- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви хора влизат в парламента? (Генгста генгста продакшън)
Братче за политици се изискват нормални и отговорни хора ,а не генгстъ уанабита ,това какво слушаш трябва да си остане за личния му живот ,сега той е отговорно лице на България. Не съм привърженик на ГЕРБ ,но все пак се надявам да направят нещо ,но с наличието на това жалко момче ,много се съмнявам.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Той е направил тази песен преди 6 години.Първоначално написано от lsd43
Като го чух как мрънкаше в предаването ,не ми се струва много променен ,той се изкара едва ли не революционер ,а това за което е пял нещо възвишено ,явно е ,че ГЕРБ искат да привлекат млади хора с тази особа ,ама опита не е много успешен има къде по-свястни и умни млади хора ,които биха били полезни ,този човек е кукла на конци ,след 4 години сигурно дори няма да го помнят . Ама то какви ли не влизат във властта ,то тоя си е направо нормален ,та то хомота и педофили ли не бяха или мутри . Жалка работа.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Този Маниак не може да говори нормално. Защо е там и той не е наясно, но нали ще му дават пари...Ако ми изглеждаше умен и свестен ако ще не мада фака да е пял ми нз кво, нищо нямаше да кажа, но не мисля, че тоя сладур може да взема някакви адекватни решения. Надявам се медиите да следят неговата политическа кариера, интересно ми е какво ще е направил след 4 годиниПървоначално написано от Pliok0019
My heart is broke but I have some glue
Ще е гласувал абсолютно всички свои решения в Народното събрания в съответсвие с мнението на Политическа партия "ГЕРБ" без никаква разлика.Първоначално написано от metaxa
![]()
Един хубав човек да влезе в парламента и да го изгонят. Срамота!![]()
Grumpy old madman
Всичко в името на партията..!
П.С на хората под 30 години трябва да се забрани да използват клишета тип "за 20 години нищо не се е променило,всичко е като по комунизма" , "комунизма тва,комунизма онова".
Абсолютно съм възмутен от оказаният натиск върху Маниака (или както казват в Бургас Маняка). Затова изразявам социалния си протест в рими.
ъЪъъъ yeah
Маниака - лице известно от Бургас
number one хитове правеше от раз.
Ъндърграунд рапър - гласът на народа
Социален протест срещу немотия и несгода.
Ярко избухна в Бургас таланта
Паси още правеше сделки в трабанта.
Глас народен - глас божи
на едно момче, дето се тревожи.
Буум мадафака
Viva маниака (х12)
Но ето Маниака влезе в политиката
да брани работника и селянина с мотиката.
В ГЕРБ - Бургас оглави младежката организация
бореше се с безхаберието, подкупната приватизация.
На изборите той всички разгроми
и с място в парламента се сдоби .
Буум мадафака
Viva маниака (х12)
Но ето медиите подмолни и продажни
решиха пак да се правят на важни.
Кампания подеха срещи Маниака
Рапър че бил от някъде разбраха.
Публично осмиван, хулен от всеки
бъдещето на момчето прецакаха вовеки.
Той принуден бе да абдикира
но не смята тук да спира.
Буум мадафака
Viva маниака (х12)
Отново в политиката Маниака ще навлезе
Той ще чака старата номенклатура да залезе.
И тогава с умения, знания и опит ще спечели.
За него ще гласуват даже бабички и лели.
В политиката голям, на хората в устата.
Защото буум мадафака. МАНИАКА Е ЗВЕЗДАТА
Буум мадафака
Viva маниака (х35)
Е сега, ако не смятах да ставам депутат на следващите избори бих направил един клип и бих разбил чартовете. Камера, гангста дрешки и 4-5 съформнички да денсят и ...
Grumpy old madman
тийнпроблем генерация
заслужават ли овация?
Новата вълна в политиката - Тийнпроблем партия. Можем да агитираме с почти всеки музикален жанр, но за съжаление мнозинството от твърдия ни електорат е под 18![]()
Grumpy old madman
Не, не...![]()
What you give is what you get!
Предлагам да основем партия. Имаме 100 000 потребители, ако 60% от сегашните са на възраст над 18 години на следващите избори и прибавим гласовете на познати, приятели, роднини и случайно агитирани, то следва да преминем без проблеми 4% бариера. Имаме силни фигури като global (да му се махна бана, за да се осигури бъдещето на партията).
Българска
Организирана
Младеж за
Благоденствие и
Интеграция
Grumpy old madman
Колаиция за
Ускорено
Развитие
си е класика и ще оправдае поговорката
"Който сее пенис, Коалиция за Ускорено развитие ще го споходи"![]()
Grumpy old madman
аз се чудех за кой да гласувам, а те двамата пишат в тийнпроблем!!!
Като наблюдавам бъдещия електорат, си мисля, че може да имам сериозни шансове за депутат при следващите избори.
Grumpy old madman
Поради често задавания въпрос, идеята ми за име на новата тийн партия е следната:
Българска
Радикална
Еко
Младежка
Емигрантска
Нова и
Народна
Асоциация
Лесен
Изход
Съюз на
Ъ(а)хмед и
Маняка
е няма ли да сме с платформата на ДOИП ???
Които и да изберем все ще сме недоволни... http://meganews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%B.../16578/72.aspx