- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя.....?! ;(
Според мен това вече е прекалено - обичам те, не те обичам... Сладващия път, колкото и да те боли, ще е нужно направо да му кажеш да избере най-накрая какво иска и какво чувства към теб. Ако ти отговори, че още те обича и иска да сте заедно - можете да се съберете и да пробвате отново, но ако ти каже, че не иска да сте заедно или че иска още малко време - направо го отрежи. Знам, че се чувстваш много зле, но просто не виждам да има друг начин, който да мине безболезнено. Ще ти е трудно отново, това е вярно. Но по-добре си намери момче, което отново да те направи много щастлива и да те накара да забравиш другия.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Ам и той не знае какво иска и най-лошото от цялата работа е, че ти се измъчваш... Според мен "опри ножа до кокала" и го накарай да избира... Няма смисъл да продължава да те измъчва!![]()
Говорете много, много сериозно. Не може така да те разиграва. В любовта няма средно положение. Или обичаш, или не.
Ти какво искаш от нас? В смисъл .. чувствата са си негови .. ако не можеш да преживееш, че той иска да сте само приятели - приеми фактите и дай напред .. (както се пееше в една песен)![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Виж .. щом ти се обажда 2-3 пъти на ден не мисля че в него изведнъж е останало само приятелско чувствоА и съвет .. от личен опит го знам ако бъдеш недостъпна понякога ти помага но в твоя случей не трябва нито да си прекалено мила (да не кажа дори досадна) нито пък да си госпожица "не може да се добереш до мен" .. зависи от неговото държание .. Замисли се - питай го сигурен ли е в това което прави,кажи му че много го обичаш и си готова на всичко за да сте отново заедно пък после кажи как е реагирал и пиши
![]()
![]()
Такава връзка не свършва просто ей така.. Тръпката в него още я има.. Мисля, че те обича.. Не казваш защо сте се разделили, но щом грешката е в теб значи може би му е писнало и иска да се промениш.. Да спреш да драматизираш (от думите ти излиза така).. Дай му време, а през това време ти мисли как да спреш да правиш от мухата слон.. Бори се за него, щом го обичаш, бъди мила и разбрана.. Надявам се всичко да се оправи.. Успех..
Първоначално написано от NeZaPoznat
Dnes pak se vidqhme... Abe, ne znam ve4e.
Prosto se vijda ot kilometri, 4e ima nujda ot po4ivka. T.e da e sam.......
Ами, остави го да е сам и да прецени.
Само, че и на мен нещо не ми е ясно положението:
- иска да е сам за малко или...
- иска пак да се виждате, но да не се водите официално гаджета.
'Щото по действията му, май е второто.
Явно наистина имате нужда от почивка, за да премислите и да решите. Ама почивка не значи да се преспивате ту в единия, ту в другия, ами да не се виждате известно време. Така е най-добре, според мен.
Не знам вече. Омръзна ми и на мен.
Имам чувството, че ако ми каже, че отново иска да сме заедно, ще преобърна света. Ама сериозно. И каквото и да ми коства, ще съм там във всяка удобна минута...
Ама айде де, дано по-скоро стане така....![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
и ти каже "никога повече няма да съм твоя"а аз сам я праскал 996 пъти и ми е се тая... има ги и такива
Пожелавам ти успех,но не мисля,че дори и така да стане,нещата във вашата връзка ще седят както преди...Първоначално написано от LadyDy
Тва неорентирано поведение всеки го е имал-искам те,не те искам... И за мен най-често причината е трети човек...
Обясни му че не може вечно така да "те иска-не те иска"... Не би трябвало да е толкова трудно решние,имайки предвид 2-те години зад вас...И все пак щом има такова колебание,според мен има намесен и 3-ти човек...
Аз смятам,че човек,който е бил обвързан толкова време,едва ли ще поиска изведнъж да остане сам.. Е,има и изключения..но как да се обясня... Този,досега обвързания наш човек е свикнал да има някой до него ... и бог знае къде и как е срещал 3-тия човек и е решил че е тръпка,и да и даде шанс...
Аз така виждам нещата,ще ми се в твоя случай да греша.... Но поговорете-колкото по-скоро,толкова по-добре... И вземете едно решение... преди да стане късно....
И пак ти казвам-никога няма да е както преди... : (
Успех,мила![]()
"Нямам си друго момиче, нямам намерение да си търся сега''
"Имам чувства към теб, но не са толкова силни"
"Искам да съм сам, а ако реша нещо, ще ти кажа"
Това ми каза по тази тема...![]()
Хм... ами тогава му кажи да решава по-бързо,в крайна сметка не купува апартамент...
А сте заедно от 2 години, в такъв случай сам се е вкарал в някъв филм...или може би се е уплашил,че връзката ви става прекалено сериозна...
Тва с "отслабените чувства" ми звучи ... тъпо и недостоверно![]()