.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

УДЪЛЖЕНИЯ ЗА КОСА DREAM CATCHERS

Окей,ето какъв ми е въпроса: някой ползвал ли е удълженията за коса Dream Catchers от Paris Hilton ? Доста ги рекламират,но косата не е човешка.Пише че наподобява истинската човешка коса но е синтетика..

И още нещо - как точнo става да си я поръчам през ebay.com защото досега не съм работила с този сайт и не му разбирам особено..Нещо като българския aukro.com ли е ?
    If you wanna be rich,you got to be a bitch !..

http://imod.co.za/wp-content/uploads...ilton-doll.jpg

Nqma smisal ot tazi sintetika-barzo se razdarpva,cufti sled tretirane ot presa i masha,nakasva se pri miene i ne moje da se boqdisva.Ima evtini kosi,koito sa ot 4oveshka kosa+sintetika...
    Na kakva cena e Dream Catchers ?
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Не знам за нея, но като прочетох заглавието се сетих за една приятелка, дето си беше удължила косата. Самия кичур беше "залепен" за косата и беше много естевствено, обаче един познат на шега и го дръпна леко и косата и му остана в ръката
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на dead_princess
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Не знам за нея, но като прочетох заглавието се сетих за една приятелка, дето си беше удължила косата. Самия кичур беше "залепен" за косата и беше много естевствено, обаче един познат на шега и го дръпна леко и косата и му остана в ръката
    Ужасс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си