и някви такива неща..щял да си хареса кака..ако му даваш това което иска защо пък да е с друга.. Съдбата ще покаже
    БРАВО!!!

Супер фен Аватара на gabsit000
    не че и аз не съм такава...много мисля какво ще се случи след 83523875375837 години...но мисля,че това не е добра черта..абе момиче живей си за мига..изживей всичко хубаво,което може да ви се случи с това момче...пък после ще му правиш равносметка..за каквото и да било

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си