.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Волен не е тръгнал да гепва текстове от Снууп Дог.

Мада фака, мада фака, вижте ми патлака къв е голяяям!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Момчето няма опит,но той няма и да му трябва особенно в парламента,той просто ще гласува законите,ако изобщо се появява на работа.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    днес нереализирал се рапър, утре поп-фолк певица

идилия

но то не е трудно бе - само някакви закони се гласуват. фасулска работа. пък и нали е завършило момчето в Свищов!
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    Варна
    Mухухаухауаху Е*ати "гангста копелетата" Те само най-големите генгстъри приказват наляво и надясно, че са мафиоти и, разбира се, да вкарват "лошия" поглед

Мега фен
    Какво лошо има ? Той е рапър, но и той е човек ! Не виждам какво лошо има и той да е в парламента ? И той е човек като всички нас...той си изкарва прехраната с музика...не виждам какъв е проблема ???

тоя си го прествавям ето така
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    Волен не е тръгнал да гепва текстове от Снууп Дог.

Мада фака, мада фака, вижте ми патлака къв е голяяям!
    виждам, че не правиш разлика между бийт и текст...

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Какво лошо има ? Той е рапър, но и той е човек ! Не виждам какво лошо има и той да е в парламента ? И той е човек като всички нас...той си изкарва прехраната с музика...не виждам какъв е проблема ???
    То и шизофрениците са хора, да им направим партия и да ги вкараме в парламента, какъв е проблема ?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    изказват се хората неподготвени колкото искаш

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    лелее.. тая песен я чух по радиото в рейса преди няколко дена и като казаха, че тоя е в парламента.. просто шок.
    ебаси пародията, честно.

OоооКейй официално се извинявам Гепил му е бийта Също и оня фрагмент за Мадафака, така че може да се каже, че и текст си е гепил.Ако ще и да са две думи.
    Разбира се, нищо чудно да съм забравил текста на Снууп, просто щото в момента хич не ми е до него!

Както и да е.Момчето голям смях ще прави в парламента.По-бетер Тошо Живков.Той и бате ви Бойко си пада по лафовете.
    Е, и да не живеем добре, ще се лекуваме и разсейваме от положението чрез смехотерапия.

Мале колко е часа
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Вчера по късните новини по Нова го гледах как се обяснява. И преди си е говорил мИеко, и сега си говори мИеко. Егати дразнещото е. Поне да се научи да говори на чист български преди да влиза, където и да е! Песента пък е... "бум мада фака, бууум"

Супер фен Аватара на pinki
    Обикновено в парламента се набутват най-големите гадняри, НО сега надеждите ни са в Бойко :P БОЙКО ЩЕ СПАСИ СВЕТА
    А и също какви хора влизат в парламента - престъпници Ако сте запознати с най-пресния случай с братя Галеви дето ги изкараха от затвора тъй като имат имунитет, защото са се кандидатирали за депутати
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Никога не съм разбирала мнението на повечето хора към бг хип хопа... Абсурдно ми се вижда, как може да определяте някой по това каква музика слуша/каква прави. ГГ продакшън наисина е от не толкова светлите и добри лейбъли, но Маниака е чисто и просто продуцент. Песните му не са от вчера.

Странно е как няколко песни могат да повлияят дотолкова на хората.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Обикновено в парламента се набутват най-големите гадняри, НО сега надеждите ни са в Бойко :P БОЙКО ЩЕ СПАСИ СВЕТА
    А и също какви хора влизат в парламента - престъпници Ако сте запознати с най-пресния случай с братя Галеви дето ги изкараха от затвора тъй като имат имунитет, защото са се кандидатирали за депутати
    A бат'ти бойко според теб какъв е?

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    A бат'ти бойко според теб какъв е?
    аз не казвам, че и той не краде, но поне знае как
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от Raybeez

Ами то, ако не знаеш как - не можеш да крадеш бе...

Нищо, важното е, че йо-манияка-мадафака е най-добрият рапър сред депутатите и най-добрият депутат сред рапърите...
    всъщност не знам за кой говорите НО само да допълня, че поне бате Бойко не са го хващали :P за разлика от някой други тлъсти депутатчета

щом бойко дойде на власт аз за 1 ? ще си купя кремиковци
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Презирай, когото си искаш. Но за какво? Заради... политически убеждения?!?

Аз не съм го дал като негативен пример, просто някои хора казаха, че трябва да имаш икономическо/юридическо образование и им дадох примери за хора, които го нямат.

Иначе Волен Сидеров не знам да има нещо общо с историята в СУ. Прочети Уикипедия, колкото и тъпо да звучи. Там го пише, има си и източници. Естествено всичките "лъжат"... и самият Волен дава лъжеинтервюта и обяснява за темата, с която е завършил.

http://dnes.dir.bg/2007/04/01/news1528845.html
    http://mediapool.bg/show/?storyid=153349

Град
    Някъде по широкия свят...
    Най-точно бих го определил ,като "смешен плач",пича поне казва истната за България ,дам българксата действителност всекидневно доказва теорията на абсурда все по-силно.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

много се радвам .. колкото по-млад, толкова по-запознат с нашите интереси и т.н.
    » за х

http://vbox7.com/play:6dfd332f

А тоя клип гледахте ли го?
    Песента му била протест, видиш ли

"Бум мада фака, бум мада факааааа..." Протест и половина Да се сгърчиш от смях.. Просто поредния шибан квартален дришльо, който се е вкарал в някви nigga nigga филми... ама не ще да си признае че е бил филмирано хлапе, дето сънува гангстери с големи пишки и коли...

Божеее, боже мой!

Ако всичките останали от ГЕРБ са такива като него, няма да мръднем напред за тия 4 години управление, дето ни чакат.
    Е, вярно, по-добре е това шимпанзе отколкото БСП/ДПС, но пак не е добре..
    Кога ли ще се оправим.. (:

На тоя му липсват всичките мозъчни гънки. Като го гледам и чак се ядосвам, отначало ми беше смешно, но веселото ми настроение бързо се изпари и ме обзе нещо като ярост...
    Що за идиот? Що за шимпанзе?

На тва мекотело му липсват всякакви конкретни идеи, само говори напред-назад, колкото да не умре.
    Начинът, по който изкарва песните си за някакви значими и бунтарски, е направо меко казано смешен. То не начинът, ами ОПИТЪТ да си изкара песните такива

Говори несвързано. Вижда се, че е глупак.
    Адски съм възмутена как може изобщо да е в парламента!

Хубаво го затапват журналистите обаче ..ебаси тъпото биче.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

уви, върза 1-2 смислени приказки, и то половинчати.

лошото е, че в момента се ползва за пионка, а дори не показва това, че го осъзнава. отделно се е вкопчил прекалено в леко уона-би намирисващото си присъствие в субкултурата си.

отделно по-зле е, че говори, че ще се борят с корупцията...като се борят с корупцията. толкова лесно ставало то...дори някакви точки обявени, по които ще се процедира, нещо такова да представи, ама не.

на места беше некоректно и на водещите отношението обаче. не, че Милен Цветков не хапе винаги, защото е високомерно копеле в много от случаите, обаче се прекали малко в определени моменти.

иначе това момче няма да издържи дълго. поне не и на стреса, който му налагат сега.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    скептична съм по отношение на ГЕРБ. този рапър само затвърждава тезата ми.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си