.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво да правя?

Днес по рано докато правихме секс с приятеля ми презерватива се скъса и той успя да го вкара само веднъж в мен след като се беше скъсал и не знам какво да правя сега кажете ми да купувам ли хапчета,да чакам ли какво да правя

Град
    София
    нали не е свършил? кво се шашкаш?

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    да но съм забелязвала че докато му бия чекии излиза някаква течност, а съм чувала за предеакулационна течност, от която също има шанс да се забременее та.. някакви съвети?

Цитирай Първоначално написано от cridleoffilth
    да но съм забелязвала че докато му бия чекии излиза някаква течност, а съм чувала за предеакулационна течност, от която също има шанс да се забременее та.. някакви съвети?
    От тая течност не можеш лесно да забремеенеш, така че не се шашкай, ако ти закъснее тогава му мисли
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    Цитирай Първоначално написано от cridleoffilth
    От тая течност не можеш лесно да забремеенеш, така че не се шашкай, ако ти закъснее тогава му мисли

+
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    А защо просто не пиеш Ескапеле? После няма да има закакво да се притесняваш и да е станало и да не е станало няма да си бременна ;щ
    Попринцип са вредни хапчетата ама според мен по добре да си навредиш малко с тях отколкото да имаш голям подарък след 9 месеца

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    А защо просто не пиеш Ескапеле? После няма да има закакво да се притесняваш и да е станало и да не е станало няма да си бременна ;щ
    Попринцип са вредни хапчетата ама според мен по добре да си навредиш малко с тях отколкото да имаш голям подарък след 9 месеца
    И ако няма такъв подарък,като едното нищо може да не може да ражда изобщо после,понеже тъпи патки като теб и препоръчват тези хапчета.
    Няма нужда от хапчета,нищо ти няма.След седмица тест и ще се успокойш
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Абе защо всички са такива параноици, то забременяването да не ви е болест, че така лесно да става...
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Абе защо всички са такива параноици, то забременяването да не ви е болест, че така лесно да става...
    Точно

А бе и какво се шашкате бееее ... Офф като почнете такива ... "И пий хапчето за всеки случай" ... Е па да ви имам мисленето Не си бременна , няма и да бъдеш! От тази течност не може да забременееш ... Трябва да имаш ебахти и късмета Споко
    Станислава

Мега фен Аватара на machoka
    Щом го е вкарал един път и е свършил след това, значи не би трябвало да има проблем. А следващият път МИСЛЕТЕ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си