- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вярвате ли на тъпите реклами ?
Въпросът който задавам е защото днес се загледах в облепените с няколко пласта стени и огради с предизборни плакати. Отвсякъде ме гледат тъпо физиономии на неуспели кандидати и сигурно ще ме гледат още поне 3-4 месеца ако не и повече.![]()
Задавам си въпроса - защо беше цялата тази ненужна рекламна кампания. Не съм сигурен колко пари са изхарчили за тези грозотии но ако бяха асвалтирали 2-3 улици може би хората по-щяха да се впечатлят.![]()
Айде изборите минаха но по ТВ-то продължават да се въртят едни и същи до болка втръснали реклами с почти еднакви сюжети.
Сюжет 1 - След спор /забележете/ с мъж за това дали роклята е нова или не мацката вади от дамската си чанта трилитрова туба с препарат за пране и мъжът / да бе / се шашва.
Сюжет 2 - Немарлива домакиня не слага калгон в пералнята и тя се поврежда.
Сюжет 3 - Десетина души облечени в бели престилки заобиколени от компютри и перални доказват, че еди кой си препарат е най-добрия.
Сюжет 4 - Некви мързеливи тийнчета са се разплули от мързел но се активизират на 100% след като дръннат някаква енергийна напитка.
Мога да продължа още но мисля, че няма смисъл.
Та въпроса ми: Вярвате ли на тези тъпи реклами, които понякога дават много изкривена, да не кажа лъжлива информация ?
И още едно нещо, което ми направи впечатление:
Някой може ли да ми каже каква е идеята на рекламния клип на Слави Трифонов за турнето му ? Някак си не мога да разбера замисъла - на фона на картата на България камерата препуска през пустиня срещайки надписите за градовете и датите на концертите ?
Нек’ви идеи ?!
![]()
не всичко, което виждаме, има обяснение... това за препарата и на мен ми е смешно... онаа ходи на ресторант и си носи и някъв там прах за пране... и оня пък избира препарата пред мацката.. ае смотана раота... или пък оная реклама на Head&Shotдето оня влиза, взема си душ и вече не му пука за колата... има и някои яки реклами... тия на Heineken например
главно на бири де, другите съкс
![]()
90% от информацията дадена в рекламите е лъжлива, да не кажа и 99%... Аз на реклами не вярвам - докато не изпробвам нещо и не се уверя сама в ефекта му - да ми го рекламират и по 100 пъти на ден, все тая
А и повечето реклами са супер малоумни... И на мен ми е писнало да гледам само прахове за пране и препарати зи миене не чинии...
Бирените реклами, както и рекламите на Кока Кола са яки![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
А бе за Кока Кола ..... какво са и харесали на онази Дъфи ... трътлеста .... с глас на анимационен герой .... и рекламира кое ....![]()
дето се викаше - не ме е яд, че ме лъжат! яд ме е, защото си мислят, че им вярвам.
но зависи как е направена рекламата... има някои, които са толкова готини (да спасим мъжа!), че не можеш да им устоиш.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c
Eй това е реклама ....![]()
само рекламите за бири стават бе !Ква кока кола ква боза ?
![]()
Ето 1 яка реклама http://vbox7.com/play:261ea8e4
phah
Дам, и аз това съм го забелязала с ваденето на прахове или омекотители от чантите. Малумни са повечето реклами, само бирените са готини, особено тази на Becks. Пък и нали знаете, че най-рекламираните продукти, излизат най-големите боклуци?![]()
Не естествено ... няма смисъл![]()
превключвам канала като започнат рекламите.
Голям таш*к са повечето реклами. Е, има интересни, ама се броят на пръстите на едната ръка.
Рекламата рекламира продукта, като не се дава инфо за достоверността.
Сега например ми харесва рекламата на нокиа н97 или пък на дъфи с колата, въпреки че не пия такова.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Повечето реклами са тъпи .. Всяка жена си носи прах за пране в чантата напримерИначе като малка много харесвах рекламите на кока кола с белите мечета .. Аа скоро хубава реклама беше Бутилката на дядо скрих в хола зад дивана ..
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Не разбира се.![]()
...
Не, не вярвам на тъпите реклами.![]()
Най-яките реклами за мен са на Bud Light
Която и да гледате, няма да сбъркате:
http://vbox7.com/search/?vbox_q=bud+...rd=rate&page=1
Steel is my body and fire is my blood.
Ето за това питах в първия пост:
http://www.vbox7.com/play:af3a4623
Защо виртуалната камера минава през пустиня ?
Каква е идеята на топ шоумена Слави Трифонов и екипа му ?
Трудно ми е да го разбера напоследък този пич или както казва един колега “ този професионален родолюбец и добре платен патриот”.
Какво иска да каже - че живем в пустиня ли ?!
Няма да му гледам концертите![]()
..........
Пича е решил че пустинята изглежда готино и е различна, не всичко има гениален замисъл или скрито послание..Първоначално написано от NeZaPoznat
ПП: Рекламите на банки къртят ! Уникална простотия !
Най яката реклама е на кока-кола
ПП.Брррррррр![]()
Трябва да си призная,че понякога вярвам,защотоо все пак те са съсдадени с цел внушение и се излъчват постоянно.Понякога човек наистина се подвежда.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не.Не съм толкова наивна.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
И аз си мислех за рекламните кампании, всичките концерти, кебапчета и т.н и т.н.
Същата вечер чух, че са похарчени 21млн. лв за тази цел и си отнесоха една голяма храня.
Но както и да е, тея хора не очаквам да се научат как да управляват като хората.
Затова и ще се опитам да се разкарам оттука. Писна ми вече.
Аааа почнат ли рекламите сменям канала веднага! Те нямат право просто .. Всичко е толкова преувеличено, че няма накъде ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!