- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И ся к'во!?
ама тука сички са остроумни ве..
Проблем ??![]()
![]()
и кака хилари станала остроумна
Ама разбира се .. аз винаги съм си била остроумна ...![]()
... писнало ми е от глупаци вече
Ми намери си "умници" като тебе ...
П.С. Авторке какво стана ?? Успя ли в опитите си или не съвсем ?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Намери си някой достоен.Явно този е тъп, не те е обичал и не може да се изразява като хората. С две думи : да не ти пука, не си е заслужавало![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Ще си хванеш много по-готин и добър.Момчетата са големи п***и понякога,както в случая.Прикрил е истината поради която исак да не сте заедно и си е намерил тъпо оправдание.Огледай се,може да има някой достоен.
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Не харесвам хора, които не могат да си кажат всичко право в очите, а търсят заобиколни начини, оправдания да излязат от ситуацията. Да дойде да ми го каже в лицето "Така и така, нямам чуства..до тук сме". Аз ще го понеса по-леко и ще знам, че с този човек съм наистина до тук и няма да тая никакви надежди за в бъдеще с него.
Та..твоят случай същата работа. "Не бил достоен за теб"..ох миличкият, колко състрадателен.
♥ ♥ ♥
Първоначално написано от elsy
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ти откъде знаеш нейната класа каква е?Първоначално написано от Hilary_
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
аз бях го казвала това моя бивш.. казвах му че не съм достойна за него.. но си беше така той беше толкова добър с мен .. толкова разбран човек .. ноо просто аз съм си такъв характер и правех неща които той не заслужаваше.. ама въпреки тва не съм го късала .. просто му го казвах..
За нейната незнам ... не я познавам лично, но съм отдавна тук и по мненията й съм си направила макар и не точна представа за нея ....Първоначално написано от Brooklyn
... а за неговата съдя от казаното, че не бил от нейната класа ... и сега се замисли кои хора казват така ?? Кои се оправдават с това ???Супер тъпо оправдание е ии определено се казва от хора, които наистина не знаят какво друго да направят в случая ... смятай за какво си говорим ...
П.С. Ако си сметнала за не точна преценка от думите ми за "свинарника"съм го писала с ирония ... просто е леко недоловима ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ехе темата е стара бе хора, къде сте се напънали![]()
![]()
:P
Big or small, lies are lies!
И е намерил най тъпотоПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Познато ми е. През живота си не бях чувала по-тъпа причина да се разделиш с някой. Ако това, което ти е казал е вярно значи може да мине малко време и да се съберете. Така стана с мен поне де. Моя сегашен приятел ми излезе със същото обяснение. После започнахме пак да си пишем, той поиска да се съберем и ето ни сега заедно. Ако те е излъгал и живей живота и забрави за него. Няма нищо вечно, така че няма да страдаш за него во веки веков![]()
значи с нещо си му показала че е недостоен за теб???? или може да си е намерил друга...май трябва да го забравишПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
![]()
love is gone!
Недей да се занимаваш с него... вярно, че това си е чисто оправдание... така , че намери си някой достоен за теб.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...